En Sıcak Konular

HAYDE GİDELİM HAYDE 'NANİ' NANİ OY OY OY: 1-0

21 Ekim 2010 10:09 tsi
HAYDE GİDELİM HAYDE 'NANİ' NANİ OY OY OY: 1-0 Manchester United deplasmanı, Timsah için korku tüneliydi. Nani’nin 6. dakikadaki golü, yeşil-beyazlı takımın keyfini iyice kaçırdı.Üçüncü maçından da golsüz ve puansız ayrılan Bursaspor’un, Avrupa Ligi’ne yükselme şansını da zora soktu.

SIFIR NOKTASI

Manchester United deplasmanı, Timsah için korku tüneliydi. Nani’nin 6. dakikadaki golü, yeşil-beyazlı takımın keyfini iyice kaçırdı. Ancak, “Fark olur” diyenleri yanıltan Bursaspor, başka gol göstermedi. Ekibimiz, güçlü rakibi karşısında ilk isabetli şutu ancak 90’da bulabildi

Old Trafford Stadı, bir diğer deyişle “Düşler Tiyatrosu”, Bursaspor için ya komedi, ya da drama sahne olacaktı... Karşısında, Manchester United gibi bir drama yazarını(!) bulan Timsah, öncelikle perdeyi kazasız belasız kapatıp, rolünü en iyi şekilde oynamanın düşüncesindeydi.
Ancak maç, İngiliz takımının fırtına gibi başlamasıyla farklı bir hal aldı. Rakibin ataklarını savuşturmak için uğraşan yeşil-beyazlılar, 6. dakikada Manchester United’a “Dur” diyemedi. Nani, sağ kanattan rakibini geçip, ceza sahasına yöneldi. Kaleye yaklaşık 30 metre kala, çerçeveyi gördüğü anda vurdu. Ivankov topu gördüğünde çok geçti. Uzanmasına rağmen topu kale dışında tutmayı başaramadı: 1-0.
28. dakikada Ozan İpek, orta alandan aldığı topla ilerledi, ceza sahasına girdikten sonra şut vurmak istedi. Ancak Rafael’in müdahalesi, Bursaspor’u bir golden etti.
36’da Evra’nın denemesi gol için başarısız olurken, 41’de Nani’nin kornerini yeşil-beyazlı savunma uzaklaştırdı ve devre 1-0 sonuçlandı.
İkinci yarıda da yine ev sahibinin bol bol gol denemesi vardı. Özellikle sol kanadını kullanarak Bursaspor kalesinde gol bulmak isteyen Manchester United, 86. dakikada gole çok yaklaştı.
Vidic ceza sahası içine uzun oynadı, Hernandez topla buluştu hızla ceza sahası içine girdi, bomboş pozisyonda sağ çaprazda yerden uzak köşeye sert vurdu ve top direğin dibinden auta çıktı.
Bursaspor’un tek isabetli şutu, 90’da olurken bir şey değişmedi ve karşılaşma İngiliz ekibinin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Üçüncü maçından da golsüz ve puansız ayrılan Bursaspor’un, Avrupa Ligi’ne yükselme şansını da zora soktu.

 

Kaynak. MİLLİYET GAZETESİ,http://www.milliyet.com.tr/sifir-noktasi/spor/haberdetay/21.10.2010/1304207/default.htm



Bu haber 1,478 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,658 µs