En Sıcak Konular

TRABZONSPOR TABELAYA PLAKASINI YAZDI: 6-1

14 Eylül 2010 09:26 tsi
TRABZONSPOR TABELAYA PLAKASINI YAZDI: 6-1 Yiğido’nun karşısına golcü ordusuyla çıkan bordo-mavililer, ofansif takım kurgusunun karşılığını farkla aldı.

USTA İŞİ

Yiğido’nun karşısına golcü ordusuyla çıkan bordo-mavililer, ofansif takım kurgusunun karşılığını farkla aldı. Yattara arka arkaya attığı iki golle perdeyi açtı, Selçuk’un mükemmel füzesi ilk devreyi kapadı. İkinci yarının hemen başında Cihan’ın golü Sivasspor’u umutlandırsa da, sahne alan yıldızlardan Teofilo (2) ve Burak da maçı noktaladı

Trabzonspor, Antalyaspor beraberliğinin acısını Sivasspor’dan çıkardı: 6-1.
31. dakikada Yattara, ceza sahası dışı sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlağı kalecinin uzanamadığı noktadan filelerle buluşturdu: 1 - 0.
34’te Giray’ın savunmadan attığı uzun topla sağdan ceza sahasına yönelen Yattara, şık bir hareketle kaleciyi yatırdı ve ardından topu boş kaleye gönderdi: 2 - 0. 38. dakikada Selçuk İnan yaklaşık 30 metreden kalecinin hiç beklemediği bir anda sert vurdu ve Ramovic’in bakışları açısında topu ağlara gönderdi: 3 - 0.
46’da savunmanın arkasına sarkan Mehmet Yıldız’ın topa vurmasını engelleyen Onur’un uzaklaştıramadığı top Cihan’ın önünde kaldı. Bu oyuncu da da boş pozisyonda topu ağlara gönderdi: 3-1.

Teofilo devreye girdi
60.dakikada Colman’ın ara pasıyla ceza sahasına giren Teofilo, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 4 - 1.
75’te Alanzinho’nun soldan ceza sahasın gönderdiği aşırtma pasla buluşan Teofilo, yerden topu ağlara gönderdi: 5-1.
79. dakikada Sedat Bayrak, hakeme yaptığı yoğun itirazlar sonucu, yardımcı hakemin uyarısıyla Bülent Yıldırım tarafından direkt kırmızı kart gösterilerek oyun dışı kaldı.
84. dakikada Barış Ataş’ın sert şutunda top üstten auta çıktı.89. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Serkan Balcı, topu penaltı noktası üzerindeki Burak Yılmaz’a çıkardı. Bu futbolcunun gelişine vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 6-1.


MAÇIN YILDIZI
İbrahima Yattara

Önce mükemmel bir frikik sayısı, ardından usta işi bir gol... Zaten Yattara bu iki golle maçı bitirdi! Belli ki Trabzon’da kalmak istiyor, belli ki yönetimin sözleşmeyi yenilemek için masaya çağırmasını bekliyor, kendini gösterebilmek için çırpınıyor.

 

YATTARA’NIN İSTATİSTİĞİ
Pas: 32
İsabetli pas: 20
Top çalma: 5
Top kaybetme: 17
Orta: 6
İsabetli orta: 3
Yaptığı faul: -
Yapılan faul: -
Topla buluşma: 39


KIRILMA?NOKTASI
36. dakika
Trabzonspor’un 2-0 önde olduğu dakikada Sivassporlu Cihan kaleciyle karşı karşıya kaldı. Milli Takım’da eleştirilen kaleci Onur, topu çelerek bordo-mavililerin önünü açtı ve maçı rahat kazanmasını sağladı.


Büyük sevinç
Trabzonsporlu taraftarlar maç sonunda futbolcularla büyük bir sevinç yaşadılar. Soyunma odasına giden bordo-mavili futbolcular, taraftarların çağrısı üzerine tekrar sahaya döndüler. Futbolcular el ele vererek taraftarları selamladıktan sonra kaptan İbrahima Yattara, bir süre kolbastı oynadı.


Tribünden kaçtılar
Sivasspor maçında Trabzonspor tribünleri boş kaldı. Özellikle maraton tribünündeki boşluk göze çarparken, maç biletlerin 50 liradan satışa sunulması nedeniyle taraftarların maça fazla ilgi göstermediği öğrenildi. Bu arada yağmur beklentisi nedeniyle taraftarlara mavi renkte yağmurluk dağıtıldı. Maçı iki Sivasspor taraftarı takip etti.

Acun Ilıcalı’ya yokuz dediler!
A Milli takımın Belçika ile oynadığı maçta hatalı bir gol yiyen kaleci Onur’u ağır bir dille eleştiren program yapımcısı Acun Ilıca’ya bordo-mavililer tepki gösterdi. Tribünde, “Acun yok diyor” yazılı pankart açan taraftarlar, maç öncesinde de Ilıcalı aleyhinde tezahüratlarda bulundu.

Teo’ya ödül
Sezon başından bu yana attığı goller ve gösterdiği performansla göz dolduran Teofilo, TrabzonCell aboneleri tarafından Ağustos ayının en iyi futbolcusu seçildi. Teo’ya ödülünü Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu verdi.

Karaberberoğlu unutulmadı
Geçtiğimiz günlerde antrenman sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Kardemir Karabükspor Antrenörü Esat Karaberberoğlu unutulmadı. 42 yaşında vefat eden Karaberberoğlu için, Sivasspor maçı öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ceyhun’dan sataşma
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal tarafından maçın 75. dakikasında oyundan alınan Ceyhun Eriş, tribünler tarafından yuhalandı. Bunun üzerine sinirlenen oyuncu, yedek kulübesinin arkasındaki tribünlere el hareketi yaptı. Bakkal, Ceyhun’u güçlükle kulübeye çekti.

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ,http://www.milliyet.com.tr/usta-isi/spor/haberdetay/14.09.2010/1288721/default.htm

 



Bu haber 693 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,501 µs