En Sıcak Konular

PKK FRANSA'DA TEFECİLİĞE SOYUNDU

11 Aralık 2010 15:46 tsi
PKK FRANSA'DA TEFECİLİĞE SOYUNDU Avrupa ülkelerinde finansman kaynaklarının yakın takibe alınması nedeniyle köşeye sıkışan terör örgütü PKK'nın, finansman krizini aşmak her yönteme başvurduğu bildirildi.

PKK, Fransa'da tefeciliğe soyundu

İşte PKK'nın son marifeti

Avrupa ülkelerinde finansman kaynaklarının yakın takibe alınması nedeniyle köşeye sıkışan terör örgütü PKK'nın, finansman krizini aşmak her yönteme başvurduğu bildirildi.

 Fransa'da yaşayan Kürt kökenli vatandaşlara ''kredi'' adı altında para veren örgütün bu parayı misliyle tahsil ettiği kaydedildi.

Terör örgütünün Fransa'nın Marsilya kentindeki finansman faaliyetleri yürüten K.Ö, liderliğindeki terörist grubun, Fransa'da iş kurmak isteyen Kürt kökenli vatandaşlara ''kredi'' vermek suretiyle onları örgüte bağlı hale getirdiği belirlendi. PKK'lı teröristlerin, işyeri sahiplerinden daha sonra ''vergi'' ve ''bağış'' adı altında haraç almaya başladıkları, haraç vermeyi kabul etmeyen kişileri ise ölümle ya da çocuklarını kaçırmakla tehdit ettikleri belirtildi.

Marsilya'da 6 ay önce restaurant açmak için terör örgütü sorumlusu K.Ö'den 110 bin Avro kredi alan İ.Y. ve Z.D. adlı Kürt kökenli vatandaşların, işlerinin iyi gitmemesi üzerine borçlarını ödeyemedikleri, bunun üzerine teröristlerin bu kişileri ölümle tehdit ettikleri öne sürüldü. Terör örgütü sorumlusu K.Y'nin, 110 bin Avro borca karşılık 170 bin Avro istemesi üzerine, İ.Y. ve Z.D'nin, işyerlerini ve evlerini satmak zorunda kaldıkları tespit edildi.

Bu arada, terör örgütünün siyasi uzantısı dernekler aracılığıyla Fransa'da toplanan paraların bir kısmı Kandil'e aktarılırken, bir kısmının da terör örgütünün mali sorumluları K.P ve G.A, M.M. ve K.Ö. arasında paylaşıldığı yönündeki ''yolsuzluk'' iddiaları üzerine, Kandil'in bu kişilerin ''özeleştiri'' istediği ve kapsamlı mali soruşturma başlattığı kaydedildi.

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/iste-pkk-nin-son-marifeti-184349.htm}

 



Bu haber 716 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,696 µs