En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''TSK'NIN MARALİNİ SARSARAK BİRİLERİNE HİZMET EDİLİYOR''

26 Kasım 2010 17:45 tsi
BAHÇELİ: ''TSK'NIN MARALİNİ SARSARAK BİRİLERİNE HİZMET EDİLİYOR'' MHP lideri açığa almaları “TSK’nın aşırı derecede yıpratılması yönünde çok yönlü bir propaganda uygulanmıştır” sözleriyle değerlendirdi.

Bahçeli'den sert 3 General tepkisi!

TSK’nın moralini sarsarak birilerine hizmet ediliyor

MHP lideri açığa almaları “TSK’nın aşırı derecede yıpratılması yönünde çok yönlü bir propaganda uygulanmıştır” sözleriyle değerlendirdi.

Antalya’daki programı için karayoluyla seyahat eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cuma namazını Ankara’nın Polatlı ilçesindeki Çarşı Camii’nde kıldı. Namaz sonrası gazetecilerin, 3 generalin açığı alınmasıyla ilgili soruları üzerine Bahçeli, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin aşırı derecede yıpratılması yönünde çok yönlü bir propaganda uygulanmıştır” dedi. TSK’nın bu milletin bir eseri olduğunu belirten Bahçeli, “Özellikle Güneydoğu Anadolu’da mücadele vermiş komutanlar üzerinde yıpratıcı ve zulme varan yaklaşımlar” bulunduğunu ifade etti. Bahçeli, “Siyasi iktidar her türlü mücadelesini hukuk yoluyla yürütmeli ama hukuka saygı duymadan birtakım adımlar atması yanlış sonuçlar doğurabilir. O bakımdan siyasi iktidarı Milliyetçi Hareket Partisi olarak uyarmak istiyoruz” diye konuştu.

Birilerine hizmet

Bir gazetecinin “hükümet ile asker arasında restleşme” olduğuna dair haberler çıktığını belirtmesi üzerine Bahçeli, şunları söyledi:

“Silahlı kuvvetler ile milletin hiçbir ferdinin ne restleşme şansı vardır ne imkanı vardır ne de gücü vardır. Bu çok yanlış ifadelerdir. Bu ifadeleri televizyonlarda kullananlar zaten silahlı kuvvetleri yıpratmak için görevlendirilmiş insanlardır, bu biline. O sebepten dolayı bu tür kavramları kullanmamak lazımdır. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yüksek moralini, çalışma düzenini, Türkiye’nin en fazla birlik beraberliğe ve ülke bütünlüğüne ihtiyaç duyulduğu bir ortamda sarsmak zannediyorum birilerine hizmet etmek olmaktadır.”

Zırva bunlar

Devlet Bahçeli, terör örgütünün eylemsizlik kararına ilişkin soruyu da, “Bu gaflete siyasi iktidar düşmüştür, onlar da bundan cesaretlenmişlerdir. Bize göre zırvadır bunlar” diye yanıtladı. Esnafla bir süre sohbet eden Bahçeli, daha sonra Antalya’ya gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

Partisinin yeni il binasının inşaatını inceledi

MHP lideri Bahçeli’yi, Antalya girişinde partililer karşıladı. MHP Genel Başkan Yardımcıları Tunca Toskay, Metin Çobanoğlu, Recai Yıldırım, Deniz Bölükbaşı ile milletvekilleri, Antalya İl Başkanı Adnan Kaya da karşılamada hazır bulundu. Partilileri selamlayan Bahçeli, daha sonra Sakarya Bulvarı’nda yeni yaptırılan partisinin il binası inşaatının temelini inceledi. İl Başkanı Adnan Kaya’dan inşaatla ilgili bilgi alan Bahçeli, binanın genel seçimlere kadar yetişip yetişmeyeceğini sordu. İl Başkanı Kaya da seçimlere kadar yeni il binasını yetiştirme gayretinde olduklarını söyledi. Bahçeli daha sonra, partisinin toplantısının yapılacağı Side’ye hareket etti.

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/bahceliden-sert-3-general-tepkisi/342897/9/Siyaset}



Bu haber 658 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,366 µs