En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''GETİRİN MECLİSE ÇÖZELİM''

11 Ekim 2010 22:54 tsi
BAHÇELİ: ''GETİRİN MECLİSE ÇÖZELİM'' Hükümetin suni gündemler yaratarak seçim yatırımı yaptığını vurgulayan MHP Lideri Devlet Bahçeli, başörtüsü tartışmalarının da yeniden bu anlayışla gündeme getirildiğini söyledi.

Getirin Meclis'e çözelim

Hükümetin suni gündemler yaratarak seçim yatırımı yaptığını vurgulayan MHP Lideri Devlet Bahçeli, başörtüsü tartışmalarının da yeniden bu anlayışla gündeme getirildiğini söyledi.

Kırşehir'ın Kaman ilçesinde düzenlenen 19. Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'nde konuşan Bahçeli, "CHP seçimlerde 'başörtüsü sorununu biz çözeriz'dedi. Şimdi AKP ile CHP 'başörtüsünü siz çözersiniz, biz çözeriz'diye birbiriyle tartışıyor. Bu sorunun çözüm yeri Meclistir. Başörtüsü konusunda çözüm getirirseniz 70 milletvekilimizle gereken desteği vereceğiz. Getirsinler başörtüsü konusunu, her türlü desteği verelim" dedi.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye'de terörün bitmesi için, terörü dışardan ve içeriden destekleyenlere 'dur'demek için askerin sınır ötesi harekat yetkisini uzatılmasına 'evet'diyeceğiz" dedi.

Bahçeli, Kırşehir'ın Kaman ilçesinde düzenlenen 19. Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'nde yaptığı konuşmada, MHP Belediye Başkanı Erhan Talu'nun seçilmesine destek veren ilçe halkına teşekkür etti.

AKP SEÇİM YATIRIMI PEŞİNDE

Hükümetin suni gündemler yaratarak seçim yatırımı yaptığını vurgulayan Devlet Bahçeli, başörtüsü tartışmalarının da yeniden bu anlayışla gündeme getirildiğini belirterek şunları söyledi:

"CHP seçimlerde 'başörtüsü sorununu biz çözeriz'dedi. Şimdi AKP ile CHP 'başörtüsünü siz çözersiniz, biz çözeriz'diye birbiriyle tartışıyor. Bu sorunun çözüm yeri Meclistir. Başörtüsü konusunda çözüm getirirseniz 70 milletvekilimizle gereken desteği vereceğiz. Getirsinler başörtüsü konusunu, her türlü desteği verelim. Türkiye'yi bir toplumsal sıkıntıdan kurtaralım. AKP, bu konuyu seçime kadar uzatıp istismar ettirmek istiyor."
 
SINIRÖTESİNE 'EVET " DİYECEĞİZ

Devlet Bahçeli, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının, Irak'ın kuzeyinden Türkiye'ye yönelik terör tehdidi ve saldırılarının bertaraf edilmesi amacıyla sınır ötesi harekat düzenlemesi konusunda hükümete verilen yetkinin 17 Ekim'den itibaren bir yıl daha uzatılmasını öngören Başbakanlık Tezkeresi'nin salı günü Mecliste görüşüleceğini belirterek, " Sınır ötesi harekat için 'evet' oyu vereceğiz. Türkiye'de terörün bitmesi için, terörü dışardan ve içeriden destekleyenlere 'dur'demek için askerin sınır ötesi harekat yetkisini uzatılmasına 'evet'diyeceğiz.
 
MİLLETİ KANDIRIYORLAR

Mecliste gizli oturum yapacaklarmış, yapsınlar da terör için kiminle ne pazarlık yapmışlar, millete açıklayamadılar bari milletin vekillerine açıklasınlar " diye konuştu.

Bahçeli, ülkenin seçim gündemine girdiğini de belirterek " (Ekonomik krizi atlattık) diye milleti kandırıyorlar. Bunun yerine ekonomik tedbir alsınlar. Gelir dağılımının düzeltilmesini istiyoruz. İşsizliğe çare bulunmasını istiyoruz " dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşmasından sonra ilçe merkezinde festival nedeniyle kurulan stantları gezdi, bir çocuğu kucağına alıp sevdi.

 

Kaynak:




Bu haber 885 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,534 µs