En Sıcak Konular

MHP'DE DİRİLME ÜLKEDE ONARIM!

30 Eylül 2010 18:35 tsi
MHP'DE DİRİLME ÜLKEDE ONARIM! Yeni bir dirilişin, heyecanı ve umudu geniş kitlelere yansıtılmalıdır. Bunun için de her anlamda bir onarım stratejisi devreye sokulmalıdır. Bunu hemen yapmak gerekir, yarın çok geç olabilir!

MHP’de dirilme, ülkede onarım!

Geçmiş yönetilemez. Tarihi geri çevirmek de mümkün değildir. Geleceği düşünmekten öte geleceğe odaklanmak gerekir. Türkiye, tarihindeki en kritik dönemeçlerin birinden geçiyor. Böyle bir dönemde kimsenin ama hiç kimsenin nefis, kişisellik ya da kapris yapma lüksü yoktur. Gün “Rus ruleti” oynama günü değildir. Gün, milli duruşu, aklı, basireti, birliği ve bütünlüğü gösterme günüdür.

Gücü gösterme zamanıdır!
Kendisini milliyetçi ülkücü aidiyetle ilgili görenler haklı olduklarını değil güçlü olduklarını göstermedikleri takdirde, ciddiye alınmaları söz konusu olmayacaktır. Güçlülük ise öncelikle bütün milli duyarlılığa sahip olanların birlik içinde bulunmalarıyla mümkündür. Bu konuda hiç kimsenin kişisel kapris yapma hakkı yoktur. “Sürü” elden giderken “alaca dana” hesabı yapmak hem ahlaki değildir hem de rasyonel değildir. 2011 seçimlerine birleşmenin verdiği sinerjiyle girmek, Bozkurtların yeninden dirilişini sağlayacaktır. Bozkurtlar dirilmelidir.
Bu satırların yazarı beş yıldır sürekli bir biçimde “Türk milliyetçileri birleşiniz!” diye yazıyor. Birleşme, bütünleşme ve dirilme olmazsa, bir daha uğrunda birleşilecek ortak değer kalmayacak diye ikaz ettik. Ancak bu kez durum çok daha vahim bir hal aldı. Bu nedenle tarih karşısında bütün ülkücüleri tavır almaya davet etmek durumundayız.

Küfür bir ve bütündür!
Bugün Türk milletine karşı küfür bir bütündür. Açılımcı, federasyoncu, özerklikçi, bölücü, kıyıcı, terörist ekipler birlik içindeler. Türk milletine karşı liberal, neoliberal, Kürtçü, Ermenici ekip ortak saldırılar gerçekleştirmektedir. Ermenilerden özür dileyenler, Şeyh Sait anmaları düzenleyenler, Seyit Rıza heykeli dikenlerden ortalık geçilmiyor. Ermeni’ye açılım yapanlar, ortada hiçbir neden yokken tarihi binaları kilise olarak açanlar, kendilerini aşağılık kompleksi içinde “makul Müslüman” ve “hoşgörülü” göstermeye çalışanlar bir bütündür. Bütün bunlar, ancak ülkücü ve milliyetçilerin birbirlerine düşürülmesi ve ayrıştırılmasıyla mümkün oluyor.
Karışık kafalar, belirsiz ortamlar, gelecekten kesilmiş umutlar bazı ülkücü milliyetçilerin yön kaybına uğramalarına neden olmuştur. Ülkücünün, eski-yeni ayrımının yapılarak birbirine nasıl düşürüldüğünün örneği her gün yaşanmaktadır. Türk milliyetçilerini kervanı basılmış, otağı dağıtılmış ve mensupları tutsak edilmiş bir görüntü vermekten kurtarmak şarttır. Bunun da bir tek yolu vardır, o da ancak kayıtsız şartsız bir araya gelmekle mümkündür.

Özcan Yeniçeri-Yeniçağ


 



Bu haber 842 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,580 µs