En Sıcak Konular

BAHÇELİ ERMENİSTAN SINIRINDAN HÜKÜMETE SESLENDİ

3 Ekim 2010 20:35 tsi
BAHÇELİ ERMENİSTAN SINIRINDAN HÜKÜMETE SESLENDİ "Ermeniler için Azerbaycan’ı küstürdünüz! İşgal bitmeden bu kapı asla açılmayacak"..."Bu anayasa değişikliği okyanus ötesinden bir nasihat mı..Yoksa AB'den bir dayatma mı"

ERMENİSTAN SINIRINDAN SERT MESAJ

Bahçeli: Ermeniler için Azerbaycan’ı küstürdünüz! İşgal bitmeden bu kapı asla açılmayacak!
 
Karabağ’da işgal bitmeli
AKP’nin ayine açtığı Akdamar’a Anı’da cuma namazı kılarak tepki veren ve seçim sürecini başlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alican Sınır Kapısı’nda sert açıklamalar yaptı. Bahçeli, “AKP Ermenileri kazanmak için Azerbaycan’ı küstürdü. Karabağ işgali bitmeden bu kapı açılamaz” dedi. Bahçeli, AKP’li Egemen Bağış’a da jet yanıt verdi: Sen önce ABD vatandaşlığından çık, Türk vatandaşı ol!

İşgal bitmezse kapı açılmaz
Alican Sınır Kapısı’na giden MHP Genel Başkanı Bahçeli, “AKP hükümetinin Ermenileri kazanma adına Azerbaycan’ı küstürdüğünü belirterek, “Karabağ’daki işgal bitmediği sürece bu kapı açılmayacak” dedi
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye-Ermenistan ilişkilerin normalleşmesi ve kapalı olan kara sınırının açılmasının önündeki en büyük engel, Türkiye düşmanlığı üzerine bina edilen Ermeni politikalarıdır” dedi. Bahçeli, bir grup partiliyle Türkiye-Ermenistan arasındaki Alican Sınır Kapısı’na gelerek açıklama yaptı.

Çıbanbaşı Ermenistan
Sınır kapısını ziyaretlerinin hem partisi hem de Türk milliyetçileri için oldukça anlamlı olduğunu ifade eden Bahçeli, şöyle konuştu: “Ermenistan’ın kardeş Azerbaycan topraklarını işgali 25-26 Şubat 1992 tarihinde Dağlık Karabağ’ın Hocalı kentinde yapılan insanlık dışı katliamla başlamıştır. Sınır kapısı bunun üzerine kapatılmıştır. Azerbaycan topraklarının yaklaşık beşte biri üzerindeki Ermeni işgali halen sürmektedir. Ülke nüfusunun yüzde 10’undan fazlasını oluşturan Azeri kardeşlerimiz yerlerinden edilmiş ve sığınmacı durumuna düşürülmüştür. Uluslararası hukuka aykırı saldırgan politikalarıyla insanlık değerlerini ayaklar altına alan ve uluslararası topluma meydan okuyan Ermenistan, Kafkasya’da barış ve güvenliği tehdit eden, kronik istikrarsızlık unsuru ve çıban başıdır. Komşularına karşı düşmanlık siyaseti ve toprak taleplerini sürdürmek, işbaşına gelen tüm hükümetlerin ısrarla ve inatla istediği, Ermenistan’ın devlet politikası haline gelmiştir.”

Bir milyon göçmen
“Türkiye ile Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi ve kapalı olan kara sınırının açılmasının önündeki en büyük engel, Türkiye düşmanlığı üzerine bina edilen Ermeni politikalarıdır” diyen Bahçeli, Ermeni politikalarının bugün de değişmediği söyledi. Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: “AKP Hükümeti dış baskılarla Ermenileri kazanma adına, Azerbaycanlı kardeşlerimizi küstürmüş ve incitmiştir. Ermenistan’ı kazanmak uğruna Azerbaycan’ı kaybetmeyi göze almıştır. Topraklarının yaklaşık beşte biri Ermeni işgali altında bulunan, ata topraklarından zorla koparılan bir milyon göçmenin acısını yaşayan Azeri kardeşlerimizin endişeleri haklıdır. Bu sakat zihniyet, dost ve kardeş Azerbaycan ile ilişkilerimizi çok tehlikeli bir yola sokmuştur. Ancak Türk milleti Azerbaycan’ın yanındadır. Haklı davasını sonuna kadar desteklemektedir. Azerbaycan Türklerinin onuru ve haysiyeti Türk milletinin de onuru ve haysiyetidir. Türk milleti Azerbaycanlı kardeşlerinin aleyhine ve zararına olacak hiçbir adımın atılmasına hiçbir şart altında izin vermeyecektir. AKP Hükümeti gidicidir. Başbakan Erdoğan’ın Ermenistan politikası, Türk milletinin vicdanında karşılık bulmamıştır. AKP sonrası dönemde, yapılan hatalar mutlaka düzeltilecektir.”

