En Sıcak Konular

GALATASARAY: 1 GAZİANTAPSPOR: 0

14 Eylül 2010 09:39 tsi
GALATASARAY: 1 GAZİANTAPSPOR: 0 Emre Güngör'ün ikinci yarıda ceza alanı içinde topu elle kesmesiyle oluşan penaltıyı iyi değerlendiren Kewell, Aslan'ı zor gecede üç puana taşıdı

MUTLU BİR AN!

Sarı-kırmızılı ekip yeni transferleri Misimovic ve Insua'nın da görev aldığı maçta rakibi karşısında yine vasatı aşamadı. Emre Güngör'ün ikinci yarıda ceza alanı içinde topu elle kesmesiyle oluşan penaltıyı iyi değerlendiren Kewell, Aslan'ı zor gecede üç puana taşıdı
Başarı uzun soluklu yolculuktur. Bu uğurda kimi zaman engellere takılabilirsiniz. Ama umudunuzu yitirmemeniz gerekiyor. Hele de adınız Galatasaray ise böyle bir lüksünüz olamaz. Ayağa kalkmak, büyüklüğün gereğini yerine getirmek zorundasınız.
Galatasaray tarihinin en kötü başlangıcını yaptı. Ama bir kıvılcım gerekiyordu yaralı Aslan’ı ayağa kaldırmak için. O da Eskişehir’de atıldı. Dün gece fikstürün azizliğinden mi yoksa Cim-Bom’un henüz hazır olmamasından dolayı mı bilinmez ama, karşısında yine tabanca gibi bir takım olan Gaziantep vardı.
İlk bölüm oyunun çoğu zaman kilitlendiği 45 dakika oldu. Kırmızı-siyahlıların yeni transferi Bulgar Popov, Insua’ya üstünlük sağladı. Şutları ve koşuları ile sarı-kırmızılılara sıkıntılı anlar yaşattı. İkinci yarı aranan gol Emre Güngör’ün dikkatsizliği sonucu geldi. 2’yi bulamayan Galatasaray yine kendi alanına çekildi ve heyecan fırtınası başladı. Sosa’nın girişi ise Antep’i daha da yüreklendirdi. Son dakikalar gerilime sahne oldu. Ama Aslan kazanmasını bildi.
21’de Kewell sol çaprazdan etkili şut çıkarırken, Karcemarskas başarılıydı. 38’de Popov sağdan sızdı ve kaleyi karşısına aldı. Bulgar futbolcunun vuruşu az farkla auta gitti. 1 dakika sonra ise Julio Cesar’ın şutunda Ufuk başarılıydı. 45’de Popov yine şansını denedi. Ufuk’a şansı yardım etti ve top az farkla auta gitti.
47’de Insua’nın ortasında Baros’un kafası Litvanyalı kaleciden döndü. 60’da Baros ile ikili mücadeleye giren Emre Güngör yerde topu eliyde oynadı. Bünyamin Gezer cezayı kesti. Kewell’ın penaltı golü Aslan’ı öne geçirdi: 1-0.
69’da Misimovic’in ceza alanı dışından vuruşunda Karcemarskas iyi uzandı. 75’te Sosa’nın net pozisyonunda Mustafa Sarp siper oldu. 84’te Sosa’nın şutunda Ufuk kritik bir kurtarışa imza attı.

KIRILMA NOKTASI

Emre’nin eli
Sahanın başarılı oyuncusu olarak dikkat çeken Emre Güngör’ün hatası affedilmezdi. Eski sarı-kırmızılı futbolcu topa kayarak müdahalede bulunurken, ellerini kaçıramadı.

ANALİZ: NEVZAT DİNDAR-Milliyet

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ,http://www.milliyet.com.tr/mutlu-bir-an-/spor/haberdetay/14.09.2010/1288740/default.htm

 



Bu haber 692 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,459 µs