En Sıcak Konular

YUNUS MERAL:''GÜN VATANA BAYRAĞA SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR''

23 Ağustos 2010 14:17 tsi
YUNUS MERAL:''GÜN VATANA BAYRAĞA SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR'' Eylül 1980 darbesi sonrası 10 yıl cezaevinde yatan MHP Tekirdağ İl Başkanı Yunus Meral, " Gün vatana, bayrağa sahip çıkma günüdür" diyerek referandumda 'HAYIR " oyu vermeye çağırdı.

İhanete geçit yok

Eylül 1980 darbesi sonrası 10 yıl cezaevinde yatan MHP Tekirdağ İl Başkanı Yunus Meral, "Türk Milliyetçileri gün, titreyerek özüne dönme günüdür.Gün ayağa kalkma günüdür. Gün vatana, bayrağa sahip çıkma günüdür" diyerek referandumda 'HAYIR " oyu vermeye çağırdı.

MERAL "İmralı ile anlaşarak Türkiye'yi parçalamak isteyenlere, ABD ve AB'ye çanak tutanlara Ülkücü'ler "HAYIR diyecektir. Türk Milleti ile yarım kalmış hesabı olanlara, ecdadımızın şanlı tarihinden utanç duyanlara Ülkücü'ler HAYIR diyecektir.Tarihle yüzleşme adına ecdadımıza yapılan hakaretlere, isyan elebaşlarını alkışlayan ve masum gösteren zihniyetlere Ülkücü'ler HAYIR diyecektir. Ülkücüler ihanetlere geçit vermeyecektir" açıklaması yaptı.

 Eylül 1980 darbesi sonrası 10 yıl cezaevinde yatan Tekirdağ MHP Tekirdağ İl Başkanı Yunus Meral, "Ülkücüler ihanetlere geçit vermeyecek" dedi.

"Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün tartışıldığı PKK'lı belediye başkanlarının ayrı bayrak, özerk cumhuriyet ve meclis istediği esnafın siftah etmeden dükkan kapattığı, çiftçinin kaldırdığı mahsul ile bırakın ihtiyaçlarını gidermeyi, yaptığı masrafı karşılayamadığı sabit gelirli insanlarımızın,memur, işçi ve emeklilerimizin açlık ve sefalete mahkum edildiği, terörün dağlardan şehirlere inerek asker ve polislerimizi şehit ettiği, bazı illerimizde Türk Bayrağı açmanın tahrik unsuru olarak görüldüğü, silahlı kuvvetler ve HSYK üzerinde oyunların oynandığı şu günlerde Başbakanın kişisel kapris ve hırsı ile anayasal değişikliğine gidiyoruz" diyen Meral şunları söyledi: 'Bu değişikliğe giderken de, Başbakan Erdoğan meşru olmayan tavırlar sergilemekte. Buna örnek verecek olursak;

Ülkücülere kafir deyip arkamızdan namaz kılmayanların, hatta aynı kıblede bizimle aynı safta durmayanların 30 sene sonra 3 tane oy için Başbakan sıfatıyla nasıl küçüldüğünü Türk Milleti gördü ve bu günde görmektedir. Türkiye Cumhuriyeti'nin makamlarını babalarının çiftliği gibi kullananlara, gerekli cevapların her zeminde verileceğinden kimsenin kuşkusu olmamalıdır.

Bu nedenlerle:

* 12 Eylül'ü, 12 Eylül'lerle aklamaya çalışıp milletimizi kandırmaya çalışan sahtekarlara sormak isteriz? Mamaklarda, Maltepelerde inanılmaz işkencelere maruz kalan hangi ülkücünün ailesine geçmiş olsun dediniz. Buz gibi havalarda çırıl çıplak soyundurularak, buz gibi betonların üzerinde coplanan ülkücülerin feryadından hiç haberiniz oldu mu?
 
Sehpalara çekilen dokuz şehidimiz için gazetelerinizde, dergilerinizde, üzüntü duyduğunuza dair bir cümleniz var mı? Maltepe askeri cezaevinde aynı safta namaza durduğumuz Akıncılara "kafirlerin arkasında namaz kılınmaz, onlar kurana değil dokuz işiğa inanıyorlar" diyen, daha sonra sahte peygamber Raşit halife'nin yardımcısı olan Edip Yüksel en iyi dava adamlarınızdan biri değil miydi. Bu nedenle Ülkücüler kara propagandalarınıza, yalanlarınıza asla kanmayacak Vatan diyecek, onurum diyecek ve şehitlerimiz adına size "HAYIR" diyecektir.

HAYIR DİYECEĞİZ

* Şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu için ağlayan Başbakan o mektubu okuyup ağladıktan sonra, onu iktidara taşıyıp getiren Eylüllere, 28 Şubatlara , AB ye ABD ye, papaz elbisesi giydirenlere, ihanet madalyası takanlara, lannet edip Ülkücülerden özür dileyip yüce Allah'ın affına sığınmalıydı ve ülkücülerden helallik istemeliydiki, samimiyetine inanan ülkücüler çıksın. Başbakan Ülkücüleri tanımıyor. Ülkücülerin adam gibi adam olduğunu "yarım" mektupta anladı itiraf edip özür dileyemiyor. 
 
