En Sıcak Konular

MUHSİN YAZICIOĞLUNDAN BAŞBAKAN ERDOĞAN'A MİLLİYETÇİLİK DERSİ

7 Eylül 2010 23:12 tsi
MUHSİN YAZICIOĞLUNDAN BAŞBAKAN ERDOĞAN'A MİLLİYETÇİLİK DERSİ R.T.Erdoğan, artık aklını başına almalı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinde Türk Milliyetçiliği olduğunu öğrenmelidir.

MUHSİN YAZICIOĞLUNDAN BAŞBAKAN ERDOĞANA MİLLİYETÇİLİK DERSİ

AZİZ TÜRK MİLLETİ,

Hükümetin başı R.T. Erdoğan son günlerde, Milliyetçiliğe saldırmayı alışkanlık yaptı. Milliyetçiliği “ırkçılık, kafatasçılık ve ayrımcılık” gibi akıl dışı kavramlarla karıştıran R.T.Erdoğan’ın ya aklı karışıktır ya da akılları karıştırmak istemektedir.

R.T.Erdoğan, artık aklını başına almalı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinde Türk Milliyetçiliği olduğunu öğrenmelidir. Hatırlamalıdır ki Türkiye Cumhuriyeti’ni, en büyük Türk Milliyetçisi olan Mustafa Kemal Atatürk çevresinde toplanan Türk Milliyetçileri kurmuştur. R.T.Erdoğan bilmelidir ki bugün oturduğu makam varsa ve kendisi de orada oturabiliyorsa bunu Türk Milliyetçiliğine borçludur.
Milliyetçilik düşmanları, Kurtuluş Savaşı günlerinde de düşmanların safında teslimiyetçi ve işbirlikçi idiler. Bugün de öyledirler.

Bugün de ülkelerin kaynaklarını ele geçirmek için milli devletleri ortadan kaldırmak isteyen global kapitalist emperyalistler ve onların uşakları milliyetçilik karşıtı kampanyalar açıyorlar. Bu çılgınca kampanyalara hükümetin başının da katılması düşündürücüdür.
R.T.Erdoğan artık öğrenmelidir ki; Türk Milliyetçiliği asla materyalist batının sapıklıkları olan ırkçılığa ve kafatasçılığa bulaşmamıştır.

Biz, TÜRKLÜK BİLİNCİ VE İNANCI İLE YÜKSEK TÜRK KÜLTÜRÜ TEMELLERİNDE MİLLETİMİZİN HAKLARININ SAVUNUCUSU Türk Milliyetçileriyiz. Atatürk’ün Onuncu Yıl Nutkunda söylediği gibi “Cumhuriyetimizin temeli Türk Kahramanlığı ve Yüksek Türk Kültürüdür.”

Türkiye Cumhuriyetinin yüksek kültürünü tahrip edenler, topraklarını, iktisadi değerlerini, yeraltı kaynaklarını, bankalarını, birikimlerini yabancılara haraç mezat satanlar emperyalizmin buyruklarını yerine getirip işsizliği ve yoksulluğu yaygınlaştıranlar ve onların ortakları yağmacı hevesiyle ülkemize saldıranlar bilsinler ki bu günler geçecektir. Ülkemizin değerleri yağmacılardan geri alınacak ve global kapitalizmin işbirlikçilerinden hesap sorulacaktır.

Milli Kültür Seferberliği, Milli Devlet, Milli İktidar, Milli Kalkınma Yolu, Milli Dış Siyaset temelleri üzerinde Türkiye milli kökleri üzerinde insanlık ailesinde hakkı olan yere getirecek olan BÜYÜK BİRLİK ZAMAN’ı başlamıştır.

MUHSİN YAZICIOĞLU
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ
GENEL BAŞKANI

Ağustos 2007

*****

ÜLKÜCÜLERİN LİDERİ, YAZICIOĞLU HARİTA YIRTTI

Ülkücülerin Lideri ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, “Bölücü Pentagon Haritası”nı yırtarak çöpe attı.

Ülkücülerin Lideri ve BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, bugün BBP Genel Merkez’inde düzenlediği basın toplantısında Roma’daki NATO Koleji’nde eğitim gören Türk subaylarıyla Amerikalı bir albay arasında yaşanan harita skandalının ardından Hükümetin ciddi ve anlaşılabilir bir tepki vermemesini eleştirdi.