Tek devlet, iki millet
Ermenistan’ın düşmanlık politikaları sona ermediği ve Azeri toprakları üzerindeki işgali bitmediği sürece 2 ülke arasındaki kara sınırının açılması ve Erivan’la diplomatik ilişki kurulmasının hiçbir şart altında düşünülemeyeceğini belirten Bahçeli, aksine politikaların Türk milletinden destek ve karşılık bulmayacağını ve bu yöndeki hazırlık ve çabaların milli vicdanı derinden yaralayacağını kaydetti. Bahçeli, “Türkiye ile Azerbaycan arasında sarsılmaz temellere dayanan dostluk ve kardeşlik ilişkisi ve yakın işbirliği, ’tek millet 2  devlet’anlayışına uygun olarak ebediyete dek gelişerek sürecektir” görüşünü dile getirdi.

Iğdır’da birlik çağrısı
Bahçeli, Ermenistan sınırının ardından Iğdır’a geçti. Burada partililere hitap eden Bahçeli, “Iğdır Türkiye için çok önemlidir. Iğdır mutlaka ve mutlaka MHP’nin olmalıdır. Birbirinizi sevin, hangi kökenden, hangi mezhepten olursa olsun yeter ki bölücü olmasın kucaklayın. Iğdır’a Türk bayrağını ve üç hilali dikin” diye seslendi. (Haber: Fatih ERBOZ-Yeniçağ)

 

 

Erdoğan'a 4 Soru

Seçim çalışmalarına Kars'tan başlayan MHP lideri Bahçeli, dayatma ile yapılmak istenen yeni anayasa konusunda Başbakan Erdoğan'a seslendi:

"Bu anayasa değişikliği İmralı'dan esen bir rüzgar mı,

Kandil'den gelen bir kurşun tehdidi mi,

Yoksa okyanus ötesinden bir nasihat mı,

Yoksa AB'den bir dayatma mı"

ZIRVALARA SON VERİN

"Hiç kimsenin MHP'nin anayasa değişikliğine karşı olduğunu ifade etmesi mümkün değildir ahlaki de değildir" MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Artık, televizyonlarda anayasa tartışmalarına ve PKK'nın siyasal açılımına, demokratik açılım zırvasıyla milleti bölme projelerinin yerine ekonomik sorunları çözme projeleri başlatmalıyız" dedi. Ülkenin kötüye gittiğini söyleyen Bahçeli, "evet" verenlere uyanın çağrısında bulurdu.

YİNE BAŞÖRTÜSÜ İSTİSMARI

411 oy ile MHP'nin oyu ile başörtüsü meselesi TBMM'ye sunulduğunu hatırlatan Bahçeli, "Bu sorunun çözümüyle ilgili olarak anayasa değişikliğine gerek kalmadan YÖK Kanunu'ndaki 17. maddeyi değiştirmekten kaçınanların, şimdi de "(başörtüsü sorununu beraber çözeceğiz) diyen CHP ile anlaşarak konuyu tekrar gündeme getirmeye çalıştıklarını" söyledi. Dün de Alican sınır kapısını ziyaret eden Bahçeli, seçimin 29 Mayıs'ta yapılmasını önerdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kars Anı Harabelerini ziyaretinin ardından Ardahan'da MHP İl Başkanlığı binasından vatandaşlara hitap etti.

