En Sıcak Konular

ÜLKÜCÜLER BU OYUNU BOZAR

18 Eylül 2010 15:11 tsi
ÜLKÜCÜLER BU OYUNU BOZAR Ülkücülerin bu oyunu bozmak gibi aslî ve şerefli bir görevleri vardır! Bu uğurda bedel olmuş Ülkücü Şühedâya karşı borçlarını ödeyerek onlardan sonra boşu boşuna yaşamadıklarını ispat mecbûriyetleri vardır.

Ülkücüler bu oyunu bozar

“Laikliğe karşı odak olmak”tan suçlu bulunup Anayasa Mahkemesi’nde oy çokluğu ile korunmaya alınarak para cezası ile ödüllendirilen AKP; mevziye çekilip hazmede-hazmettire hazırlıklarını yaptı. Referandum adıyla 2011’de yapmayı planladığı anayasasının önündeki engelleri, birer birer kaldırmağa, yok etmeğe başladı-başlayacak...

Referandum hazırlığındayken  illegal istihbarat malzemeleri ile Deniz Baykal’ı hall’ettiler! Hemen o günlerde “dolma kalemler”e sıranın MHP’de olduğunu yazdırmaya başlamışlardı!

Referanduma bir ay kala Ağustos ayının ortalarında AKP kurmaylarından Ahmet İyimaya; “Bu referandum olmasa bile zaten MHP tabanında siyasal tsunami olacak.” diyerek kehânet maskeli planlarını dillendirmiş, bendeniz de; “Ülkü Devleri, parti içi politikasını beğenmeseler bile Parti’nin mevcût Genel Başkanını sizin karşınızda yalnız bırakacaklarını mı zannedersiniz? Bininizi, Devlet Bahçeli’nin kestirip attığı, tıraş artığı saçının teline kurban etmez mi en kızgın Ülkücü?... Ülkü Devleri, Bahçeli’yi size yem eder mi sanıyorsnuz?” diyerek tepkimi ortaya koymuştum...

AKP adlı BOP Eş Başkanı Genel Başkanlığındaki gayr-ı millî siyâsi oluşum; makyaj değiştirilen sistemli operasyonlara başladı!

Müsabakaya çıkmadan önce çok ciddi antrenmanlar yapan Türk Milliyetçilerinin bu ataklara karşı hazırlıklı olduğunu ümit ediyorum! Yanılıyorsam gücüm kadar uyarmaya gayretteyim!... Referandum sonrası; “Gardımızın düşüklüğünden çenemize yediğimiz bir kontra yumruk yüzünden, antrenörümüze kızamayız! Yumruğu yiyip yıkılmayan biz olduğumuza göre düşürücü yumruğu vurmak da ringde olan bize düşer!” diye âcilen seslenmiştim!

Şimdi karargâha çekilip tekrarlamamak için hatalarımızı tespit etme zamanımız. Maç esnasında ne zaman-niye gardımızı düşürdüğümüzü ve yumruk yediğimizi tesbît edip sonraki raundda hamlemizi yapmak zorundayız!

Onlar; ağız birliği ile MHP’ye saldırırken aynı zamanda yandaş-candaş-yoldaş pravdalarında “eskiden ülkücü”lerden ağa düşürdüklerini çarşaf çarşaf manşet-haber ettiler! Türk Milliyetçileri ise asıl işini bırakıp sistemle, içimizdeki BOP Eş Başkanı ve şürekası ile uğraşacağına, bu “eskiden ülkücü”lerle uğraşarak mesai ve güç kaybetti!

Bu yüzden de gardda düşüklük oldu ve bir yumruk yediler!

Bilinmeli ki raund bitti ama henüz maç bitmedi! Önümüzde seçimler var. Bütün karşı grup bu seçimlerde MHP’siz bir Meclis plan ve hayalindeler! Türk Milliyetçiliğini kesin olarak siyâset dışı bırakmak kararındalar!

Mustafa Aslan-Yeniçağ


 



Bu haber 943 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,702 µs