En Sıcak Konular

ÜLKÜCÜLER'DEN GÜLEN CEMAATİNE TEPKİ

21 Ağustos 2010 14:17 tsi
ÜLKÜCÜLER'DEN GÜLEN CEMAATİNE TEPKİ MHP'ye yakınlığı ile bilinen Ortadoğu Gazetesi'nin sivri kalemlerinden Yıldıray Çiçek,referandum sürecinde "Ülkücüler" üzerine oynayan ''Gülen Cemaati''ni hedef aldı.İşte o yazı...

Hesaplaşma ve yüzleşme Zaman'ı Gelmiştir

Sanki Anayasa AKP'yi kurtarmak için değil, malum cemaati kurtarmak için hazırlandı ve malum cemaatte bunun için seferberlik başlattı. Öyle bir hırs, öyle bir şevk ile çalışıyorlar ki, bugüne kadar hiçbir konuda böyle bir çalışma içinde oldukları görülmemişti. Cemaat önderi ölüleri oy kullanmaya çağırıyor, diriler üzerinde de cemaatin propaganda kolları her türlü yalanı-dolanı uyguluyorlar. Referandum sürecinde Müslümanların Umre'ye ibadete gitmemelerini dahi isteyecek kadar gözleri dönmüş durumdalar. Sanki ortada cihat var…

ABD'nin Irak'ta 1.5 milyon Müslümanı öldürmesine sesi çıkmayan, sesi çıkmadığı gibi Müslümanlara katliam yapılmasına ortaklık yapan AKP'ye sonsuz destek veren bu malum cemaatin artık bir Truva atı olduğu anlaşılmıştır. Bu Truva atını, Irak'ta öldürülen 1.5 milyon Müslümana sahip çıkarken gören olmuş mudur? Şu referandum sürecinde yapmış oldukları çabanın zerresini bu Müslümanlar için yapmışlar mıdır?

Hz. Ali'nin türbesi ve camiler bombalanırken, yüce kitabımız Kuran'ı Kerim ABD askerleri tarafından kurşuna dizilirken, yüz binlerce çocuk yetim ve öksüz kalırken, orada Müslüman kadınlar tecavüze uğrarken bir mücahit duruşlarına şahit olan var mıdır?

Böyle bir duruşları olmadığı gibi ABD'nin o alçak askerlerine "ABD'nin Irak'ta savaşan kahraman bay ve bayan askerlerin en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en az zamanda dönmeleri temennisi ile duacıyız." şeklinde mektuplar yazan Recep Tayyip Erdoğan'a hep destek olmuşlardır. Onun BOP'daki "Eşbaşkanlığına" koltuk değneği olmuşlardır. İsrail'in Türk vatandaşlarımızı öldürmesinde bile "İsrail'e başkaldırmayın, otoritesini tanıyın" diyen yine bunlardı.

Bugüne kadar gelen iktidarlar içinde Turgut Özal'ı, Süleyman Demirel'i, Tansu Çiller'i ve Bülent Ecevit'i de desteklediler ama Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri desteğin ölçüsü sınırsız bir şekildedir. AKP'nin politikaları ve küresel taşeronluk görevi ile kendine misyon edindiği Türk-İslam düşmanlığı ortada iken, din adına cemaatleşen bunların AKP ile ilişkisini anlamak mümkün değildir. Ama bu işbirliğinin küresel uzantı adına ortaklık olduğu her haliyle anlaşılmıştır.

AKP'nin ve bu malum cemaatin Türklüğe ve İslam'a ihanetlerini anlatmaya kalkarsak bu sayfaların alması mümkün değildir. Türkiye dışında kimin menfaati varsa, bunlar onlara yol açan olmakta, bunun önünde engel kimi gördülerse ona da aşırı düşmanlık yapmaktadırlar. MHP ve Ülkücü Hareket bunlar için değişmez düşmandır. Bir gün olsun dost oldukları görülmemiş, bir seçimde MHP'ye destek verdiklerine rastlanmamıştır. MHP'nin bölünmesinden tutunda, Ülkücülere ve Başbuğ Alparslan Türkeş'e yapılan hakaretlerde hep bunlar ön plana çıkmaktadır. İnternet sitelerinde hep bunun yazılı ve görsel belgeleri dolaşmaktadır. Hiçbir kötülük görmedikleri MHP ve Ülkücü Hareketten ne istemektedirler? MHP'nin Türk-İslam değerlerine gelecek zararlar karşısında Türk milletini koruma adına zırh olması bunlara batmakta mıdır?