Ülkücülerin Lideri Yazıcıoğlu, “Vatan bir bütündür parçalanamaz” yazılı Türkiye haritasının önünde, Türk topraklarını parçalamaya yönelik hazırlanan “Bölücü Pentagon Haritası”nı haritasını yırttı ve “Türk Milleti’nin bir zamanlar yaptığı gibi biz de bu haritaları tarihin çöplüğüne atıyoruz” dedi.

Bu Ne Büyük Aşk!
Başbakan Erdoğan’ın ABD gezisini de değerlendiren BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, Bush ile görüşme sırasında PKK terörünün bir kez bile anılmadığına dikkat çekerek, Başbakan Erdoğan’ın “Bush’un gözlerinde terörü bitirme kararlılığını gördüm” şeklindeki açıklamasını eleştirdi: “Bu nasıl aşk ki dile getirilmeyen terör, gözlerde okunuyor.”
Yazıcıoğlu, şöyle devam etti: “Bu ne büyük aşktır ki Başbakan, Bush’un gözlerindeki derin anlamı okuyabiliyor. Neden sözlerinde de bu kararlılığı görmüyor? Çünkü ABD’nin bitirmeye kararlı olduğu terör kendisine yönelik küresel terördür. Bize yönelik terörle ilgili hiçbir vaat verilmemiştir” dedi ve ekledi: “Bush’un gözlerine dalan Başbakan Erdoğan her şeyi gözlerde okuduğundan mı haritayı sorma ihtiyacı hissetmedi.” BBP Lideri Hükümetten, Türkiye’nin BOP projesinin neresinde olduğunu ve tam olarak neyi desteklediğini açıklamasını istedi.

İktidar Tevil Ediyor
Sürekli birileri tarafından parçalayıcı nitelikte haritalar çizilerek, Türkiye toprakları üzerinde senaryolar yazıldığını belirten Yazıcıoğlu, iktidarın bu senaryoları tevil ettiğini (düzelttiğini) söyledi.
Bunların hiçbirinin sıradan olmadığını belirten BBP lideri Yazıcıoğlu, bunların ABD’nin Türkiye üzerinde gerçekleştirmek istediği bir proje olduğunu belirtti. Yazıcıoğlu şöyle konuştu: “Pentagonun gösterdiği haritayı Türk Milleti Sevr’de yırtarak tarihin çöp sepetine attı. Şimdi de biz karşı koyuyoruz. Türk, her türlü ihanetin üstesinden gelecektir.”
Hükümetin, genişletilmiş Ortadoğu Projesi’ni yansıtan hayali haritaya karşılık nota vermediğini ve Başbakan’ın da “dil sürçmesi ya da yanlış anlaşılma” gerekçeleriyle ABD’yi düzeltme ihtiyacı hissettiğini söyleyen Yazıcıoğlu, “Birileri sürekli haritalar çiziyor. Türkiye Cumhuriyeti topraklarının bütünlüğünü yok etmeye yönelik senaryolar yazıp sahneye koyuyor. Bizim Hükümet de bunları düzeltme yoluna gidiyor” diye konuştu.

Tesadüf Değil
Benzer haritalar ve sözde Kürdistan Devleti ile ilgili ABD ve bazı AB ülkelerinin yazı ve yorumlarının çeşitli dönemlerde ortaya çıktığına işaret eden BBP Lideri Yazıcıoğlu, şunları söyledi:
“Bütün bunlar bir tesadüf değildir, bir amaca matuftur. Bu amaç, ABD’nin Ortadoğu’da ve Türkiye’de uygulamak istediği projeyle örtüşmektedir. ABD, bu proje doğrultusunda PKK’yı Türkiye’ye karşı bir koz olarak kullanmaktadır. Siyasi iradenin ise, hala bunun farkında olmadığı ABD’yi stratejik ve güvenli bir ortak olarak kabul etmeye devam ettiğinden anlaşılmaktadır. Bir taraf, Türkiye’yi bölen haritalar yayımlıyor, bir taraf stratejik işbirliğinin devam ettiğini iddia ediyor. Bu ne gaflet?”
Bu tür haritaların Kurtuluş Savaşı öncesinde de yayımlandığını ancak Türk Milletinin yokluk ve imkansızlık tanımayarak ayağa kalktığını söyleyen Yazıcıoğlu, Bölücü Pentagon Haritası’nı yırtarak “Türk milletinin bir zamanlar yaptığı gibi biz de bu haritaları tarihin çöplüğüne atıyoruz” diye konuştu.

