En Sıcak Konular

''MHP-BDP AYNI SAFTA'' DİYENLERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

26 Eylül 2010 12:48 tsi
''MHP-BDP AYNI SAFTA'' DİYENLERİ GÖRDÜNÜZ MÜ? Ülkücü Hareket'in uzun soluklu gazetelerinden biri olan Ortadoğu'nun keskin kalemi Yıldıray Çiçek,"evetçi" cephe için çalışanlara,Hükümet -BDP görüşmesi sonrası çok ağır ifadelerle yüklendi.İşte o yazı

GÖRDÜNÜZ MÜ AKP BESLEMELERİ?

Ey eski sözde Ülkücüler, ey Eski sözde MHP'liler, ey düşünce namusunu yitirmişler, ey AKP'nin iftirasına taşeronluk yaparak "MHP BDP ile aynı safta. Bunu içimize sindiremiyoruz" diyenler, ey MHP'lilerin ve Ülkücülerin referandumda "Evet" vermesi gerektiğini kutsallaştırarak anlatanlar nerdesiniz?

Bir tane BDP'linin referandumda "Hayır" oyu vermediğini gördünüz, değil mi?

Referandum sandığına giden her BDP'linin "Evet" oyu verdiğini gördünüz, değil mi?

Referandum sonucu kutlayan tek partinin BDP olduğunu, PKK'lı teröristlerin Kandil'de halay çekerek sonucu kutladığını gördünüz, değil mi?

AKP'nin tuzağına düşerek ya da bilinçli bir şekilde HEP'lilerle, HADEP'lilerle, KADEP'lilerle, HAK-PAR'lılarla, DEHAP'lılarla, BDP'lilerle, bölücülerle, Kürtçülerle aynı safta "Evetçi" olduğunuzu gördünüz, değil mi?

Ülkücü şehit Mustafa Pehlivanoğlu'na sahte gözyaşı döküp, PKK'lı Ahmet Kaya'ya yürekten ağlayanların peşine nasıl kuyruk olduğunuzu gördünüz, değil mi?

Referandumun hemen ardından kendi aralarında gizli görüşme ayarlayan ve Hakkari'deki mayın patlaması sonucu gizli görüşmeleri de patlayan AKP ve BDP arasındaki samimiyeti gördünüz, değil mi?

Referandum sonuçlarını Akşam Gazetesi'ne "Biz Türkiye Cumhuriyeti'ne, devletine ve hükümetine demokratik çözümü, demokratik anayasayı dayatmak için boykot kararı aldık, doğrudur. Biz isteseydik bu referandumu kesin kaybederlerdi. Biz 'Hayır' deseydik, bu değişiklik paketinin geçmesi imkânsız hale gelirdi. Erdoğan'a son bir şans verdik, bunu iyi görmesi gerekir." şeklinde değerlendiren İmralı'daki Öcalan alçağının bu açıklamalarını okudunuz, değil mi?

"Evet çıkarsa PKK cesaretlenir" diyen, "AKP-BDP kendi aralarında rol paylaşımı yaptı." diyen,"AKP, PKK terör örgütü ile anlaşma yaptı, teröristbaşı Öcalan'la bu anlaşmanın çerçevesinde görüşülüyor." diyen MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerinin bir bir haklı çıktığını gördünüz, değil mi?

Kiminiz AKP'den koltuk kapma, kiminiz AKP'li bir belediyeden para kazanma, kiminiz MHP düşmanlığını tatmin etme, kiminiz cahilliğinize, kiminiz ruhunuzu besleyen ihanete yenik düşerek MHP'nin milli duruşunu baltalamak için her türlü fitneyi-fesatı yaptınız ve AKP gibi milliyetçi-ülkücü düşmanı bir partiyi mutlu ettiniz.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türkiye'de oynanan oyunların farkına vararak hiç kibir, gurur yapmadan İstanbul'daki salon konuşmasında "Bugün burada olan veya olmayan, bizim partimize gönül vermiş veya vermemiş, hatta bana bir vesile ile öfkesi, nefreti veya kırgınlığı olmasına rağmen partimizin hassasiyetlerine millet adına sahip çıkan, destek olan ve 'Hayır' kararımızın arkasında ısrarla ve kahramanca duranları selamlıyorum." diyerek ortaya bir anlam koyduğu halde anlamadınız, anlamak istemediniz ve PKK açılımı için yapılan Anayasa Değişikliğine utanmadan gittiniz destek verdiniz.

Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında el-pençe divan durarak, yemek davetlerinde aksesuar ve AKP'nin gazete ve televizyonlarında amigo olarak, AKP'nin safından BDP'nin değirmenine su taşıyarak 'Evetçi' oldunuz…

Şimdi niye görüşlerinize başvuran yok? Niçin AKP'nin herhangi bir gazetesi ve televizyonu gelip "AKP'nin BDP ile yapmaya çalıştığı gizli görüşmeleri açığa çıkınca kamuoyuna açık görüşmek zorunda kaldığını, Apo ile yapılan İmralı görüşmelerini, Apo'nun referandum sonuçlarına ait görüşlerini" size sormuyor artık?

Çünkü kullanım süreniz şimdilik bitti. Mendil gibi kullanılıp atıldınız, çiğnenmiş sakız yapıldınız.Dönüp öbür seçime kadar yüzünüze bakan olmayacak…

Siz zaten düşünce namusunuzu, AKP Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın "Anayasayı değiştireceğiz ve vatandaşlıktaki Türklük tanımını kaldıracağız. Yoksa demokratikleşmeyi yapamayız." demesine ve Recep Tayyip Erdoğan'ın "Anayasa değişikliği sürecini de Milli Birlik ve Kardeşlik Projesinin (Kürt Açılımı, PKK açılımı) önemli bir adımı olarak da değerlendiriyoruz. Bununla orada uzun vadede atacağımız adımların önü açılıyor.'' şeklindeki itirafına rağmen AKP'nin Anayasasına "Evet" oyu vererek çoktan kaybetmiştiniz.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin referandum sürecinde açıklama yaptığı, dikkati çektiği her konuda haklı çıkmasına sevinemiyoruz. Çünkü o haklı çıktığı konular, Tükiye'nin bölünmesini hızlandıran, AKP'nin PKK'ya yol açtığı, onun taleplerini karşılamak için adım attığı konulardır.

Sizin satılmışlığınıza, cahilliğinize, basit hesaplara kurban gidişinize ve zayıf karakterinize acıyoruz sadece… AKP yandaş medyasına çıkıp "bize hakaret ediyorlar" diye afra-tafra yapmayın…Ya hatanızı kabul edin, ya da AKP'li olma yolunda yeni kimliğinizi kabul edin..

Hiç uzatıp, sündürmeyin. Türklüğe karşı bir cepheye hizmet ederek "Biz hala Ülkücüyüz, milliyetçiyiz." demek, çok büyük haysiyetsizliktir. Türk milliyetçiliğinin ve Ülkücülüğün ne anlam taşıdığını bilmeyecek kadar cahillik yaşayıp, MHP'ye akıl vermeye çalışarak da kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin…

12 Eylül 2010 tarihinde gerçekleşen referandum sonucu değişen Anayasa, AKP-BDP birlikteliği ile şekillenmiştir. Referandum sonucu yan yana gelen AKP ve BDP, Anayasayı tamamen değiştirme kararı almıştır. Bunu AKP'li bakanlar ve BDP'li yetkililer görüşme sonrası açıklamışlardır.

AKP ve BDP'nin peşinde kuyruk olan AKP beslemesi sözde Ülkücüler acaba kimlere hizmet ettiğini ne zaman anlayacaktır?

Ahmak olmayan herkes, referandum sonucunda yaşanan gelişmelerin Türkiye'yi nereye doğru sürüklediğini görmektedir.

AKP-BDP-PKK ilişkisini biz dikkatle izliyoruz, AKP beslemesi sözde Ülkücülerde dikkatle izlesin…

Yıldıray Çiçek-Ortadoğu

Kaynak:



Bu haber 940 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,788 µs