En Sıcak Konular

ADANA- KOZAN 2060 VİZYON ÇALIŞTAYI BAŞLIYOR

29 Ekim 2010 11:34 tsi
ADANA- KOZAN 2060 VİZYON ÇALIŞTAYI BAŞLIYOR Kozan Belediyesi tarafından 2004 yılında gerçekleştirmiş olduğu 1. Kozan Sempozyumunun devamı niteliğinde “Yeni Ufuklar-Kozan 2060” 2. Kozan Sempozyumu 30 Ekim Cumartesi günü başlıyor.

Kozan Belediyesi tarafından ulusal boyutta düzenlenecek olan çalıştay da ; Turizm sektörünün önemli isimlerinden Hüseyin Hakkı Kahveci ; Turizm planlamaları ve Stratejileri konusunda çalıştay da uzman olarak yer alıyor.

Kozan Belediyesi  tarafından 2004 yılında gerçekleştirmiş olduğu 1. Kozan Sempozyumunun devamı niteliğinde “Yeni Ufuklar-Kozan 2060” 2. Kozan Sempozyumu 30 Ekim Cumartesi  günü başlıyor.

Kozan Belediyesi tarafından 30-31 Ekim tarihlerinde akademisyen ve konusunda uzman kişilerin katılımı ile gerçekleşecek olan “Yeni Ufuklar-Kozan 2060” 2. Kozan Sempozyumu ilk olarak Yaverin Konağı’nda bir sunum ile başlayıp, Kozan gezisi, gurup oturumları ve çalıştayla devam edecek.

Çalıştaya konusunda önemli bir çok ismin yanında dikkat çeken iki önemli isimde katılıyor.
 
İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Prof. Dr Ahmet Emre Bilgili ve Turizm sektörü profesyoneli,Turizme Dair Tv Programı ve Turizme Yön Verenler Konferanslarının yapımcı ve sunucusu Hüseyin Hakkı Kahveci;

2004 yılında 1. Kozan Sempozyumu ile Kozan’ın Sosyal, Ekonomik ve Kentsel yol haritasını belirlediklerini ve bu doğrultuda büyük mesafe kat ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Kazım Özgan; “ Yine bu hafta sonu genel koordinatörümüz M. Numan Cebeci öncülüğünde 1. Kozan Sempozyumumuzun devamı niteliğinde olan “Yeni Ufuklar-Kozan 2060” çalışmasının stardını vermiş bulunmaktayız.” Dedi.

Kozan’ın gözlerini 50 yıl sonraya diktiğini belirten Başkan Özgan; “Kozan, geçmişin kısıtlayıcı izlerinden elinden geldiği ölçüde sıyrılarak, uzak ufuklarda ulaşmak istediği limanını belirlemeye çalışıyor” diye konuştu.
 
Hüseyin Hakkı Kahveci ise çalıştay ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ; Kozan artık bir Kültür markası olmuştur.Kültür markası olan bir şehir için yapılacak olan elli yıllık planlama da imza atan kişi olmak çok önemlidir.Cumhuriyetimizin 88.Yılına girerken Türkiye de bir kültür ve turizm şehri Kozan artık vardır.Alacak olduğumuz kararlar ve yapacak olduğumuz çalışmalar Kozan için çok önemli ufuklar açacaktır dedi.Dilerim yapacak olduğumuz çalışmalar yerelde tüm Belediyelere örnek olsun.Kendi şehirleri içinde turizm üzerinden planlama yapsınlar dedi.

 

Not: Bu haber Mir Haber'e Hüseyin Hakkı Kahveci tarafından e-posta yolu ile gönderilmiştir.



Bu haber 1,054 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,358 µs