Sezer ve Büyükanıt Ilımlıydı
Gazetecilerin sorusu üzerine Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’ın Harp Okulu’nun açılış töreninde yaptığı konuşmayı da değerlendiren Yazıcıoğlu, konuşmanın beklendiği gibi sert olmadığını belirterek “Sorumluluk çerçevesi içinde yapılmış ılımlı bir konuşmadır” dedi. Cumhurbaşkanı Sezer ve Genelkurmay Başkanı Büyükanıt tarafından yapılan irtica vurgusuna da değinen BBP Lideri, “İrticaya yönelik kaygılar ifade edilirken bu kaygıların sınırları da açıkça ortaya konmalıdır. Aksi takdirde Türk Milleti’nin inanç ve değerlerinin, milletin varlığına zarar verdiği yönünde yanlış değerlendirmeler ortaya çıkar. Türkiye’nin önünde başka tehlikeler gelişmektedir. Uyuşturucu ortaokullara kadar inmiştir, misyonerlik faaliyetleri Anadolu’nun her tarafında yaygınlaşmaktadır, vatanın bölünmez bütünlüğü tartışılmak ve ilgili maddeler Anayasa’dan çıkarılmak istenmektedir. En kötüsü Türkiye üzerinde bölücü haritalarla senaryolar uygulanmaktadır. Konuşmalarında bu tehlikelere biraz yer vermeleri çok daha doğru olurdu” şeklinde konuştu.

Mart  2006 

Mir Haber'in notu:

Muhsin Başkan bu beyanatları verdiğinde 14-15 yaşında olanlar hafta sonu yapılacak refrandumda oy verecekler.Sivas'ta "Muhsin Kardeşim" hitabı ile Ülkücüler'den evet oyu isteyen Başbakan Erdoğan'ı "Koca Reis" yıllar önce bu şekilde eleştiriyordu."Alperen Kardeşlerimize" hatırlatalım dedik.. 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, 29 Mart 2009 yerel seçimleri öncesi "Habergünebakış" sitesinden İlker ÇAKAN'a verdiği röportajda,AKP Hükümeti'nin icraatlerini şöyle değerlendiriyordu:

 *Türkiye'nin ve Türklerin kızıl elması Avrupa Birliği değildir
*Hazar Ortak Pazarını kurmalıyız
*Dışarıdan her şeyi alır hale geldik
*Milli yapımızı bozacak şekilde, gen yapımızla oynuyorlar
*Türkiye belli kazanımlarını emperyalistlere devretmiştir
*Toprak satışında da dünya da bizim ki kadar kolay toprak satan ülke yok
*Azınlık vakıfları ile ilgili çıkartılmış olan yasa maalesef mütekabiliyet haklarımızı elimizden almıştır.
*Bankaların % 60'ı yabancıların eline geçmiştir
*Bir ülke daha seçmen listesini doğru dürüst yapamıyorsa neyi çözecek?
*İsraili sadece kınamak ve bir takım tepkiler ortaya koymak değil,anlaşmaları askıya almamız lazım
*Vatandaşımız hükümetle değil kendi kendine kriz yönetimini sağlamaya çalışıyor
*Asıl olan, insanlarımızın çalışarak kazanmasını sağlamaktır  

{Bahsi geçen röportajın tamamını arama motorlarından; "BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu: Hazar Ortak Pazarını kurmalıyız,İlker Çakan" yazarak bulabilirsiniz} 

 

Kaynak: milliyetciler.de

[1] {http://www.milliyetciler.de/haberoku1618/muhsin-yazicioglundan-basbakan-erdogana-milliyetcilik-dersi}

[2] {http://www.milliyetciler.de/News-file-article-sid-1136}



Bu haber 1,968 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,839 µs