En Sıcak Konular

BAHÇELİ : ''AKP NADASA ÇEKİLMELİ''

5 Aralık 2010 10:36 tsi
BAHÇELİ : ''AKP NADASA ÇEKİLMELİ'' Bahçeli, AKP’ye yine iktidar verilmesi halinde “Tek adamlık” döneminin başlayacağını söyledi.

'AKP nadasa çekilmeli'

Bahçeli, AKP’ye yine iktidar verilmesi halinde “Tek adamlık” döneminin başlayacağını söyledi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP’ye bir dönem daha iktidar verilmesi halinde “Tek adamlık” başlayacağını, padişahlık gibi hareket etmeye başlayacaklarını belirterek, “Kibirle yüklü bir insan kılığı ortaya çıkar. Bunun için AKP iktidarına dur demek lazım. Dinlendirmek lazım. İşte bugün AKP’nin verimi düşmüştür, artık AKP nadasa çekilmelidir” dedi. Hatay’da çeşitli ilçe ve beldeleri ziyaret eden Bahçeli, buralarda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

* Hepimiz ayrı partilerde olmamıza rağmen böyle bir dönemde kazasız belasız bir çıkış yolu bulmalıyız. Burada da en büyük görev AKP’ye oy vermiş vatandaşlarımızdadır. Siz ne yapıyorsunuz, biz sizi 8 yıldan beri destekliyoruz, hiç itiraz etmedik, ne yaptınızsa sabırla beklemek zorunda kaldık. Ama görüyoruz ki halkımız ve ülkemiz perişan. Bu AKP yönetimini biraz dinlendirmeye alma zamanıdır. Eğer bunlara bir dönem daha iktidar verirseniz. ‘Ben ne yaparsam yapayım iktidar oluyorum’ der. O zaman tek adamlık başlar. Padişahlık gibi hareket etmeye başlar. Yürüyüşler değişir, ayakları yere basmaz. Herkesi hor görür. Kibirle yüklü bir insan kılığı ortaya çıkar. Bunun için AKP iktidarına dur demek lazım. Dinlendirmek lazım. İşte bugün AKP’nin verimi düşmüştür, artık AKP nadasa çekilmelidir.

* Terörle bütün mücadele yetersiz olmakla beraber, PKK’yı siyasallaştırma süreci içerisine alarak açılım denen zırvalarla milleti oyalamaya çalışıyorlar. Bundan da cesaret alıyorlar ve Türkiye’yi bir karanlığa doğru sürüklemeye çalışıyorlar. Türkiye’nin kardeş kavgasına düşmesine gerek yok. Türkiye’de birlik beraberlik kardeşlik içerisinde yaşamak dururken Türk-Kürt, Sünni-Alevi birbirimize niye düşelim. Türkiye’yi 36 etnik parçaya bölerek dilim dilim etmenin kime ne faydası var. Milliyetçi hareket bunu birleştirmeye talip. Komşuyuz alışveriş yapıyoruz. Şimdi kalkıp yuvaları mı dağıtacağız. Sen şusun, busun diye. Komşuluktan mı vazgeçeceğiz. Esnaf kardeşimle sen şusun diye alışverişi kesecek miyiz? Böyle ülke olur mu? Buna dur demek lazım.”

UZUN ÇARŞI’YI GEZDİ

Bahçeli, Antakya’da Habibi Neccar Camii’ni ziyaret etti. Anadolu’daki ilk cami olarak bilinen kutsal mekanda yetkililerden bilgi alan Bahçeli, dua etti. Bahçeli daha sonra Uzun Çarşı’yı gezdi. Bahçeli’ye burada Sanayi ve Ticaret Odası ile esnaf birlikleri tarafından ayakkabı, ney, sehpa, ayna hediye edildi. Antakya Ticaret Odası Başkanı Hikmet Çinçin de Bahçeli’ye Mozaik müzesinde bulunan Kem göz mozaiğinin bir kopyasını sunarak, “Allah kem gözlersen sakınsın” dedi. Bahçeli, ardından Antakya’nın meşhur künefesinin tadına baktı. Bahçeli, Yeni Camii İmamı İhsan Kahraman’ın ölen eşi için taziye ziyaretinde bulundu. (Deniz GÜÇER / VATAN)

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/akp-nadasa-cekilmeli/344591/9/Siyaset} 


 



Bu haber 676 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,286 µs