En Sıcak Konular

NAZİF OKUMUŞ NUMAN KURTULMUŞ'UN TEKLİFİNİ REDDETTİ

4 Kasım 2010 18:31 tsi
NAZİF OKUMUŞ NUMAN KURTULMUŞ'UN TEKLİFİNİ REDDETTİ Halkin Sesi Partisi'nde siyaset yapacağına dair iddiaları yalanlayan gazeteci ve eski MHP mebusu Nazif Okumuş, "Benim siyasi omurgam ve adresim MHP'dir" diyerek, Numan Kurtulmuş'un teklifini reddetti.

Okumuş: Yerim MHP'dir

Halkin Sesi Partisi'nde siyaset yapacağına dair medyada yer alan iddiaları aynı gün yalanlayan MHP İstanbul eski Milletvekili Nazif Okumuş, "Benim siyasi omurgam ve adresim MHP'dir" diyerek, Numan Kurtulmuş'un teklifini reddetti.

Saadet Partisi'nden ayrıldıktan sonra bir grup arkadaşıyla Halkın Sesi Partisi'ni kuran Numan Kurtulmuş'un birlikte siyaset yapma teklifini reddeden MHP İstanbul eski Milletvekili Nazif Okumuş, "Siyasetin ilkesi de, fikri istikrar ve süreklilik arzeden mücadeledir" dedi. Halkın Sesi Partisi'nin kurulma aşamasında, medyada yer alan haberlerde Kurucular Kurulu'nda yer alacağı iddialarını aynı gün yalanlayan Okumuş,, "Siyasetteki varoluş adresim ve gerekçem MHP'dir. Dolayısıyla siyasi omurgamı bunlar oluşturur" dedi.

Okumuş, Türkiye'nin oldukça ağır süreçten geçtiğini hatırlatarak, 'millet olarak, adeta varoluş mücadelesi verdiğimizi'belirterek, "Etnik ve dini ayrışmaların, iktidar kanadının aymazlıklarıyla yoğunlaştığı bir siyaset sürecindeyiz. Böylesine önemli gerçek karşısında milliyetçi-ülkücü camianın hassasiyetleri daha da ağırlık kazanıyor" diye konuştu. Okumuş şunları söyledi:

"Sayın Numan Kurtulmuş'un daveti sonunda gerçekleşen görüşmemizde de Türkiye'nin ağır şartlarını değerlendirdik. Kuracağı partide yer alma teklifini reddedip teşekkür ederken, şahsıyla ilgili olumlu düşüncelerimi ve başarı dileklerimi de paylaştım."

 

Kaynak:


 



Bu haber 1,433 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,321 µs