Konuşmasında referanduma değinen Bahçeli, referandumda yüzde 58 evet oyuna karşılık, 16 milyon insanın da hayır oyu verdiğini anımsatarak, hükümetin referandumdan evet çıkmasını "üstün bir başarı" olarak görmemesi ve 16 milyon hayır oyu veren vatandaşı yok saymaması gerektiğini söyledi.

YÖNLENDİRME ANAYASA KRİZ DOĞURUR

Toplumun temel dinamiklerini hayata geçirebilecek ve Türkiye'yi mutlu, müreffeh bir ülke haline getirebilecek bir anayasa değişikliğine ihtiyaç olduğunu belirten Bahçeli, "Ama bunu baştan CHP ile beraberce bunu yapmaya kalkarız. Onun için de bazı maddelerde anlaşıyoruz diyerek onu tekrar uzlaşma kavramı gibi bir kavramın ötesinde AKP'nin yönlendirmesiyle bir anayasa değişikliğine gidilirse ülkemiz bu yönüyle çok büyük bir krize, kargaşaya, kaosa sürüklenmiş olur. Bunun altından da AKP kalkamaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kalkamaz" diye konuştu.

İŞSİZLİĞİ ÇÖZMEK İÇİN DESTEK VERİRİZ

Bahçeli, Türkiye'nin ön önemli sorunun işsizlik olduğuna dikkati çekerek, iktidarın bu sorunu çözmek için getireceği her türlü tedbirde yanında olacaklarını bildirdi.

Bahçeli, "Artık, televizyonlarda anayasa tartışmalarına ve PKK'nın siyasal açılımına, demokratik açılım zırvasıyla milleti bölme projelerinin yerine, ekonomik sorunları çözme projeleri başlatmalıyız. Yanlıştan dönmeli, kardeşçe yaşamayı pekiştirmeliyiz. Bölücü terör örgütü, Kürt kökenli kardeşlerimizi temsil etmemektedir" ifadesini kullandı.

BAŞBAKAN 'HAYIR'I İYİ OKUMALI

Devlet Bahçeli, şunları kaydetti:

"Sayın Başbakan, evet oyunu analiz ettiği gibi, hayır oyunun sebeplerini de iyi analiz etmeli. Özellikle 26 maddelik bir anayasa değişikliğinde hangi maddeler için hayır oyu kullanıldığına odaklanmalıdır. Bu maddelere hayır oyu verilmesinin sebebinin ne olduğunu çok iyi anlamalı ve Türkiye'yi Allah muhafaza bir kardeş kavgasına sürükleyebilecek yanlışlıklara devam etmemelidir.

BİRBİRİMİZİ İNCİTMEMELİYİZ

Hangi kökenden olursak olalım, hangi mezhepten olursak olalım, bu ülkede yaşayan kardeşler birbirimizi incitmemeliyiz, birbirimizi kırmamalıyız.

Farklılıklarımızı öne çıkarıp, ayrıştırma oyunlarına düşmemeliyiz. Bir demokratik açılım veya bir PKK açılımı gerçekleştireceğiz diyerek yapılmış olan anayasa değişikliğini bir adım olarak, bir kapı olarak, gelecekte yapılacak anayasa değişiklikleri için görülür ise o zaman hayır oyunun anlamı çok daha iyi anlaşılır."

KİMSE MHP ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE KARŞI DİYEMEZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hiç kimsenin MHP'nin anayasa değişikliğine karşı olduğunu ifade etmesi mümkün değildir ahlaki de değildir" dedi.

Ardahan programının ardından tekrar Kars'a dönen Bahçeli, Kars Spor Salonu'nda partililere hitap etti.

Partisinin 20 ve 25 Eylül günlerinde yapılan Başkanlık Divanı ve İl Başkanları Toplantılarında seçim startını 1 Ekimde verme kararı aldıklarını anımsatan Bahçeli, ilk çalışmayı Kars'ta başlattıklarını bildirdi.

Konuşmasında anayasa değişikliğine geniş yer veren Bahçeli, yeni bir anayasaya ihtiyaç bulunduğu her ortamda söylediklerini ancak bu konuda toplumsal uzlaşmanın şart olduğunu vurguladı. Bahçeli, "Hiç kimsenin MHP'nin anayasa değişikliğine karşı olduğunu ifade etmesi mümkün değildir, ahlaki de değildir" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 Eylül İstanbul mitinginde Türk halkına, "Bu bir güven oylaması değil referandumda evet deyin' diye yalvardığını" ileri süren Bahçeli, referandum sonrasında ise partisine yönelik "oy kaybına uğradığı" iddiaları ile saldırılar başladığını söyledi.

ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI

Bahçeli, MHP'nin oy kaybına uğradığını iddia edenlerin "hayır" oyları içerisinde "MHP'nin kaç oyu olduğunu nasıl tespit ettiklerini" soran Bahçeli, "MHP'nin yüzde 7 oy alarak başarısız olduğu, CHP'nin ise başarılı olduğu propagandasının yapılmaya çalışıldığını" ifade etti. Bahçeli, "Bu ne kepazeliktir, bu ne aymazlıktır" dedi. Bahçeli, partisinin oy oranının tespiti için erken seçim çağrısını yineledi.

BAŞORTÜSÜ MESELESİ

Konuşmasında başörtüsü konusuna da değinen Bahçeli, "İspanya'da kuru sıkı attığı zaman, 'Dön Ankara'ya bunu çözelim' dediğimizde, Ankara'ya gelinceye kadar 'Ben ne yaptım diye' ayakları, dizleri titreyerek geldi, kaçamadı ve 411 oy ile MHP'nin oyu ile başörtüsü meselesi TBMM'ye sunuldu" dedi. Bahçeli, bu sorunun çözümüyle ilgili olarak anayasa değişikliğine gerek kalmadan YÖK Kanunu'ndaki 17. maddeyi değiştirmekten kaçınanların, şimdi de "(başörtüsü sorununu beraber çözeceğiz) diyen CHP ile anlaşarak konuyu tekrar gündeme getirmeye çalıştıklarını" söyledi.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ KİMİN İÇİN

Yeni anayasa değişikliği çalışmaları ile ilgili olarak "Bu anayasa değişikliği İmralı'dan esen bir rüzgar mı, Kandil'den gelen bir kurşun tehdidi mi, yoksa okyanus ötesinden bir nasihat mı, yoksa AB'den bir dayatma mı" diyen  Bahçeli, yaz tatili dolayısıyla bir çok kişi oy kullanamayacağı için erken seçimin 29 Mayısta yapılmasını istedi.

 

 

Evet Çıktı Ne Değişti

Bahçeli: İşsizlik mi çözüldü, kişilerin gelirleri mi arttı, yoksulluk mu ortadan kalktı?

Genel seçim kampanyasını Kars, Ardahan ve Iğdır'dan başlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin Başbakan'ın oluşturduğu suni gündemlerle oyalandığını belirterek, iktidar anayasa değişikliliği diye tutturmuş, devletin bütün imkanlarını kullanarak referandumda 'evet' oyu çıkarmıştır. 'Evet' çıktı ne değişti? İşsizlik mi çözüldü, kişilerin gelirleri mi arttı, yoksulluk mu ortadan kalktı?" diye sordu.

"İki şey değişti, birisi Anayasa Mahkemesinin yapısı, diğeri HSYK'ın üye sayısı" diyen Bahçeli, Bir AKP genel başkan yardımcısının "Anayasa Mahkemesi korkusundan kurtulduk" diye demeç verdiğini hatırlatarak, "Demek ki anayasa değişikliğiyle, AKP'nin bugüne kadar yaptığı yanlışlarla, açılım adı altındaki zırvalarla Türkiye'yi sürükleyeceği felaketlerde Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılma korkusunu aşmış oluyorlar" dedi.

Genel seçim kampanyasını Kars, Ardahan ve Iğdır'dan başlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün bir grup partiliyle Türkiye-Ermenistan arasındaki Alican Sınır Kapısı'na giderek incelemelerde bulundu.

Sınır kapısını ziyaretlerinin hem partisi hem de Türk milliyetçileri için oldukça anlamlı olduğunu ifade eden Bahçeli, şöyle konuştu:

"Ermenistan'ın kardeş Azerbaycan topraklarını işgali 25-26 Şubat 1992 tarihinde Dağlık Karabağ'ın Hocalı kentinde yapılan insanlık dışı katliamla başlamıştır. Sınır kapısı bunun üzerine kapatılmıştır. Azerbaycan topraklarının yaklaşık beşte biri üzerindeki Ermeni işgali halen sürmektedir.

