En Sıcak Konular

PAMUKOĞLU: ''ÜLKEYİ BECERİKSİZLER YÖNETİYOR''

29 Ekim 2010 12:10 tsi
PAMUKOĞLU: ''ÜLKEYİ BECERİKSİZLER YÖNETİYOR'' Osman Pamukoğlu,Ülkenin büyük bir kargaşaya sürüklendiğini belirterek,"Türkiye Cumhuriyeti teknesi karaya oturtulmak üzereyken ağlayarak, sızlayarak, şikayet ederek kimse bir yere varamaz" dedi.

Ülkeyi beceriksizler yönetiyor

Ülkenin büyük bir kargaşaya sürüklendiğini belirten ve “Türkiye Cumhuriyeti teknesi karaya oturtulmak üzereyken ağlayarak, sızlayarak, şikayet ederek kimse bir yere varamaz” diyen Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, vatandaşı olaylara duyarlı olmaya çağırdı. Pamukoğlu, ülkenin beceriksiz bir iktidar tarafından yönetildiğini ifade ederek, “İnsanların büyük kısmı sağ kalma tutkuları nedeniyle acılar çekmeye razıdır; yaşamın kendisinde belli bir mutluluk ile canlı olmanın iyi bir şey olduğu duygusunda bulunurlar. İyi yaşama ise gerçekten, devletin gerek topluca, gerekse bireysel olarak baş amacıdır. En iyi çalgıyı kullanma hakkı, o çalgıyı en iyi çalanındır. Bu ülkede çalgı, en beceriksizin elindedir. Ve yıllardır ” Ben de iyi çalarım “ diye uğraşanlar da hali hazırdakinden daha yeteneksizdir. Çünkü çalgıyı ona armağan edenler daha da beter beceriksizdir, üstelik kafaları vücutlarından önce yaşlanmıştır” dedi.

Ekonomi iflas etti
Ülkenin rejim ve siyasi bütünlük yönünden hızla kargaşaya sürüklenmekte olduğunu anlatan Pamukoğlu, şunları söyledi: “Görmek ve anlamak için ne zeka, ne akıl, ne de mantık gerektirmemektedir. Ulusun serveti, gücünün bir parçasıdır. Tarım ve hayvancılığının iflas etmesi bir tarafa, şimdi de İstanbul köprüleri ve otoyollar satışa çıkarılmıştır.  Çok az bir kısmı hariç, televizyonlar, gazeteler, yazar ve çizerler şantaj, baskı ve tehdit altındadır. Saçma sapan gerçeklerle para cezası yağdırılmaktadır. Hükümette olanın da olmayanın da bu memlekete verebileceği hiçbir şey yoktur. Konuşmaları, halleri, tavırları, tutarsızlıkları ortadadır. Yeteneksizlikleri üst sınırına gelip dayanmıştır. Yurttaşlık özgür olmak, erdemli yaşamak, başı dik olmak, hak aramak ve hesap sormaktır. Yurttaş varsa demokrasi de vardır. Yurttaş oy verip (onunda nasıl verildiği belli) sırtını dönmez, her alanı denetler. ’Yurttaş olma’zamanınız geldi de geçiyor, karar vermelisiniz. Korkarsanız başınıza gelir. Devlet özgür adamların birliğidir. Kaçarak özgür olunmaz.”

Kaynak:


 



Bu haber 752 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,406 µs