En Sıcak Konular

HANİ 28 ŞUBAT'IN MAĞDURU SİZDİNİZ?

13 Ekim 2010 20:55 tsi
HANİ 28 ŞUBAT'IN MAĞDURU SİZDİNİZ? Hanefi Avcı'dan bulunmasa da gerçek olduğu anlaşılan dinlemeler ilginç bir gerçeği gösteriyor...

HANİ 28 ŞUBAT'IN MAĞDURU SİZDİNİZ?

Hanefi Avcı'nın cemaatin devlet içindeki örgütlenmesini anlattığı Haliç'te Yaşayan Simonlar kitabını yazmasının ardından aleyhinde yürütülen kampanyaya geçen hafta bir halka daha eklendi. Devrimci Karargah örgütüne yardım gerekçesiyle tutuklanan, sevgilisi ile görüşmeleri basına servis edilen Avcı'nın bürosunda pekçok kişinin telefon dinlemelerinin bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Avcı, günler önce terkettiği bürosundan çıkan bu dinleme kayıtlarının kesinlikle kendisine ait olmadığını söyledi. Avcı şöyle konuştu: "28 gün önce ayrıldığım makamım aranıp eşyalar delil diye toplanıyor. Tüm eşyalarımı, şu an bulunan silahlar, pasaport , kimlik vs. Odamı toplayan tüm memurlarım gördü. Ben fiili işlerde 1995 yılında ayrıldım. İnandığım bütün kutsal değerler üzerine yemin ederim ki bende ne Birand'ın ne de başka bir kişinin özel hayatı, telefon konuşması ile igili kayıt, bant vs. vardır. Birand en dar zamanda beni programına çıkararak destek vermiştir, neden bandı olsun? Aslında tüm bunlar yıllarca bu dinlemeleri kimin yaptığını göstermektedir. İnanmayanlara delildir."

Gerçekten de Hanefi Avcı'nın kitabını yazdıktan sonra kendisine her türlü baskının yapılacağını, odasının aranacağını öngörmemiş olması mümkün görünmüyor. Avcı'nın böyle bir dinleme kaydını buna rağmen odasında tuttuğu iddiası kuşku ile karşılanıyor. Üstelik kayıtların Avcı'nın 28 gün önce terkettiği ofisinden çıkması da kafalarda soru işareti uyandırıyor.

Ancak Hanefi Avcı'dan bulunmasa da gerçek olduğu anlaşılan dinlemeler ilginç bir gerçeği gösteriyor...

Dinlemelerin ait oldukları kişilerin beyanlarıyla 28 Şubat sürecinde gerçekleştiği  anlaşılıyor. Anlaşılan bugünkü hükümetin ve cemaatin mağdur olduğunu iddia ettiği 28 Şubat'ta başka isimler mağdur olmuş.

Nasıl mı?

Ses kayıtları olduğu söylene isimler basına yansıyan bilgilere göre Fatih Altaylı, Ertuğrul Özkök, Enis Berberoğlu, Mehmet Ali Birand, 28 Şubat sürecinin Deniz Kuvvetleri Komutanı Güven Erkaya, Ergenekon Davası sanığı ve dönemin önemli isimlerinden Tuğgeneral Veli Küçük, dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Çevik Bir, ANAP lideri Mesut Yılmaz, dönemin GATA komutanı Çetin Harmankaya... Ancak isimler altalta yazılınca ilginç bir nokta dikkat çekiyor. Meğer 28 Şubat'ın mağdurları, telefonları dinlenen, hareketleri izlenen muhafazakar isimler değil, tam tersine 28 Şubat'ta muhafazakarlara baskı yaptığı iddia edilen kişilermiş. (Odatv.com)

 

Kaynak:



Bu haber 939 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,000 µs