En Sıcak Konular

BAHÇELİ : ''MÜCADELEYE DEVAM''

15 Eylül 2010 15:03 tsi
BAHÇELİ : ''MÜCADELEYE DEVAM'' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yandaş medyanın başını çektiği “MHP’ye saldırı operasyonu”na sert çıktı.

Mücadeleye devam

MHP  Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yandaş medyanın başını çektiği “MHP’ye saldırı operasyonu”na sert çıktı. Bahçeli, “Kalelerini kaybetti” şeklindeki karalamalar için, “Biz uyarı görevimizi yaptık. Takdir milletin. Yolumuza aynı kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.
MHP’den 3 aşamalı yol haritası
MHP yönetimi referandum sonrası şu 3 aşamalı yol haritasını belirledi: Yıkım projesi millete anlatılmaya devam edilecek. “Değiştirilemez maddelere dokundurulmadan seçim sonrası anayasa değişikliği” denilecek. Tek başına iktidar hedefinden sapma olmayacak.

Bahçeli: Uyarı görevimizi yaptık
Anayasa referandumunda hayır oylarının yüzde 42’de kalmasında önemli payı olduğu iddia edilen MHP’den eleştirilere tepkiler gelirken, Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, “Biz uyarı görevimizi yaptık. Takdir milletin. Yolumuza aynı kararlılıkla devam ederek genel seçimlere var gücümüzle daha iyi hazırlanacağız” dedi. Bahçeli’nin yüzde 42’lik sonucu başarılı bulmadığı, ancak “MHP’nin kalelerinde ve belediye başkanlıklarını kazandığı illerde hüsrana uğradığı” şeklindeki değerlendirmelere karşı çıktığı ifade edildi. MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır da, “MHP çok başarılı bir kampanya gerçekleştirmiştir. MHP’nin çabaları ve ’hayır’oyu kullanılması için bizim sunduğumuz gerekçeler doğrultusunda yüzde 42’lik ’hayır’oyu çıkmıştır” dedi. Şandır şunları söyledi: “Tabanımızda ’evet’verelerin olduğu doğrudur. Ama bunların sayıları bir elin 5 parmağını geçmez, çok fazla değil. O nedenle tabanımızın kaydığını söylemek abartıdır.”

Üç aşamalı yol haritası
Bu arada, MHP yönetimi, referandumun ardından yaptığı değerlendirmeler sonucu önümüzdeki süreç için üç aşamalı yol haritası belirledi. Buna göre, “Yıkım projesi millete anlatılmaya devam edilecek”, “Değiştirilemez maddelere dokundurulmadan seçim sonrasında anayasa değişikliği denilecek”, “Tek başına iktidar hedefinden sapma olmayacak.” 

Yeniçağ



Bu haber 865 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,140 µs