En Sıcak Konular

TRANSFER SEZONU KAPANDI: İŞTE BEŞ BÜYÜKLERİN TRANSFERLERİ

2 Eylül 2010 23:02 tsi
TRANSFER SEZONU KAPANDI: İŞTE BEŞ BÜYÜKLERİN  TRANSFERLERİ Süper Lig'de yeni sezon tüm heyecanıyla devam ederken kulüplerin kadroları da transfer sezonunun bitmesiyle tamamen şekillendi.

Transferin şampiyonu kim?

Süper Lig'de yeni sezon tüm heyecanıyla devam ederken kulüplerin kadroları da transfer sezonunun bitmesiyle tamamen şekillendi.

Takımlar sezon öncesi birçok futbolcuyla yollarını ayırırken yeni transferlere de imza attılar.

Beşiktaş'ın transferleri

Haziran ayında takımın başına ünlü teknik direktör Bernd Schuster'i getiren Beşiktaş kadrosuna Guti, Quaresma, Hilbert gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katarak yeni sezona oldukça iddialı girdi. Kaleci sorununu Denizlispor'un genç file bekçisi Cen Gönen'i "Kartal" yaptı. Son olarak Mehmet Aureilo'yu da renklerine bağladıktan sonra Rubin Kazan'dan Fatih Tekke'yle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş yeni sezonda oldukça iddialı.

Bursaspor'un transferleri

Spor Toto Süper Lig'în son şampiyonu Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilmek için kadrosuna takviye yaptı. Şampiyon olan kadrosunu Wederson, Insua, Hector Damian Steinert ve Leonel Nunez ve Milan Stepanov'la güçlendiren yeşil-beyazlı ekip Devler Ligi için oldukça iddialı duruma geldi.

Fenerbahçe'nin transferleri

Issiar Dia, Caner Erkin, İlhan Eker ve Miroslav Stoch gibi yetenkli isimlerle transfer sezonuna hızlı giren Fenerbahçe Marsilya'nın Senegalli golcüsü Mamadou Niang'ı da renklerine bağlayarak eksiklerini giderdi. Volkan Babacan gönderildikten sonra Volkan Demirel'in de sakatlığının geçmemesi nedeniyle kalede sıkıntı yaşayan sarı-lacivertliler çözümü genç file bekçisi Serkan Kırıntılı'yı kadrosuna katmakta buldu. Fenerbahçe ayrıca Nijeryalı defans stoper Yobo'yu da renklerine bağladı.

Galatasaray'ın transferleri

Galatasaray Mehmet Topal'ı Valencia'ya ve Keita'yı  Al-Sadd'a gönderdikten sonra yerlerine Lorik Cana ile Pablo Pino'yu renklerine bağladı. Beşiktaş'tan Serdar Özkan'ı bedelsiz olarak alan ardından forvet sorununu çözmek için Bank Asya 1. Lig'in gol kralı Mehmet Batdal'ı transfer eden sarı-kırmızılılar, Kayserispor'dan Ali Turan'ı da alarak kadrosunu güçlendirdi. Galatasaray son olarak Misimovic ve Insua'yı "Aslan" yaptı.

Trabzonspor'un transferleri

Barış Ataş ve Jaja Coelho'yla kadrosunu zenginleştiren Trabzonspor, fazla transfer yapmasa da gerekli takviyeleri yaptı ve yeni sezona iddialı bir şekilde başladı.

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ,http://www.milliyet.com.tr/transferin-sampiyonu-kim-/spor/sondakika/02.09.2010/1284191/default.htm


 



Bu haber 854 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,541 µs