En Sıcak Konular

BOBO'DAN BEŞİKTAŞA BÜYÜK HEDİYE: 2-1

26 Eylül 2010 09:27 tsi
BOBO'DAN BEŞİKTAŞA BÜYÜK HEDİYE: 2-1 3 puan öyle ‘oynaktı’ ki, son anlarda iki tarafı da seçebilirdi.. Fakat 90’da Ernst-Bobo ikilisi taraftarına en büyük hediyeyi verdi

Gücüne güç katmaya geldik

Bobo'dan Beşiktaş'a büyük hediye

3 puan öyle ‘oynaktı’ ki, son anlarda iki tarafı da seçebilirdi.. Fakat 90’da Ernst-Bobo ikilisi taraftarına en büyük hediyeyi verdi

GUTI’Sİ ve sağ beki yoktu Beşiktaş’ın. Hilbert sa€ beke geçmiş, göbekte de üç ön libero; Aurelio, Ernst ve Necip vardı. İnönü’nün zemini art›k sarı değildi ama top ‘sek sek’ oynuyordu.

DAHA 3’te ‘pehlivan’ Djiehoua’nın sakatlanmasıyla tüm dönen topları da toplayan Beşiktaş karşısında çok zorlaştı işi Antalya’nın. Ve Quaresma da çok aktifti. 17’de Bobo’nun topuk pasında altı pasın köşesinden yokladı fakat top direkten döndü. 22’de Tabata’nın ortasına Bobo vurdu ama tutturamadı.

KONUK Antalya’nın ise tartışmalı bir pozisyonu vardı 39’da. Serbest vuruştan gelen topu Hakan almaya çalışırken, Veysel altında kaldı ve top elinden kaçtı. Necati boş kaleye bırakacakken, hakem ‘faul’ dedi.

İKİNCİ yarıda Kartal pike yapmaya başladı. 49’da Bobo ıskalarken, 55’te de Ernst’in büyüsüyle gol geldi. Üstün Alman teknolojisi, topu sakladı, pozisyonu bekledi ve müthiş ara pasıyla Bobo’ya golü attırdı.

GOLDEN sonra vitesi daha da yükseltti Beşiktaş. Tabata ve Bobo altı pastan dışarı vurdular kafaları. 59’da ise Q7’nin sağ dışını kaleci çeldi.

DENİZ İSTEMEDİ

AMA atamayana attılar bir kez daha. Hem de akıl almaz hatalar silsilesiyle. Zitouni’nin kafa pasıyla Beşiktaş defansının arkasına hareketlendi Tita. Ancak top Hilbert’in kontrolündeydi. Nedense Hakan çıkınca, Hilbert’in eli ayağı birbirine dolandı. Küçük bir omuz dokunuşuyla Hakan’ı çalımladı, Tita’ya boş kaleye golü atması için asist yaptı.

ARKASINDAN Antalya çekildi sahasına. Cezayı yine 90+1’de Ernst-Bobo kesti. Topu araya bırakan, kaleciyle karşı karşıya kalıp golü atanlar aynıydı.

BUNA rağmen bitmedi maç. Hatta Antalya için başladı. 90+2’de Veysel arka direkte kafayı vuramazken, Necati seken topu kovaladı, Üzülmez gereksizce omzundan çekip, bir de ayağına basınca sakatlandı, hakem ise penaltıyı göremedi. 90+3’te maçın kırıldı. Deniz, İlkem’in yerden ortasında topu boş kale yerine dışarı atınca, Kartal maçın genel görüntüsünün aksine çok çok zor bir 3 puan aldı.

Bobo: Ernst’e attığı paslar için teşekkür ettim!

BEŞİKTAŞ’IN Medical Park Antalyaspor’u 2-1 mağlup ettiği maçta 2 gol atan Bobo, karşılaşmanın ardından kendisine iki enfes asist yapan Fabian Ernst’e teşekkür ettiğini açıkladı. İkinci golü ararken, topu ağlarında gördüklerini ifade eden Sambacı “Guti Hernandez yoktu ama Ernst onun görevini çok iyi üstlendi. Att›€› paslar inan›lmaz güzeldi ve benim bitirmem yetti. Ailemin yanımda olması ve varlığı beni her zaman mutlu ediyor. Şimdi Avrupa Ligi’ndeki Rapid Wien maç›n› düşünüyoruz. Oraya da kazanmak için gideceğiz” ifadelerini kullandı. (MÜFİT GÜREVİN / VATAN) [1]

Nedir Bobo’dan çektikleri!

Bobo, Medical Park Antalyaspor'u çok seviyor(!) kırmızı-beyazlılar karşısında bugüne kadar 10 resmi maçta görev yapan Beşiktaş'ın golcüsü, rakip kaleye toplam 11 gol kaydetti.

Bobo, bu gollerden 8’ini Süper Lig’de, 3’ünü ise Türkiye Kupası’nda kaydetti. Bu sezon ligde 5 golü bulunan Brezilyalı, geçen sezonun ilk 6 haftasında gol atamamıştı.
Antalyaspor karşısında dün iki gole imza atan Bobo, şunları söyledi:
"Bu maç bizim için çok önemliydi. İlk golden sonra ikinciyi arıyorduk ama o sırada beraberlik golünü yedik. Guti yoktu ama Ernst onun görevini üstlendi. Zaten maçtan sonra kendisine bu iki güzel pas için teşekkür ettim. Ailemin de her zaman beni izliyor. Onların yanımda olması ve varlığı beni her zaman mutlu ediyor. Şimdi Avrupa Ligi'ni düşünüyoruz. Oraya da kazanmak için gideceğiz."

‘Bazı şeyleri öğrenmişim!’
Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'in vazgeçilmezleri arasında yer alan Ernst ise bundan memnunluk duyduğunu belirterek, "Elbette benim de dinlenmem gereken maçlar olacaktır" diye konuştu. Guti'nin yokluğunda İspanyol futbolcunun görevini üstlenen Alman oyuncu, bunun hatırlatılması üzerine, "Guti'den bazı şeyleri öğrenmişim demek ki. Çabuk öğreniyorum diyebiliriz" diye esprili bir yanıt verdi.
Schuster’in basın toplantısında kendisi için yaptığı, "Sanki hiç benzini bitmeyecekmiş gibi oynuyor" benzetmesiyle ilgili soru üzerine, önce "Dizel mi?" diye espri yapan Ernst, "Kazanmak için son dakikaya kadar koşmanız gerekiyor. Ben de koşuyorum" dedi (MİLLİYET) [2]

 

Kaynak:

[1] GAZETEVATAN,http://haber.gazetevatan.com/gucune-guc-katmaya-geldik/331021/5/

[2] MİLLİYET GAZETESİ,http://www.milliyet.com.tr/nedir-bobo-dan-cektikleri-/spor/haberdetay/26.09.2010/1293772/default.htm



Bu haber 764 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,083 µs