Ülke nüfusunun yüzde 10'undan fazlasını oluşturan Azeri kardeşlerimiz yerlerinden edilmiş ve sığınmacı durumuna düşürülmüştür. Uluslararası hukuka aykırı saldırgan politikalarıyla insanlık değerlerini ayaklar altına alan ve uluslararası topluma meydan okuyan Ermenistan, Kafkasya bölgesinde barış ve güvenliği tehdit eden, kronik istikrarsızlık unsuru ve çıban başıdır.

Komşularına karşı düşmanlık siyaseti ve bölge ülkelerinden toprak taleplerini sürdürmek, işbaşına gelen bütün hükümetlerin ısrarla ve inatla istediği, Ermenistan'ın devlet politikası haline gelmiştir."

"AZERİ KARDEŞLERİMİZİN ENDİŞELERİ HAKLIDIR"
 
"Türkiye ile Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi ve kapalı olan kara sınırının açılmasının önündeki en büyük engel, Türkiye düşmanlığı üzerine bina edilen Ermeni politikalarıdır" diyen Bahçeli, Ermeni politikalarının bugün de değişmediği söyledi.
Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:  "AKP Hükümeti dış baskılarla Ermenileri kazanma adına, Azerbaycanlı

kardeşlerimizi küstürmüş ve incitmiştir. Ermenistan'ı kazanmak uğruna Azerbaycan'ı kaybetmeyi göze almıştır. Topraklarının yaklaşık beşte biri Ermeni işgali altında bulunan, ata topraklarından zorla koparılan bir milyon göçmenin acısını yaşayan Azeri kardeşlerimizin endişeleri haklıdır. Bu sakat zihniyet, dost ve kardeş Azerbaycan ile ilişkilerimizi çok tehlikeli bir yola sokmuştur ancak Azerbaycanlı kardeşlerimizin şu hususları bilmesini isterim. Türk milleti Azerbaycan'ın yanındadır. Haklı davasını sonuna kadar desteklemektedir.

AKP HÜKÜMETİ GİDİCİDİR

Azerbaycan Türklerinin onuru ve haysiyeti Türk milletinin de onuru ve haysiyetidir. Türk milleti Azerbaycanlı kardeşlerinin aleyhine ve zararına olacak hiçbir adımın atılmasına hiçbir şart altında izin vermeyecektir. AKP Hükümeti gidicidir. Başbakan Erdoğan'ın Ermenistan politikası, Türk milletinin vicdanında karşılık bulmamıştır. AKP sonrası dönemde, yapılan hatalar mutlaka düzeltilecektir."

Ermenistan'ın düşmanlık politikaları sona ermediği ve Azeri toprakları üzerindeki işgali bitmediği sürece iki ülke arasındaki kara sınırının açılması ve Erivan'la diplomatik ilişki kurulmasının hiçbir şart altında düşünülemeyeceğini belirten Bahçeli, bunun aksine olan politikaların Türk milletinden destek ve karşılık bulmayacağını ve bu yöndeki hazırlık ve çabaların milli vicdanı derindenyaralayacağını kaydetti.

KARDEŞLİĞİMİZ EBEDİ

Devlet Bahçeli, "Türkiye ile Azerbaycan arasında sarsılmaz temellere dayanan dostluk ve kardeşlik ilişkisi ve yakın işbirliği, 'tek millet iki devlet' anlayışına uygun olarak ebediyete kadar gelişerek sürecektir" görüşünü dile getirdi.

Açıklamasının ardından Bahçeli, Başkanlık Divanı üyeleri ve milletvekillerine dönerek, "yan yana durarak sınır kapısının önünde bir duvar oluşturmalarını" istedi. Bunun üzerine partililer ile milletvekilleri, sınır kapısı önünde yan yana durdular, basın mensupları da görüntüledi.

AKP İÇİNDEKİ ABD'Lİ

Bahçeli, bir basın mensubunun, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın, Ani Harabeleri'nde Cuma namazı kılınması ile ilgili olarak, "MHP'ye Maun suresini okumalarını öneriyoruz" şeklindeki açıklamasını hatırlatması üzerine, "O önce Amerikan vatandaşlığından Türk vatandaşlığına geçsin. AKP içerisinde Amerikalı bakan olmaktan vazgeçsin" yanıtını verdi.