Şu referandum sürecindeki tutumlarına baktığımızda artık iyice zıvanadan çıktıklarına şahit olmaktayız. AKP'nin ihanet ve yolsuzluklarının hesabını vermekten kurtulmak için tezgâhladığı Anayasa Değişikliğinin referandumdan kabul görmesini sağlamak için şeytanın bile aklına gelmeyecek yollara başvuruyorlar.

Yıllardır bir Ülkücüye el uzatmamış, bir Ülkücünün derdi ile ilgilenmemiş, bir Ülkücü şehidin anasının, babasının kapısını çalmamış bu malum cemaat şimdi Ülkücülere dadanmıştır. Nasıl bir yüz var bunlarda onu anlamakta mümkün değildir.

Hem 1980 öncesi mücadele eden Ülkücülere "teröristler" diyeceksin, hem "Eli kanlı insan bozmaları" diyeceksin, sonrada utanmadan, sıkılmadan Ülkücülere sahip çıkanlar yılışkanlığında Ülkücü şehitlerin ailelerinden demeç almak için ziyaret edeceksin… Takiyyenin, ikiyüzlülüğün, sahtekârlığın bu kadarına pes denir…

Geçenlerde Ülkücü şehidimiz Selçuk Duracık'ın annesi Birsen Duracık'ı ziyaret ettiler ve onun ağzından "Hayır Oyu Verecek Ülkücülere Hakkımı Helal Etmiyorum" haberini yayınladılar. Bu nifak ve şer odağı haline gelen bu malum cemaat, şehidimizin anası, hepimizin anası olan Birsen Duracık'ı kullanarak Ülkücü Harekete nifak sokmaya çalışmıştır. Ülkücü şehidimizin anasını ziyarete gidip "Teyze oğlunu idam eden Kenan Evren'den AKP hesap soracak, MHP engelliyor, ne diyorsun bu konuya?" diyerek fitne yayan ve Birsen anamızı "Evet" kampanyası için kullanan bu ABD-İsrail'in Truva atı haline gelmiş cemaatin bu oyununu yine Birsen Duracık anamız "Benim çocuğum bu partiden öldü, biz de bu partiden öleceğiz. Yalan yanlış söyledikleri yazdıkları için, bu gazeteyi basanlara helal etmiyorum hakkımı. Ben yalnız Kenan Evren'e de hakkımı helal etmiyorum. Bütün Ülkücülere hakkımı helal ediyorum. 12 Eylül seçiminde "Hayır" "Hayır" sandık başına da geçtiğim zaman yine "Hayır" "Hayır" vatanını seven insan "Hayır"a atsın"diyerek bozmuştur..

Zaten biraz din, iman ve vicdan olsa Birsen Anamıza soruları "Teyze bu AKP iktidarı, Kenan Evren'e her zaman, her yerde sahip çıktı, şimdi de hesap soracağız ondan diyerek toplumu ve Ülkücüleri kandırmaya çalışıyorlar, ne diyorsun bu duruma?" şeklinde olurdu. Ama şirret gibi Ülkücülere bulaştılar, AKP'nin sinsi tezgâhlarına hizmet etmeye çalışıyorlar.

Allah'a şükürler olsun ki, MHP ve Ülkücü Hareket bunların her manada gerçek yüzünü gördü. Belki geçmişte "acaba" sorgulaması yapılıyordu, şimdi artık tüm gerçekler ortaya çıkmıştır. Tüm Ülkücüler her yerde bunların ikiyüzlü davranışlarına tepki göstermektedir. Kime dost, kime düşman olduklarını öğrenmeyen kalmamıştır.

12 Eylül 2010 tarihinde referandumdan çıkacak "HAYIR", Türkiye'ye hayırlı sonuçlar doğuracaktır. Hesaplaşma ve yüzleşme vakti işte bu vakittir.

Yıuldıray Çiçek-Ortadoğu

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ,http://www.ortadogugazetesi.net/makale.php?id=7301



Bu haber 860 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,327 µs