En Sıcak Konular

''HANGİ MASALA FİGÜRAN OLDUĞUNUZUN FARKINDA MISINIZ?''

8 Eylül 2010 10:24 tsi
''HANGİ MASALA FİGÜRAN OLDUĞUNUZUN FARKINDA MISINIZ?'' Yandaşa yaslanan eskiler Ülkücü Hareket içinde büyük tepki topluyor.MHP MYK üyesi ve eski Iğdır milletvekili,Ortadoğu Gazetesi yazarı Abbas Bozyel kendilerine "Eskilerdeniz" diyenlere çok ağır ifadelerle yüklendi.İşte o yazı...

Ey "Adı Bizden, Beyi Özgeden" Olan Eskiler, Hangi Masala Figüran Olduğunuzun Farkında mısınız? (1)

MHP'nin geçmiş 40 yılını bir çırpıda silmek isteyenlerin sistematik saldırıları ile karşı karşıyayız. Tek hedefleri var; Türk milletinin çözülmesine ve çökmesine asla müsaade etmeyen Milliyetçi Hareket Partisini siyaset sahnesinden uzaklaştırmak, her türlü iftirayla Türk milliyetçilerini milletin gözünden düşürmektir.

Dolayısıyla bu yazımın muhatabı; Milliyetçi Hareket Partisi'ne, Liderine ve tüm ülkücülere hakaret etmekle görevlendirilen ve karşılığında ödüllendirilen köşe yazarları ve de "eskilerdeniz" deyip, hareketimizi bulandırmaya çalışan bulaşıklardır.

Bu yazımın muhatabı olan eskiler; Allah'a kalkan elleri ve duaları, Doğu Türkistan'da ve diğer tüm Türk-İslam yurtlarında işgal ve zulüm altında inleyenlerin özgürlüğü için değil, Irak'ı işgal eden, namuslar kirleten, tüm mukaddes mekanları kanlı çizmeleriyle çiğneyen ABD'li askerlerin vatanlarına sağ salim dönmeleri için yakaran Erdoğan ve ekibinin yanında yer almışlardır.

Bunlar; ruhları "Batılı şeytanların" yanında dolaşan, imanları Erbil, Erivan, Brüksel ve Waşington tezgahlarında işlenerek özünden koparılan, kalemleri, beyinleri ve vicdanları ihanet şebekesinin emrinde olanlarla birliktedir.

Bunlar; çeşitli TV ekranlarında boy gösteren, Vakit, Nakit, Sabah, Star, Zaman, Taraf, Yeni Şafak v.s gibi gazetelerde köşe yazarlığı yapan, kan ve kin damlayan kalemlerinden, ancak MHP düşmanlığı çıkan bilcümle yazar- çizer taifesinin kuklası olmuşlardır.

Bunlar; miting meydanlarında ağzından salyalar akıtarak Türk Milliyetçisi ülkücülere, Lideri Devlet Bahçeli'ye saldıran ve MHP'nin 40 yıllık geçmişini ayaklar altına almak isteyen Erdoğan'ın ayakları altında gezmektedirler. Kendilerini eski ülkücüler diye takdim eden bu kiralık tellallar güruhuna, maalesef şimdi de Yalçın Topçu denilen bir zevatta katılmıştır. Lideri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu adına konuşmakta; "O da yaşasaydı bu referandumda 'Evet' derdi diyerek yalan beyanda bulunmaktadır. Yazık ki, MHP'ye saldırmanın sarhoşluğu içinde ne zırvaladığını kendi de bilmiyor. Ancak herkesin özellikle Büyük Birlik Partisi mensuplarınca dillendirilen; "Melih Gökçek'le olan dostluğunun gereği" böyle konuşturulduğudur. Geçmişiyle öğündüğünü söyleyen bu zavallı tip; kendini AKP değirmeninde öğüttüğün, un gibi tuz-buz olduğun farkında değil. Tek merkezden, aldığı tek emirle, görevinin; sadece MHP'yi imha etmek "Don Kişot" luğuna soyunmuştur, o kadar. Şüphesiz ki; şerefli geçmişimizi bu gibi "köz Kamanlar" ehline mensup kişilere asla çiğnetmeyiz. Ancak varsın Yalçın Topçu'da konuşsun Ne de olsa Onun da "adı bizden ancak bey'i özgeden(Atlantik ötesinde)"dir.