 ÜLKEMİZ İYİ YÖNETİLMİYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "AKP, hiçbir siyasi partiye nasip olmayan bir sayısal çoğunlukla tek başına iktidar olmuştur. 8 yılını tamamladığı bir süreç içerisinde nereden bakarsak bakalım ülkemiz iyi yönetilememiştir" dedi.

Bahçeli, partisinin Iğdır İl Başkanlığınca düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AKP iktidarı döneminde ekonomik ve sosyal açıdan toplumun temel sorunlarının çözümünde hiçbir adım atılmadığını savunarak, yoksulluğun devam ettiğini söyledi. Bu süreçte AK Parti yönetiminin "yoldaşlarıyla, yandaşlarıyla zengin olduğunu" ileri süren Bahçeli, şöyle devam etti:

"8 yıllık bir dönem içerisinde büyük iddialarla gelmiş bir sayısal güce sahip olan iktidar maalesef işsizliği çözememiştir. 'Biz çözeriz' demesine rağmen işsizlik bu iktidar döneminde katmer katmer artmıştır. Her evde bir işsiz kardeşimiz var. Üniversite mezunu, lise mezunu binlerce gencimiz bulunmaktadır.

HER EVDE BİR SOSYAL DİNAMİT VAR

İşsizlik önemli bir sorundur. Sonuçları itibarıyla çok derin bir sosyal hastalıktır. 2 Milyon 600 bin işsiz vardır. Her evde bir sosyal dinamit var demektir."

Türkiye'nin Başbakan'ın oluşturduğu suni gündemlerle oyalandığını iddia eden Bahçeli, "İşte bunlardan biri; lüzumsuz bir yerde, lüzumsuz zamanda kime ne söz vermişse, neye mecbur, neye mahkum kalmışsa, Türkiye'nin önemli sorunlarını çözmeye muktedir bir iktidar anayasa değişikliliği diye tutturmuş, devletin bütün imkanlarını kullanarak referandumda 'evet' oyu çıkarmıştır. 'Evet' çıktı ne değişti? İşsizlik mi çözüldü, kişilerin gelirleri mi arttı, yoksulluk mu ortadan kalktı? İki şey değişti, birisi Anayasa Mahkemesinin yapısı, diğeri Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun üye sayısı değiştirildi."

KAPATILMLA KORKULARINI AŞTILAR

Bir AKP genel başkan yardımcısının "Anayasa Mahkemesi korkusundan kurtulduk" diye demeç verdiğini iddia eden Bahçeli, "Demek ki anayasa değişikliğiyle, AKP'nin bugüne kadar yaptığı yanlışlarla, açılım adı altındaki zırvalarla Türkiye'yi sürükleyeceği felaketlerde Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılma korkusu ve ceza alma korkularını aşmış oluyorlar. Gelinen nokta kurası" dedi.

ADLİYELER SEÇİM ALANI GİBİ

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu üyelikleri seçimine de değinen Bahçeli, "Adliyelerde aynı siyasi partiler gibi bir seçilme ortamı yaşanıyor.

Hakimin biri diyor 'beni seçin', öbürü diyor 'beni seçin'. Adalet dağıtan hakim ve savcılar kıran kırana mücadele veriyor. Herkes seçilmek için birbirinin önünü kesiyor. Kendisi seçimi kazanıp ya iktidara yandaşlık yapmaya ya da karşısındaki dürüst bir hakimi karalayarak, öncelik almanın kavgasını vermeye başladı" diye konuştu.

IĞDIR'A TÜRK BAYRAĞINI VE ÜÇ HİLALİ DİKİN

Genel seçim kampanyası Kars, Ardahan ve Iğdır'dan başlattığını anımsatan Bahçeli, partililere, "Iğdır Türkiye için çok önemlidir. Iğdır mutlaka ve mutlaka MHP'nin olmalıdır. Birbirinizi sevin, hangi kökenden, hangi mezhepten olursa olsun yeter ki bölücü olmasın kucaklayın. Iğdır'a Türk bayrağını ve üç hilali dikin" diye seslendi.


 



Bu haber 1,097 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,197 µs