En Sıcak Konular

ÜLKÜCÜLER: ''EVET'' YA DA ''HAYIR''

1 Eylül 2010 17:19 tsi
ÜLKÜCÜLER: ''EVET'' YA DA ''HAYIR'' Ülkücüler ve MHP camiası, AKP ve Başbakan tarafından referandum sürecinde dikkat çekecek kadar hedef yapılmıştır.

Ülkücüler: “Evet” ya da “Hayır”

Ülkücüler ve MHP camiası, AKP ve Başbakan tarafından referandum sürecinde dikkat çekecek kadar hedef yapılmıştır. Bunun nedeni herhalde referandumun büyük ölçüde ülkücü ve MHP’lilerin tavrına bağlı olduğunun düşünülmesidir.
Bu yüzden MHP’li belde teşkilatları üzerinde iktidar yoğun bir baskı oluşturmuştur. Yine bu yüzden AKP’nin yandaşı televizyon ve gazeteler, kırgın, yorgun ve dargın kişileri  “eski ülkücü” kimliğiyle televizyonlara çıkartarak 12 Eylül’de gördükleri işkenceleri ve neden “evet” (!) diyeceklerini anlattırmaktadır. Başbakanın bizzat kendisi yine aynı amaçla 12 Eylül’de haksız yere idam edilen ülkücü Pehlivanoğlu için televizyonların önünde hıçkırıklara boğulmuştur.
12 Eylül’e günler kala AKP yandaşı basın, MHP’ye yönelik doğrudan karalama kampanyaları başlatmıştır. 30 Ağustos tarihli Sabah gazetesi’nin sürmanşetten verdiği  “Bahçeli Onayıyla Barzani’ye Yardım” karalaması da bunlardan birisidir. Bu gazetenin MHP aleyhtarı propagandayı önümüzdeki günlerde de sürdüreceği anlaşılmaktadır.
Bütün bu yaşananlar, MHP ve Ülkücü taban üzerinde AKP’nin büyük bir psikolojik propaganda yürüttüğünü göstermektedir. Sorulması gereken soru şudur: AKP’liler ülkücülerin neden bu kadar saf olduğunu sanıyor?
AKP fail-i meçhul değildir!
AKP, sekiz yıldır iktidardadır. İcraatlarının da, kimliğinin de fail-i meçhul hiçbir yanı yoktur. Evet AKP’nin sırtında “Milli Görüş”  gömleği yoktur ama Habur/İmralı ve Ermeni gibi türlü çeşit açılım gömleği vardır.
AKP, “Türk Milleti” diyemeyen bir partidir. AKP’liler Türk Milleti dememek için konuşmalarında her anlama gelebilecek türden “milletimiz” tabirini kullanmaktadır.
“Kürt Açılımı”, “Roman Açılımı”, “Sümela Açılımı”, “Akdamar Kilisesi Açılımı”,  “Ermeni Açılımı” AKP’nin başta gelen icraatlarındandır.
Ülkücü-milliyetçi camiayı “kafatasçı-ırkçılıkla” suçlayan da AKP’nin kendisidir.
“CHP Dersim’i bombaladı”, diyerek bir isyanın devlet tarafından bastırılmasını suçlu ilan eden de AKP zihniyetidir. Çuval vakası da ayrı bahistir.
Sonuçta AKP’nin Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, bir ABD projesi olan “BOP’un eşbaşkanı” olduğunu kendisi açıklamıştır.

Özcan Yeniçeri-Yeniçağ

.

 



Bu haber 958 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,109 µs