Şüphesiz ki; Bu ve benzeri olanlara hatırlatmak ve beyinlerine kazımak gerekir ki; MHP'nin kırk yılı; ülkemizi, devlet ve milletimizi parçalamak isteyen tüm tuzaklara karşı kalkan olmuş, cesur insanların hareketinin adıdır. Ülkücülük aynı zaman da, mili Mücadele imanını, milli kurtuluş heyecanını sergileyen bir ruhun ifadesidir.

MHP'nin 40 yılı; Türkiye ve Türklük sevdası uğrunda kırk yıldır süren bir siyasi mücadelenin adıdır. Ey "adı bizden , beyi özgeden olan eskiler" şimdi neden geçmişinizi inkar ediyorsunuz?

MHP'nin 40 yılı; bu mücadele yolundaki her türlü fedakârlık ve müşkülâta gönüllü talip olmanın adıdır. Ey "adı bizden, beyi özgeden olan eskiler" yaşadık dediğiniz çilenizi, şimdi kimlere meze olarak sunuyorsunuz?

MHP'nin 40 yılı; "vatanım; uğrunda ha aşını yemişim ha kurşunu" diyen kahramanların unutulmayacak destanlarının adıdır. Ey destanını inkar eden, "adı bizden, beyi özgeden olan eskiler" şimdi kimin uydurma masalında figüran oldunuz? [1] 

Ey "Adı Bizden, Beyi Özgeden" Olan Eskiler, Hangi Masala Figüran Olduğunuzun Farkında mısınız? (2)

Evet, 12 Eylül'de yapılacak referandumun arka bahçesinde planlananlar gün ışığına çıkmıştır. MHP'yi zayıflatmaya çalışan şeytan üçgeninin tüm köşe taşları belli olmuştur. Bundan önce belirttiğimiz gibi; bir köşe de küresel güç ve içimizdeki lobileri, diğer köşede AKP ve yandaşları, diğer tarafta da "eski ülkücü" diye kendini ifade eden, oysa "adı bizden, bey'i özgeden" olan küçük bir ekip vardır. Böylelikle MHP üzerinde hesap-kitap yapan Tayyip Erdoğan; başında "Evet" yazılı şapkayı giymiş, birkaç eski ülkücü diye kendini tanımlayan bazı tipleri referandum podyumuna çıkarmakla 'evet' hanesini güçlendirdiğini zannetmektedir.

Şüphesiz ki bu transferlere, pek şaşırmamak gerekir. Zira AKP'nin politik, ahlaki ve kültürel kimliğinin ifadesi olan, "aldatma ve kandırma" ağına; avlanmaya müsait, zayıf ve gevşek kişilikli bazı tiplerin düşmesi tabiidir.

Kimi "Ongun" soy adının taşıdığı manayı yerle bir ederek, hem de Genel Başkanlığa talip olmuş birisi olarak kendi geçmişine küfreden Başbakan Erdoğan'la "beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısı eşliğinde, Tarsus'ta aynı kaba kaşık sallamakla; muhtemeldir ki önümüzdeki seçimlerde de, "yol arkadaşlığının" mutabakatını imzalamıştır. Kimi de Belediye musluğundan hizmet akacak bahanesiyle delikli para kadar kıymeti kalmayan "kişiliğini" ve tedavülden kaldırdığı "gururunu", Erdoğan'ın ayakları altına pas pas etmiştir. Ancak, ataların dediği gibi,; "kendi yuvasına ihanet eden, gittiği yerin ocağına er geç pisler".

