En Sıcak Konular

KAYSERİSPOR'A ES-ES ENGELİ: 2-2

7 Aralık 2010 10:23 tsi
KAYSERİSPOR'A ES-ES ENGELİ: 2-2 Süper Lig’de haftanın son maçında Kayserispor baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan maçta evinde ağırladığı Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı.

Düellonun galibi yok

15. haftanın kapanış maçında Kayseri ile Eskişehir yenişemedi. Es-Es iki kez öne geçmesine rağmen ev sahibi ekip pes etmedi, Diego ile Burhan’ın gollerine Ömer ve Ali Bilgin karşılık verdi

Süper Lig’de haftanın son maçında Kayserispor baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan maçta evinde ağırladığı Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi ekip rakibi karşısında iki kez yenik duruma düşmesine rağmen pes etmedi, son altı dakika içinde attığı golle bir puanı kurtardı.
9. dakikada Eskişehirspor atağında Diego orta alandan aldığı topla hareketlendi ve ceza alanı dışından sert bir şutla kaleci Souleymanou’nun üzerinden topu filelerle buluşturup, takımını deplasmanda öne geçiren golü kaydetti: 0-1.
31 dakikada Abdulkadir ortaladı, Ömer yere düşerken vurduğu sert şutla topu ağlara gönderip skoru eşitledi: 1-1.
40. dakikada Sezgin’in ortasında arka direkte buluşan Jaycee’nin şutu yandan auta çıktı.
69. dakikada Sezer’in derinleme pasıyla buluşan Burhan, Kayserispor ceza alanına girerken kaleci Souleymanou’nun altından topu filelelere göndererek takımını yeniden öne geçirdi: 1-2.
83. dakikada Abdülkadir’in mükemmel vuruşu direkten döndü.
84. dakikada Eskişehirspor ceza alanına ortalanan topta kaleci İvesa defans ile anlaşmazlığa düşüp topa dokunamayınca, bomboş durumdaki Ali Bilgin topu ağlarla buluşturup skoru eşitledi: 2-2.

MAÇIN KARNESİ

HAKEMLER: İlker Meral, Mustafa Sönmez, Mehmet Metin
KAYSERİSPOR: Souleymanou (5)- Önder (5)(Dk.76 Furkan 4), Eren Güngör (4) (Dk.58 Savaş 6), Aleksander (7), Hasan Ali (6)- Mehmet Eren (6), Selim (6), Abdullah (6), Ömer (7)(Dk.75 Ali Bilgin 6)- Moritz (5), Abdülkadir (6)
ESKİŞEHİRSPOR: İvesa (5)- Sezgin (5), Diego (7), Nadareviç (6) Volkan (5) (Dk.33 Veysel 5)-Burhan (7), Bülent (5), Alper (6)(Dk.75 Pele 4), Erkan (6)-Serdar (6), Jaycee (6)(Dk.56 Sezer 5)
GOLLER: Diego (Dk.9), Ömer (Dk.31), Burhan (Dk.69), Ali Bilgin (Dk.84)
SARI KARTLAR: Selim (Kayserispor), Sezgin (Eskişehirspor)

Eskişehirspor 3 puanı kaçırdı

Kayseri’de oynanan maçta denk takımların mücadelesinde Eskişehirspor umulmadık bir hareketle 1-0 öne geçti. İkinci golü beklerken olmayacak bir pozisyonda, Sezgin’in de büyük bir hatasıyla Eskişehir kalesinde beraberlik golünü gördü. Fakat takımın ve taraftarın inancı bu maçın böyle bitmeyeceğini gösteriyordu. Nitekim, Eskişehirspor başarılı oyununun sonucunu ikinci golle buldu.
Kırmızı-siyahlılar üçüncü golün ümidi içindeyken kaleci İvesa çok büyük bir hata yaparak ikinci golü Kayserispor’a ikram etti.
Bu alınacak üç puan Eskişehirspor için çok çok önemliydi. Ancak ehven-i şer diyelim, bu maçın sonucunda alınan bir puan Eskişehirspor için çok çok önemli oldu. İki puanı kaybeden Eskişehirspor bir puana sevinen takım oldu.
Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var. Umarım Es-Es Kayseri’de kaybedilen iki puanın acısını Eskişehir’de alınacak puanlarla düzeltebilir.
Maçın hakemini gerçekten kutlamak gerekir. İngiltere Ligleri’nde oynanan maçlardaki performansa yakın bir şekilde maçı oynatma, devam ettirme arzusuyla, mücadeleyi kesmeyerek çok başarılı bir yönetim gösterdi. Kartlardaki cimriliğiyle de ayrıca takdir topladı. Kendisini kutluyorum.(FETHİ HEPER-Milliyet)

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ {http://www.milliyet.com.tr/duellonun-galibi-yok/spor/haberdetay/07.12.2010/1323187/default.htm}



Bu haber 675 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,850 µs