En Sıcak Konular

BURSASPOR 3'TE 3 YAPTI: 0-2

29 Ağustos 2010 09:42 tsi
BURSASPOR 3'TE 3 YAPTI: 0-2 Son şampiyon 2. yarıda attığı gollerle tarihinde ilk kez sezona üst üste 3 galibiyetle başlarken, liderlik koltuğunu ele geçirdi.

Büyüksün Bursa

Son şampiyon Bursaspor heyecan dolu maçta Sivas’dan üç puanı söktü, aldı. Volkan ve Ali Tandoğan’ın golleriyle tarihindeilk kez 3’te 3 yapan yeşil-beyazlı ekip, Yiğido’nun Mesut Bakkal yönetimindeki 9 maçlık yenilmezlik serisini de noktaladı

Bursaspor, Sivasspor deplasmanında tarih yazdı: 0-2.

Son şampiyon 2. yarıda attığı gollerle tarihinde ilk kez sezona üst üste 3 galibiyetle başlarken, liderlik koltuğunu ele geçirdi. Timsah, Sivas’ın geçen sezon 27. haftada göreve gelen Mesut Bakkal yönetimindeki 9 maçlık yenilmezlik unvanını da bitirdi.
5’te Zita şutunu attı, Ivankov çıkardı. Ceyhun’un yakın mesafeden vuruşunda, savunma topu çizgi üzerinden kornere çeldi.
20’de Volkan Şen’in ceza alanına gönderdiği topa, Nunez ve Sivassporlu Sedat birlikte hareketlendi. Her iki oyuncunun da dokunamadığı meşin yuvarlağı, önce kaleci Ramoviç, ardından Kadir uzaklaştırdı.
81’de Vederson soldan nefis ortaladı, Volkan Şen sağ ayağının içiyle kaleci Ramoviç’in sağından meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-1.
82’de Ceyhun serbest vuruşta sağ taraftan ceza sahasına ortaladı, Sedat’ın kafasında meşin yuvarlak üst direkte patladı.
90+3’te Ceyhun’un ortasında topu kontrol eden Ivankov meşin yuvarlağı Ali Tandoğan’a gönderdi. Tecrübeli futbolcu, Ramovic’in terk ettiği kaleye meşin yuvarlağı göndererek farkı ikiye çıkardı: 0-2.

Tribünde dostluk
Sezona iyi başlayan Sivasspor ile 2’de 2 yapan son şampiyon Bursaspor’un mücadelesine taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Maç öncesi her iki ekibin taraftarları centilmence davranarak rakip takım lehine tezahürat yaptı. “Bu sene şampiyon Anadolu’dan“ tezahüratı yapan Sivassporlu ve Bursasporlu taraftarlar, futbolcuları toplu halde tribüne çağırdı. Bu tezahürat üzerine her iki takım oyuncuları el ele tutuşarak tribünleri selamladı.

Sercan kulübeye
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yeni transferlerden Stepanov, Vederson ve Nunez’e ilk 11’de forma verirken golcü oyuncular Insua ve Sercan ile Steinert’i yedek soyundurdu. Yeşil-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Turgay Bahadır ile Eren kadroda yer almadı. Sivasspor ise Hayrettin dışında ideal kadrosuyla sahaya çıktı. Tecrübeli futbolcunun yokluğunda sol bekte Ferhat görev yaptı.

Protokol doldu
Karşılaşmada tribünlerin yanı sıra protokol de tamamen doldu. Maçı, Vali Vekili Kemal Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muammer Bayram, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, AK Parti Sivas milletvekilleri Selami Uzun ve Osman Kılıç, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, her iki kulübün yöneticileri protokol tribününde izledi.

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ,http://www.milliyet.com.tr/buyuksun-bursa/spor/haberdetay/29.08.2010/1282445/default.htm



Bu haber 662 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,445 µs