En Sıcak Konular

PAMUKOĞLU İNDİRİLEN BAYRAK İÇİN ''BUNUN HESABINI VERECEKSİNİZ'' DEDİ

4 Eylül 2010 23:14 tsi
PAMUKOĞLU İNDİRİLEN BAYRAK İÇİN ''BUNUN HESABINI VERECEKSİNİZ'' DEDİ Pamukoğlu;"Siz ki 30 Ağustos 2010 günü Türk Bayrağını hem de Afyon’da parti otobüsünden söktürme gaflet ve aymazlığını yaptınız,bunun siyaseten hesabını vereceksiniz" dedi.

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu,30 Ağustos 2010 günü,partisinin Muğla ve Antalya mitinglerinden Ankara’ya dönmekte olan seçim otobüsünun Afyon İscehisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne çekilmesi ve polisler tarafından otobüsteki Türk Bayrağı'nın idirilmesiyle ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

İşte o açıklama:

"SALDIM ÇAYIRA BÜROKRATI"

"30 Ağustos 2010 günü Hak ve Eşitlik Partisinin Muğla ve Antalya mitinglerinden Ankara’ya dönmekte olan seçim otobüsü Afyon’un İscehisar ilçesinde mola vermiştir. Durulan yerde parti marşı çalındığı için iki polis tarafından uyarı yapılmış ve partililer müziği kesmiştir. Arkadan bir trafik polisi gelmiş ve 72. maddeyi ihlal ettiniz  diye 62 TL ceza kesmiştir. Buraya kadar her şey normaldir, yasal prosedürde tamamlanmıştır.

Yetkiyi suistimal, tarafsızlık ilkesi ihlali, görevi kötüye kullanma bir siyasi partiye karşı hasmane davranış ve tavırlar bundan sonra başlamıştır.

Polisler emniyet müdüründen talimat aldıklarını belirterek parti otobüsünü İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün önüne çektirmişlerdir. Buraya gelindiğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün üstündeki lojmanların pencerelerinin birinden sonradan İlçe Emniyet Müdürü ve adı Mustafa Yiğit olduğu tespit edilen atletli, yarı çıplak bir zat “izinsiz ilçeme giremezsiniz” diye tehditler yağdırmıştır. Daha da vahimi “30 Ağustos Zafer Bayramı” nedeniyle parti otobüsünün önüne asılı olan Türk Bayrağını “SÖKÜN” diye talimat vermiştir. Partililerin “Burası Afyon toprağı, bu zafer burada kazanıldı. Bugün 30 Ağustos, bayrak sizi neden rahatsız ediyor” demelerine rağmen bu zat “Bayrağı sadece devlet kurumları takabilir” diyerek, polis marifeti ile Türk Bayrağını otobüsün önünden söktürmüştür. Pencereden yarı çıplak haliyle aşağıda ki polislere “Bunları buradan gönderin, ilçede iftar da yapmasınlar” diye hezeyanlarını sürdürmüştür. İş bununla da bitmemiş, köy kurnazlığı ve entrikalarla “Otobüsü bağlayın, anahtarlarını alın” hokkabazlığına kadar gitmiştir.

Bütün bu olup bitenlerden ve ilçeden ayrıldıktan sonra parti sorumluları beni arayarak durumu rapor etmişlerdir. İlçe Kaymakamı olan ve adının Yaşar Güneş olduğu öğrenilen zat’dan bilgi almak istediğimde ise, bu şahsında aklınca bir takım teknikler kullanarak benimle görüşmekten kaçtığını tespit ettim.

1.    İlçede olup biten her şeyden hukuken ve idareten sorumlu olan Afyon İscehisar Kaymakamı Yaşar Güneş ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit hakkında parti avukatlarınca hukuki işlem başlatılmıştır.

2. Bu iki şahıs  hakkında işlem yapılmak ve sonucunun parti Genel Merkezine  bildirilmesiyle ilgili İçişleri Bakanlığı’na resmi yazı yazılmıştır.

İçişleri Bakanlığı idareten, mahkeme hukuken işlemleri yürütecek ve bir sonuca varacaktır.

Siz ki 30 Ağustos 2010 günü Türk Bayrağını hem de Afyon’da parti otobüsünden söktürme gaflet ve aymazlığını yaptınız, Hak ve Eşitlik Partisi’nin amblem, fors, Genel Başkan resmi ile alnında “YAŞASIN VATAN YAŞASIN TÜRK MİLLETİ” yazan otobüsünü emniyetin önünde suçlu gibi sergilediniz, bunun siyaseten hesabını vereceksiniz.

Ne zaman mı? 2011 Genel Seçimlerinden hemen sonra ve ilk sırada . . .

YAŞASIN VATAN, YAŞASIN TÜRK MİLLETİ !"

 

Kaynak: hakveesitlik.org.tr,http://www.hakveesitlik.org.tr/basin-bildirileri/saldim-cayira-burokratlar-basin-duyurusu.html



Bu haber 769 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,705 µs