En Sıcak Konular

TANKUT: ''AKP İLE PKK YOL ARKADAŞI''

18 Ağustos 2010 23:57 tsi
TANKUT: ''AKP İLE PKK YOL ARKADAŞI'' MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, bölücü örgüt PKK ile AKP'nin yol arkadaşı olduğunun bir kere daha tespit edildiğini söyledi.

AKP ile PKK yol arkadaşı

MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Sarıçam ilçesinde vatandaşlarla referandum üzerine sohbet etti. Öcalan'ın talimatıyla BDP her yerde evet diyecek. Bu hakları kazanalım sonra daha iyisi gelecek diye bir anlaşma yaptılar. Böylece AKP ile PKK'nın yol arkadaşı olduğu bir kere daha tespit edilmiş oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, bölücü örgüt PKK ile AKP'nin yol arkadaşı olduğunun bir kere daha tespit edildiğini söyledi.

Tankut, teravih namazından sonra Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan'ın bir kahvehanede düzenlediği vatandaşlarla sohbet toplantısına iştirak etti. Burada referanduma ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tankut, "Şimdi kimlerin ruh ikizi, üçüzü olduğu belli oldu. 
  
İmralı'daki cani, talimat verdi. Bölücü örgüt 12 Eylüle kadar, sandıktan evet çıkıncaya kadar sözde ateşkes ilan edildiğini açıkladı. 12 Eylül'ün neticesini bekleyecek, evet çıktıktan sonra da yapılacak düzenlemelere bakacak. Öcalan'ın talimatıyla BDP her yerde evet diyecek.
 
Bu hakları kazanalım sonra daha iyisi gelecek diye bir anlaşma yaptılar. Böylece AKP ile PKK'nın yol arkadaşı olduğu bir kere daha tespit edilmiş oldu" dedi. 

DARBECİLER İÇİN ÖNERGE VERDİK

MHP Milletvekili Yılmaz Tankut, AKP'nin darbecilerle bir sorunu olmadığını belirterek "12 Eylül 1980 darbesinin üzerinden referandum yapılacağı gün 30 yıl geçmiş olacak ve darbeciler zaman aşımından kurtulacaklar. Biz MHP olarak zaman aşımından yararlanmamaları için önerge verdik ama AKP bunu kabul etmedi. Şimdi utanmadan yalan söylüyorlar.
 
Nasıl yargılayacaklar? 12 Eylül ürünü dokunulmazlıkları, YÖK'ü niye kaldırmıyorsunuz? Madem darbeye karşısın niye 28 Şubat 1997 darbesini yapanları koruyorsun? Niye 27 Nisan 2007'de muhtıra verenlere madalya taktın,1 trilyonluk araba hediye ettin? Böyle samimiyetsizlik olur mu?" ifadesini kullandı. 

FATİH'TEN İNTİKAM ALINIYOR

Hükümetin, Türk milletinin sinir uçlarıyla oynadığını söyleyen Tankut, "1461 yılında şanlı ecdadımız, Fatih Sultan Mehmet Han Trapzon'u fethetmiş, Pontus Rum Devletini yıkmıştı. Dün işte bu kutlu fethin ve Pontus'un yıkılışının yıldönümü idi.
 
Böyle bir yıldönümüne denk getirilerek sanki intikam alır gibi, Başbakan, AKP'nin bakanları insan hakları, hoşgörü iklimi adı altında, fitne yuvası olduğu için Atatürk'ün kapattığı Sümela manastırını açıyorlar. Adeta milletimizin gözünün içine baka baka sinir uçlarımızla oynuyorlar. Adeta Müslüman mahallesinde salyangoz satıyorlar. Ömür taraftan da Allah'ı, Kitabı kimseye bırakmıyorlar, sureti haktan gözüküyorlar. Buna çok dikkat etmemiz lazım" diye konuştu. 

SONUÇ EVET ÇIKARSA OLACAKLAR

Tankut sözlerini şöyle bitirdi:

"Bu paketle özgürlükler adı altında aslında PKK'nın siyasallaşmasının önü açılacak. İhanet açılımına yasal zemin hazırlanacak. İhanet çeteleri yaptıklarının hesabını vermekten kurtulacak.Yolsuzlukların hesabı sorulamayacak. Bütün dertleri bu. Bunu da yandaş yargı oluşturarak yapacaklar. Dökülen timsah gözyaşları onun için. Evet çıkarsa AKP'yi yönetenler tamamen gemi azıya alacaklar, 'her yaptığımız doğru. Bu millet bizi takdir ediyor'diyecekler. Ama hayır çıkarsa AKP'nin en azından kendisine gelmesi, kendisine çeki düzen vermesinin yolu açılacaktır. Bin yıllık kardeşliğimizin, birliğimizin devamı için, akan şehit kanının durması için, Allah rızası için bu gerçekleri herkese anlatmanızı istiyorum."

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ,http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=17372



Bu haber 567 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,733 µs