Hulâsa;MHP'nin kırk yıllık yol haritasını ve kutlu mücadelesini kirlettiklerini zannedenlere tekrar hatırlatırız ki;

MHP'nin 40 yılı; Ülkemiz üzerinde yarım kalmış hesaplarını hayata geçirmek isteyen emperyalist güçlerin içimizdeki ajan ve maşalarınca şehit edilen ülkü devlerinin geride kalmış ana-baba, kardeş, eş ve öksüzlerinin akan göz yaşlarıyla doludur. Ey hafızasını kaybetmiş "adı bizden, beyi özgeden olan eskiler" söyleyin, vicdanınızı da mı kaybettiniz?

MHP'nin 40 yılı; milletimizi ayakta tutan milli-manevi değerleri değiştirmeye, birlik ve beraberliğimizi ayrıştırmaya, vatan topraklarımızı parçalamaya, çalışan günümüzün küresel güçleri karşısında "her meseleye Ankara'dan bakarız" diyen, milli bir sesin adıdır. Ey bir türlü hareketin yenisi olmayı başaramayan "adı bizden, beyi özgeden olan eskiler"; Erivan, Erbil, Brüksel ve Waşington başkentlerinin ülkemiz ve bölgemizdeki "ileri karakolu" olan AKP'nin emireri olduğunuzun farkında mısınız?

MHP'nin 40 yılı; Temeli; Türk Milli Kültürüne dayanan, Türkiye Cumhuriyetini ve Türk Milletini, Türk milliyetçiliğinden aldığı ilhamla yüceltip yükseltmeye kararlı, "ya devlet başa, ya kuzgun leşe" diyen Türk milliyetçilerinin; iftiharla yolundan yürüdüğü bir milli şuurun adıdır. Şimdi ey "adı bizden, beyi özgeden olan eskiler", sizler hangi meçhul ve karanlık yolda olduğunuzu biliyor musunuz?

MHP'nin 40 yılı; Tarihin derinliklerinden süzülerek gelen ve Türk Milliyetçilerinin omuzlarına yüklenen cihanşümul bir ideali, yani Türk Cihan Hâkimiyeti mefkûresini hakikat kılmak isteyenlerin yüreğindeki ateşin adıdır. Ey "adı bizden, beyi özgeden olan eskiler" ülkemizi ateşe vermek isteyenlerin çırası olmaktan dolayı, gururlu musunuz?

MHP'nin 40 yılı; Güçlü bir devlet, mutlu bir Türk milleti için, milli iktidar hedefiyle yola çıkan kutlu bir yolculuğun adıdır. Ey "adı bizden, beyi özgeden olan eskiler" Siz; Türk milletinin tarih sahnesinden silmek isteyenlerin uzantısı olan bu İktidarın, Truva atı gibi içimize sokulduğunu, sürekli Türk milletini sırtından hançerlediğini görmüyor musunuz? Sizlere de, Türk milliyetçilerini sırtından hançerleme misyonunu havale ettiklerini görmüyor musunuz?

MHP'nin 40 yılı; aynı davaya baş koymuş olanların tam bir sadakat ve itaatle; davasıyla, kurumsal kimliğiyle ve lideriyle bir arada, ayrılmadan ve kopmadan sergiledikleri kutlu bir dayanışmanın özüdür. Peki Ey "adı bizden, beyi özgeden olan eskiler" dayanışma içinde olduğunuz "teslimiyetçilerin" yanında gururlu musunuz?

MHP'nin 40 yılı; Türk Milletini, cihan şümul hedeflere ulaştırmada sergilediğimiz gayretin, milli ve manevi gayeler uğrunda aynileşmenin fotoğrafıdır. Ya sizler; ey "adı bizden, beyi özgeden olan eskiler" Türk milleti adıyla en az bin yıldır sadece Anadolu'da bir arada yaşadığımız bu aile fotoğrafını parçalara bölmek niyetinde olanların, makası olmaktan hicap duymuyor musunuz? [2]

Abbas Bozyel-Ortadoğı

 

Kaynak: ORTADOĞU

[1] - [http://www.ortadogugazetesi.net/makale.php?id=7416]

[2] - [http://www.ortadogugazetesi.net/makale.php?makale=ey-34adi-bizden-beyi-ozgeden-34-olan-eskiler-hangi-masala-figuran-oldugunuzun-farkinda-misiniz-2&id=7420] 

 



Bu haber 712 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,794 µs