 Yakından bir tanısa, onların dünya nimetleri için kendini pazarlayarak, "kuruyan dal olmaya değil , vatan için, sehpalarda kırılan gül olmaya" sevdalandıklarını anlar ve sergilediği tavrından utanırdı. Ayriyeten 12 Eylülün alçak zihniyeti olan "bir sağdan, bir soldan" denge politikasıyla o mektupları okumazdı. Bu nedenle, Ülkücü hareket tarafından "notu" sıfır olan Başbakana ve zihniyetine Türk milliyetçileri "HAYIR" diyecektir.
* İdam edilen arkadaşlarımızı istismar ederek Ülkücü camiayı etkilemek için gözyaşı döken sahte suratlara ülkücüler asla kanmayacağı gibi, bunun bir tuzak olduğunu, ülkücüler üzerlerinde oynanan bir oyun olduğunu anlayacak, "evet" oyu için renkten renge girenlere "HAYIR" diyerek gereken cevabı verecektir.

- 13 yıl hapishanesinden yılmadığımız, işkencelerinden, idamlarından korkmadığımız, "kuruyan dal olmaya değil, kırılan gül olmaya sevdalandığımız" bu kutlu dava için, " vatan" söz konusu olduğu için, Türk Milleti, şehitlerimiz adına "HAYIR" diyecektir.

- Ayrıyetten sıralayalım:Polise taş atanlara ayakkabı, kurşun atanlara maaş, ev, Ankara'da siyaset yapmalarına izin verenlere, Habur sınır kapısında ayaklarına mahkeme götürenlere Ülkücü'ler HAYIR diyecektir.

- İmralı ile anlaşarak Türkiye'yi parçalamak isteyen ABD ve AB'ye çanak tutanlara Ülkücü'ler HAYIR diyecektir.

- Türk Milleti ile yarım kalmış hesabı olanlara, ecdadımızın şanlı tarihinden utanç duyanlara Ülkücü'ler HAYIR diyecektir.

- Tarihle yüzleşme adına ecdadımıza yapılan hakaretlere, isyan elebaşlarını alkışlayan ve masum gösteren zihniyetlere Ülkücü'ler HAYIR diyecektir.

 HABUR'U UNUTMADIK

- Vurguncuların, soyguncuların, hainlerin ülkemizden kaçması için yapılan anayasa değişikliğine Ülkücü'ler HAYIR diyecektir.

- İhanet, talan ve yıkım şebekelerinin tahribatı sonucu Türkiye'nin daha ezik, daha yoksul, daha çaresiz bir ülke durumuna düşürülmesine Ülkücü'ler HAYIR diyecektir.

- PKK'ya Haburu, Türk gençlerine kabri layık görenlere Ülkücü'ler HAYIR diyecektir.

- Yandaş medya kanalları ile Türk halkını kandırarak yavaş yavaş bölünmeyi hazırlamalarına Ülkücü'ler HAYIR diyecektir.

- Çıkarcı sermaye grupları ve yağmacı fırsatçıların, Türkiye'nin gelir kaynakları ve değerlerini satın alarak Türk milletini yoksulluğa sürükleyenlere Ülkücü'ler HAYIR diyecektir.

- Yabancıların İstiklal savaşında yapamayıp, AKP eliyle banka, kuruluş ve topraklarımızı ele geçirmelerine Ülkücü'ler HAYIR diyecektir.

- Dolmabahçe'deki, Atina'daki, Vaşington'daki gizli pazarlıkların ortaya çıkması için Ülkücü'ler HAYIR diyecektir.

- Dokunulmazlık zırhına bürünerek, halka "ananı da al git, gözünü toprak doyursun" diyen başbakan ve ekibinin yüce divana gönderilerek Türk Milletine hesap vermesi için Ülkücü'ler HAYIR diyecek.

- Etnik kimlikleri, milli azınlık haline getirerek Türk milletinden yeni milletler çıkartılmasına Ülkücü'ler HAYIR diyecek.

- Ülkücü'ler kirli siyasete, kirli ticarete, kirli kazanca, kirli niyete, kirli projeye HAYIR diyecektir.

- Ülkücü'ler; Merhum Alparslan TÜRKEŞ ve dava arkadaşlarını her türlü iğrenç iftiralarla yıllarca suçlayanların, Alparslan TÜRKEŞ'i kendilerine referans göstererek Ülkücü'ler arasında fitne çıkarmaya çalışanlara şiddetle HAYIR diyecek.

 ÖZE DÖNME GÜNÜ

İsrail ile kayıkçı kavgasına tutuşan, ABD ve AB'den talimatlarla Ruma,Ermeniye ödün veren Irak'ta, Bosna'da Çinde Uygur'lara yapılan zulümleri görmezden gelerek sözde Filistini düşündüğünü halka ağlayarak anlatmaya çalışan Başbakan ve ağlayan ekibinin oyununu bozmak için milletini seven, bayrağını seven, toprağını seven her TÜRK'ün oyu HAYIR olmalıdır.

Sonuç olarak: Yurdumuz, vatanımız TÜRK olan adımız tehlikede.

Türk Milliyetçileri gün, titreyerek özüne dönme günüdür.Gün ayağa kalkma günüdür. Gün vatana, bayrağa sahip çıkma günüdür. (Sezer Yozgat-Ortadoğu)

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ,http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=17400



Bu haber 1,297 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,544 µs