En Sıcak Konular

FATİH TEKKE BEŞİKTAŞ'TA

2 Eylül 2010 10:25 tsi
FATİH TEKKE BEŞİKTAŞ'TA Transfer döneminin bitimine saatler kala Beşiktaş, Fatih Tekke anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'tan son dakika bombası
 
Transfer döneminin bitimine saatler kala Beşiktaş,anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, transfer sezonunu bitimine sayılı saatler kala forvet transferi için Rusya'da forma giyen tecrübeli golcü Fatih Tekke ile her konuda anlaşmaya vardı.

Siyah beyazlı kulüp son bir aydır bir çok yabancı forvet ile temasa geçmiş ancak istediği şartlarda bir futbolcu bulamamıştı.

Beşiktaş yönetimi transferin son gününde Rubin Kazan forması giyen Türk futbolcu Fatih Tekke'yi kadrosuna katmak için 33 yaşındaki futbolcu ve kulübü Rubin Kazan ile temasa geçti. Yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya varıldığı bildirildi.

4 yıldır Rusya'da forma giyen Fatih Tekke ilk takımı Zenit ile hem lig hem de UEFA Kupası şampiyonluğu kazanmıştı. Tecrübeli futbolcu geçen sezon ise Gökdeniz Karadeniz'in forma giydiği Rubin Kazan'a transfer olmuştu. [1]

Fatih Tekke'nin transferiyle ilgili Beşiktaş JK'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Fatih Tekke Beşiktaş’ta

Rusya’nın Rubin Kazan takımından transfer ettiğimiz Fatih Tekke, düzenlenen törenle sözleşmeyi imzaladı. 

Yeni transferimiz Fatih Tekke, Mali İşlerden ve Sponsorluklardan Sorumlu Asbaşkanımız Ertunç Soğancıoğlu ve Futbol Komitesi Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu’nun da yer aldığı törenle 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

“Fatih Tekke’yle kadromuz daha da güçlenecek” diyerek konuşmasına başlayan Asbaşkanımız Ertunç Soğancıoğlu yaptığı açıklamada, “Bu sene çok iyi yatırımlar yaptık. Maçların sonuçlarına bakınca bunu görebiliyoruz. Kadromuzda eksik kısmı tamamlamak için futbol komitemiz son derece iyi bir çalışma yaptı, Fatih Tekke gibi iyi ve değerli bir oyuncuyu kulübümüze kazandırdı. O bakımdan Başkanımız Yıldırım Demirören’e ve futbol komitemize teşekkür ediyoruz. Fatih Tekke’yle kadromuz daha fazla güçlenecek, Beşiktaş taraftarı bu sene şampiyon Beşiktaş’ı görecek” diye konuştu.

Türkiye’ye döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten Fatih Tekke ise konuşmasında “Beşiktaş Yönetim Kurulu’na bu kadar kısa sürede transferimi gerçekleştirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu sene Beşiktaş’tan çok büyük beklentiler var. Umarım takımımıza hedefleri doğrultusunda katkı yaparım. Bu hedeflere beraber ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Ligde şampiyonluk ve Avrupa’da başarıyı arzulayan taraftarımız var. Şu anki kadronun Avrupa’da başarılı olabileceğini düşünüyorum. Bu başarılarda benim de katkım olursa çok mutlu olurum İnşallah bu başarılarda ben de üzerime düşeni yaparım. Camiada sevilen bir Fatih Tekke olmak istiyorum. Ayrıca bana eski formumu gösterme şansı verdikleri için herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Tam hazır olmak için onbeş güne ihtiyacı olduğunu söyleyen tecrübeli forvet, “Hazır olduğum zaman eski Fatih’i izletmek istiyorum. Performansımın en üst seviyesinde Rusya’ya gitmiştim, şimdi de kaldığım yerden devam etmeyi arzuluyorum” ifadelerini kullandı.

Forma numarası olarak 33’ü tercih eden Fatih Tekke, “Bugün yeni bir başlangıç yapıyorum. Sekiz gün sonra otuzüç yaşıma gireceğim ve açtığım bu yeni sayfayı güzel şeylerle doldurmak istiyorum. Umarım yeni yaşım hem bana hem takımımıza hayırlı ve uğurlu olur. Kendimi ispat etmem gerektiğinin bilincindeyim; her şeyin çok güzel olacağını düşünüyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Öte yandan öğleden sonra Maslak Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen yeni transferimiz Fatih Tekke’ye çeşitli testler uygulandı. Kan örneği veren tecrübeli oyuncu daha sonra ortopedi, genel cerrahi ve göz ünitelerinde muayene oldu.

Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun’un da eşlik ettiği incelemeler sonunda Fatih Tekke’de herhangi bir probleme rastlanmadı." [2]

 
Kaynak:

[1] GAZETEVATAN,http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=15885

[2] bjk.com.tr,http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=18173



Bu haber 821 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,234 µs