En Sıcak Konular

ALİ TANDOĞAN KAFA TRAVMASI GEÇİRDİ

7 Kasım 2010 14:43 tsi
ALİ TANDOĞAN KAFA TRAVMASI GEÇİRDİ Antalyaspor-Bursaspor maçında kafa travması geçiren Ali Tandoğan'dan sevindirici haber...

Maçta korku dolu anlar

Antalyaspor-Bursaspor maçında kafa travması geçiren Ali Tandoğan'dan sevindirici haber...

Antalyaspor-Bursaspor maçında kafa ile golü attıktan sonra yerde kalan ve kafa travması geçiren Ali Tandoğan'dan sevindirici haber...

Spor Toto Süper Lig’deki Medical Park Antalyaspor-Bursaspor maçında takımının ilk golünü atan Ali Tandoğan’ın dili boğazına kaçtı.

Maçın 51. dakikasında Nunez’in ortaladığı topu kafasıyla filelerle buluşturan Ali Tandoğan, Erkan Sekman ile çarpışarak yerde kaldı. Skoru 2-1’e getirmesine rağmen gol sevincini yaşayamayan Tandoğan’ın, çarpışmanın etkisiyle dilinin boğazına kaçtığı belirtildi.

Sahadaki tüm futbolcuları korkutan Ali Tandoğan’a ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Ali Tandoğan, daha sonra ambulansla Medical Park Antalya Hastanesi’ne kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK!

Medical Park Özel Antalya Hastanesi Başhekimi Dr. Şerif Köksal, Medical Park Antalyaspor-Bursaspor karşılaşmasında gol attığı pozisyonda sakatlanan Ali Tandoğan’ın temporal kemiğinde çökme olduğunu söyledi.
Başhekim Dr. Şerif Köksal, Medical Park Antalyaspor-Bursaspor maçında sakatlanarak hastaneye kaldırılan Ali Tandoğan’ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Köksal, "Tandoğan’ın temporal kemiğinde çökme kırığı mevcut. Bu kırık beyin dokusuna ulaşmış bir kırık değil. Hayati tehlikesi yok, şuuru da yerinde" dedi.
Tandoğan’ın temporal kemiğinde çökme kırığının bulunduğunu söyleyen Köksal, bu kırığın beyin dokusuna ulaşmış bir kırık olmadığının altını çizdi. Kırığın kafa içerisinde herhangi bir kanama yapıp yapmayacağının hastanın izlenmesi ve seri tomografiler ile belli olacağını belirten Köksal, şöyle konuştu:

"Tandoğan’ın hayati bulguları tümüyle stabil ve şuura açık. Ancak kafa travması vakalarında travmanın orta ya da şiddetli olmasına bakılmadan gözlem altında görüntüleme yöntemlerinin seri biçimde tekrarlanması gerekmektedir. Gerekli hallerde ise cerrahi veya medikal girişim yapılması en temel yöntemdir. Tandoğan’ın hayati tehlikesi yok. Şu anki sağlık durumuyla da futbol hayatını engelleyecek bir sağlık sorunu yok."

Köksal, Ali Tandoğan’ın bir süre gözlem altında tutulacağını belirterek, hastaneden taburcu ya da sevk edilme süresinin tedavi sürecine göre belirleneceğini söyledi.

Öte yandan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve futbolcular Necati Ateş, Uğur İnceman ile Tuna Üzümcü, hastaneye gelerek Ali Tandoğan’ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tuna Üzümcü, "Tandoğan büyük bir tehlike atlattı. Kendisiyle görüştüm. Sağlık durumu iyi. Sakatlığından dolayı büyük üzüntü duyduk" dedi.

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/macta-korku-dolu-anlar/339122/5/Spor}

 



Bu haber 928 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,202 µs