En Sıcak Konular

GERÇEKLER MİLLETTEN SAKLANIYOR

1 Aralık 2010 09:43 tsi
GERÇEKLER MİLLETTEN SAKLANIYOR Mustafa Özkafa, dünyada ve ülkemizde son derece önemli gelişmeler cereyan ederken yapay gündem ve konular ihdas edilerek bu önemli gelişmeler ya çarpıtılarak ya da üstü örtülerek kamuoyuna sunulduğunu bildirdi.

Gerçekler milletten saklanıyor

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Mustafa Özkafa, dünyada ve ülkemizde son derece önemli gelişmeler cereyan ederken yapay gündem ve konular ihdas edilerek bu önemli gelişmeler ya çarpıtılarak ya da üstü örtülerek kamuoyuna sunulduğunu bildirdi.

Lizbon da NATO zirvesinde karara bağlanan "Füze Kalkanı Projesi" buna örnek olarak verebilecek konulardan birisi olduğunu belirten Özkafa özetle şu görüşlere yer verdi:

"Son yüz yıla genel olarak baktığımız zaman insanlık âlemine karşı işlenen suçların pek çoğunda ABD, beynel minel Siyonizm ve müttefiklerini görmekteyiz. Japonya'ya atom bombası atılması, Vietnam savaşı, Irak ve Afganistan işgalleri ABD'nin; Filistin, Gazze ve Lübnan katliamları ABD destekli İsrail'in işlediği insanlık suçlarıdır.

Bütün bu kan, gözyaşı ve katliamların sorumlusu ABD'nin NATO kılıflı füze kalkanı, bizi kimden koruyacaktır? Tarihinde Malazgirt, Niğbolu, Kosova, İstanbul'un fethi, Preveze, Çanakkale ve İstiklal zaferleri bulunan bir millet suçluların merhametine sığınamaz."

Milletin Şuuru Saadet'in kalkanı...
"Müslümanlara karşı gâvurun füze kalkanın şehit kanlarıyla sulanmış bu temiz topraklara kurulması aziz milletimizin şuuru ve Saadet Partisi kalkanıyla yok edilecektir." Görüşünü savunan Özkafa, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dış siyasette bu mühim gelişmeler olurken ekonomik tahribat ve sömürü de bütün hızıyla devam etmektedir.

Petrol Ofisi Avusturyalı OVM şirketine, bankalardan Garanti Bankası İspanyollara satılmış, Akdeniz, Toros Elektrik dağıtım şirketleri özelleştirilmiş, hızını alamayan hükümet Galata Port ihalesinin 1 ay içerisinde köprü ve oto yolların satışının da 2 ay içinde yapılacağını açıklamıştır.

Bütün özelleştirmeler, satışlar yapıldı da ne oldu? TÜİK rakamlarına göre; 9 ayda 81 Milyar $ İHRACAT, İTHALAT ise130 Milyar $. Cari açık, 49 Milyar $.

Artan işsizlik
Artan işsizlik, dünyanın en pahalı benzini 4 TL, en pahalı eti ise 15 TL. maaşlara % 5 zam. Birleşmiş Milletlerin insani gelişmişlik endeksine göre yani seyahat özgürlüğü, maaş, alım gücü gibi konularda ülkemiz 169 ülke içinde 83. sıradadır. İşte 8 yıllık AKP iktidarının bilançosu...

Çözüm Milli Görüş'tedir, Saadet Partisi'ndedir. Yeni Bir Dünya ancak Saadet Partisi iktidarıyla mümkündür. Milletimiz bu olup bitenleri basiret ve ferasetle değerlendirip önümüzde ki seçimlerde gerekeni yapacaktır."

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/gercekler-milletten-saklaniyor-183380.htm}



Bu haber 728 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    39,671 µs