En Sıcak Konular

İNÖNÜ'DEN NOTLAR

16 Temmuz 2010 09:56 tsi
İNÖNÜ'DEN NOTLAR Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster ve yeni transferi Ricardo Quaresma da ilk kez siyah-beyazlı takımla resmi bir maça çıktı

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster ve yeni transferi Ricardo Quaresma da ilk kez siyah-beyazlı takımla resmi bir maça çıktı.

Siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşma öncesi Quaresma'ya sevgi gösterilerinde bulunup tribünlere çağırdı. Portekizli futbolcu da tribünlere kadar giderek taraftarları selamladı.

Quaresma, daha sonra taraftarların isteği üzerine bir tribün lideri ile birlikte orta sahaya geçerek tribünlere ''üçlü'' çektirdi.

Taraftarlar, yeni teknik direktörlerine de ''I love you Schuster'' diye tempo tutarken, Alman teknik adam da taraftarlara el salladı.


-DELGADO 14 AY SONRA SAHADA-
Sakatlığı nedeniyle sözleşmesi geçen yıl dondurulan Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado, 14 ay sonra Vikingur maçıyla sahalara döndü.

Teknik direktör Schuster tarafından ilk 11'de görevlendirilen Delgado, siyah-beyazlı formayla en son 2008-2009 sezonunda 9 Mayıs 2009'da deplasmanda Ankaraspor ile oynanan ve Beşiktaş'ın 4-1 kazandığı maçta forma giymişti.

-FERRARİ KADRODA YOK, ZAPOTOCNY 18'DE-
Teknik direktör Schuster, İtalyan savunma oyuncusu Ferrari'yi 18 kişilik maç kadrosun dışında bıraktı, geçen sezon Bursaspor'da kiralık oynayan Zapotocny'yi ise 18 kişilik kadroya aldı.

Savunmanın göbeğinde Sivok ile İbrahim Toraman'ı görevlendiren Alman teknik adam, sağda Erhan, solda ise İbrahim Üzülmez'i oynattı.

Orta alanının sağında Nihat, solunda Quaresma forma giydi, Delgado ve Tabata da birlikte ilk 11'de oynadı. Forvette ise Bobo forma giydi. Yedek kulübesinde Zapotocny'nin yanı sıra yeni transfer kaleci Cenk, İsmail, Nobre, Ekrem, Necip ve Uğur yer aldı.

-TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI-
Siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarını, sezonun ilk resmi maçında yalnız bırakmadı.

Tribünlerde yerlerini alan 25 bine yakın siyah-beyazlı taraftar, tezahüratlar yaparak takımlarına destek verdi.

Futbolcuları ısınma hareketleri sırasında tek tek tribünlere çağıran taraftarlar, en büyük ilgiyi ise yeni transfer Quaresma'ya gösterdi.
Öte yandan, siyah-beyazlı taraftarlar, sahaya çıkışlarında Vikingur futbolcularına sevgi gösterilerinde bulunup, ''Vikingur'' diye tezahürat yaptı.

-PANKARTLAR-
Tribünde açtıkları pankartlarla da değişik mesajlar veren siyah-beyazlı taraftarlar, İngilizce olarak yazdıkları pankartla Faroe Adaları'ndaki yunus avının durdurulmasını isterken, ''Guti mi? yok artık'', ''Bu statta dünya rekoru kırıldı, 132 desibel'' pankartları dikkati çekti.

-KARTAL YUVALARI'NA BÜYÜK İLGİ-
Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının bu sezonun ilk resmi maçı öncesinde siyah-beyazlı kulübün resmi ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazalarına da büyük ilgi gösterdi.

BJK İnönü Stadı altındaki iki mağazada, özellikle yeni formaların satın alındığı gözlendi.

KARTALHABER



Bu haber 717 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,036 µs