En Sıcak Konular

UMUT BULUT PLAKAYI TRABZONSPOR 3 PUANI KAPTI: 2-0

4 Aralık 2010 10:28 tsi
UMUT BULUT PLAKAYI TRABZONSPOR 3 PUANI KAPTI: 2-0 Ligde rakiplerini bir bir dize getiren Trabzonspor, Bucaspor’a da şans tanımadı, şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bıraktı.Umut Bulut, Bucaspor maçında attığı golle bordo-mavili forma ile Süper Lig’de 61.golünü kaydetti.

FIRTINA VADİSİ! 2-0

Ligde rakiplerini bir bir dize getiren Trabzonspor, Bucaspor’a da şans tanımadı, şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bıraktı. Bordo-mavili ekip, Umut Bulut ile öne geçtiği maçın ikinci yarısında Colman’ın penaltı golü ile rahatladı, bu hafta da koltuğunu garantiye aldı
 
Liderliğin verdiği hırs ve arzu, Trabzonspor açısından saman alevi gibiydi. Gole kadar Bucaspor’a karşı ağırlığını koyan bordo-mavililer, öne geçtiği dakikadan itibaren Ege ekibinin taktik değişikliğine fazlaca karşılık veremedi. Savunmayı önde kurmayı deneyen Bucaspor, bunun karşılığını da yakaladığı pozisyonlarla almayı bildi.
3. dakikada Selçuk’un serbest vuruşuna yükselen Umut, kafasının arkasıyla topu kaleye gönderirken, kaleci Atilla da tetikteydi. Kalecinin çeldiği meşin yuvarlak, yan direğe çarparak oyun alanına döndü. Ancak savunma bunu kornerle savuşturdu.
6’da Yattara’nın sağdan ortasında, Umut’un savunmanın arasından yatarak yaptığı kafa vuruşunda, top kaleci Atilla’nın solundan filelerle buluştu: 1-0.
8.  dakikada İbrahim, 16’da da Manucho’nun vuruşlarını savuşturan kaleci Onur, 18’de bu kez Musa’nın dokunduğu topu engellemede de başarılıydı.
45. dakikada Yattara’nın sağdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içindeki Egemen’in vuruşunda, kaleci Atilla topun sahibi oldu. Aynı dakikada sağdan ceza alanına giren Manucho’nun getirdiği topta oluşan karambolde son olarak Musa meşin yuvarlağı tamamlamak istedi. Ancak kaleci Onur’dan dönen topu savunmada Serkan uzaklaştırmayı bildi.
70. dakikada Umut’un pasında uygun durumda topla buluşan Colman, vurmakta gecikince bordo-mavililer mutlak bir golden oldu.
76’da Colman’ın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Engin, İbrahim ile girdiği ikili mücadelede kendini yerde bulunca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Colman farkı ikiye çıkardı: 2-0.
Maçı bu skorla tamamlayan Trabzonspor, zirvedeki yerini biraz daha sağlamlaştırırken, kârlı kapadığı haftada rakiplerinin maçlarını beklemeye başladı.

Umut,  plakayı kaptı
Trabzonspor’un bu sezon en çok gol atan oyuncusu olan Umut Bulut, Bucaspor maçında attığı golle bordo-mavili forma ile Süper Lig’de 61.golünü kaydetti. Trabzonspor’da 2006-07 sezonundan beri oynayan Umut, 142 lig maçında 61 gol atarken daha önce oynadığı Ankaragücü takımında 90 maçta 36 gol bulmuştu. Böylece lig kariyeri boyunca 232 maçta 97 gole ulaşan Umut, 3 gol daha atması halinde 100’ler kulübüne girmeye hak kazanacak.

 

Kaynak: MİLLİYT GAZETESİ {http://www.milliyet.com.tr/firtina-vadisi-2-0/spor/haberdetay/04.12.2010/1322092/default.htm}

 

 



Bu haber 773 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,889 µs