En Sıcak Konular

DP KONGRESİ ARALIKTA

3 Ekim 2010 21:24 tsi
DP KONGRESİ ARALIKTA Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Uyanık, partisinin 10. Olağan Kongresinin aralık ayında yapılacağını bildirdi.

DP Kongresi Aralık'ta toplanacak

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Uyanık, partisinin 10. Olağan Kongresinin aralık ayında yapılacağını bildirdi.

Uyanık, parti Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında, DP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın 1-2 Ekimde Ankara’da yapıldığını anımsattı.

Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk başkanlığındaki toplantıda, halk oylaması sonuçlarının değerlendirildiğini dile getiren Uyanık, yapılmayan il kongrelerinin devam edilmesine karar verildiğini söyledi. İl ve ilçe kongrelerinin 15 Kasıma kadar tamamlanacağını anlatan Uyanık, partisinin 10.

Olağan Kongresinin aralık ayında yapılacağını açıkladı.

Toplantının sonunda il başkanları tarafından ortak bir bildirinin hazırlandığını da ifade eden Uyanık, bildiride şu bilgilerin yer aldığını kaydetti: "Hiçbir dönemde yaşanmayan hukuksuzluk, adaletsizlik, baskı, yolsuzluk, yoksulluk, kutuplaşma ve ayrımcılık halkımızı canından bezdirmiş, suskunluğa, umutsuzluğa ve karamsarlığa sevk etmiştir. Geçmişi ile her zaman övünen ve geleceğe umutla, kararlılıkla bakarak mücadelesine devam eden DP, ülke ve ülke insanı, bu karanlık dönemden kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Bu güç, bu vizyon, bu kadro DP’de vardır. Hizmetin, kalkınmanın ve aydınlık geleceğin adı olan DP, 2010 Aralık ayı içinde yapacağı 10. Olağan Kongresinde genel başkan ve diğer organlarını seçecektir. Ayrıca bu kongre, DP için bir seçim startı olacaktır."

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ,http://www.milliyet.com.tr/dp-kongresi-aralik-ta-toplanacak/siyaset/sondakika/03.10.2010/1296783/default.htm?ref=haberici

 



Bu haber 678 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,325 µs