En Sıcak Konular

AYETLER WİKİLEAKS VE ÇAĞDAŞ PUTUN YERE SERİLİŞİ

1 Aralık 2010 09:00 tsi
AYETLER WİKİLEAKS VE ÇAĞDAŞ PUTUN YERE SERİLİŞİ Gerçi "kalplerinde hastalık olanlar" "Bunları bizim putumuz bilerek yapıyor" diye kendi imanlarını sarsmamaya dikkat edecekler.

Ayetler Wikileaks ve çağdaş putun yere serilişi

Dünyanın her tarafında karanlık bir gecede kara bir topun yuvarlanışını görür ve isterse vurur" diye ilahlaştırılan putun siyaset beyni olan Pentagon ile ticaret beyni olan "Dünya Ticaret Merkezi" ikiz kuleler 11 Eylül 2001'de vurulduktan sonra haberi olması putun cansız, kralın çıplak olduğunu ortaya koymuştu.

Wikileaks İnternet Sitesi de bu çağdaş putun kendi evinin içindeki sırları bile gizleyemeyecek kadar aciz olduğunu, "Gizlilik" arzden dosya ve dijital sırlarının saklandığı odaların yolgeçen hanına döndüğü ortaya çıkıverince zaten bilinen hıyanetler ortalığı kokutuverdi.

Gerçi "kalplerinde hastalık olanlar" "Bunları bizim putumuz bilerek yapıyor" diye kendi imanlarını sarsmamaya dikkat edecekler.

Ben, 22/02/2010 tarihli yazımda "Rabbimizin şu ayetlerini gönüllere kazıdıktan sonra Dışişleri personeline ezberletmeli" demiştim  ve

"Ey iman edenler, Yahudi ve Hıristiyanları (idareci) dost edinmeyin.

Onlar birbirlerinin dostudur  (idarecisidir.)

Sizden kim onları (idareci) dost edinirse muhakkak o, onlardandır.

Allah zalim toplumlara yol göstermez."

"Sizin dost ve idareciniz, Allah, Onun Rasülü ve rukü ederek namaz kılıp zekât veren mü'minlerdir." ayetlerini yazıvermiştim. (Maide suresi ayet 51-56)

Diğer ayetleri okumaya devam edelim:

"Ey iman edenler, kendinizden aşağı olanı/sizden olmayan (kâfirleri) sırdaş edinmeyin. Onlar size kötülük yapmada kusur etmezler. Sıkıntıya düşmenizi isterler. Onların (size olan) kinleri ağızlarından taşmaktadır. Göğüslerinin gizlediği ise daha büyüktür. Size ayetleri açıkladık eğer akıl ederseniz.

İşte siz, onlar sizi sevmezken onları seven ve kitapların hepsine iman edenlersiniz. Onlar size rastladıklarında "İman ettik" derler. Yalnız kalınca da size olan kinlerinden parmaklarının uçlarını ısırırlar. De ki: "Kininizle geberin" şüphesiz Allah göğüslerdeki özü hakkıyla bilir.

Size bir iyilik dokunsa onları tasalandırır. Size bir kötülük dokunsa onunla neşelenirler. Eğer sabreder ve sakınırsanız onların hilesi hiçbir şeyle size zarar veremez. Şüphesiz Allah yaptıklarını kuşatmıştır." (Âl-i İmran suresi ayet 118-120)

Eğer adın Şaronsa binlerce Müslümanın evini başına yıkabilir, dilediğini öldürebilirsin.

Eğer Siyonist isen Birleşmiş Milletlere üye bir ülkeye aniden gece baskını yapabilir ve bundan dolayı hesaba çekilmek şöyle dursun kınanamazsın bile.

Eğer adın Bush ise dilediğin ülkeye "Demokrasi ihraç" edeceğim diyerek saldırabilir ve milyonlarca insanı öldürebilirsin.

Eğer adın Coni ise istediğin ülkenin askerlerinin başına çuval geçirebilir sonra da o başına çuval geçirdiğin askerleri şehit eden teröristleri etkisiz hale getirme çalıştaylarına katılabilirsin.

Ama adın Ali ise batılı ülkelere girişin bile yasak olur.

Adın Veli ise iç organlarını dahi gösteren cihazlardan geçmeden sömürgenler diyarına giremezsin.

Adın Osman ise her yıl binlerce insan öldürmeden yaşayamayan o ülkelerin elçiliklerinin önünde vize işkencesi çekmeden kabire giremezsin.

Adın Halit ise kendin batıcı olman, ateist olman, komünist olman da kurtarmaz seni.

Müslüman adı taşıyan her insan, ister karıncaezmez Cumhurbaşkanı olsun, ister Başbakan olsun, ister batılı ajanların finosu olsun hiç fark etmez, potansiyel terörist demeksin.

Hatta kendisine bilgi sızdıranlar bile onların gözünde en aşağılık mahluklardırlar.

Sağcı ve solcu olduğu halde puta bilgi sızdıranlar hakkında da Rabbimizi bizi uyarıyor:

"Kalplerinde hastalık bulunanların "Bize bir belâ gelmesinden korkarız" diyerek onların (Yahudi ve Hıristiyanların) arasında koşuşturduklarını görürsün. Umulur ki Allah bir fetih veya kendi katından bir emir getirir de içlerinde gizlediklerine pişman olurlar." (Maide suresi ayet: 52)

Mahmut Toptaş- Milli Gazete

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/makale/ayetler-wikileaks-ve-cagdas-putun-yere-serilisi-183378.htm}



Bu haber 693 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,743 µs