En Sıcak Konular

GÜNDEM DEĞİŞİKLİĞİ ve YAPILMAK İSTENENLER

9 Temmuz 2010 17:57 tsi
GÜNDEM DEĞİŞİKLİĞİ ve YAPILMAK İSTENENLER Dünyanın hiç bir ülkesinde Türkiye’de olduğu gibi hızlı gündem değişikliklerine rastlamak mümkün değil. Yaptıkları hukuksuzluklara veya tahribatlara bir yenisini eklemek ve bunları zincirleme devam ettirmek için böyle bir yola başvurulduğu görülüyor

Dünyanın hiç bir ülkesinde Türkiye’de olduğu gibi hızlı gündem değişikliklerine rastlamak mümkün değil. Yaptıkları hukuksuzluklara veya tahribatlara bir yenisini eklemek ve bunları zincirleme devam ettirmek için böyle bir yola başvurulduğu görülüyor.
Değilse doktrinle yola çıkmamış, siyasî birikimleri olmayan bir partinin tek adam yönetimiyle ülkemizi kaos ortamına getirmesi mümkün olamayacaktı. Yani AKP’yi iktidara getiren Türk Milleti değil, Türkiye üzerinde kötü emelleri olan emperyalist ülkelerdi… Bu ülkeler  ülkemiz üzerinde pasifleştirici, sindirici ya da etkisizleştirici yöntemler uygulamaktadır.
Beyin yıkamak için uygulanan gündem değişikliklerinin ve Silivri soruşturmaları gibi vatansever unsurlara uygulanan hukuksuz baskıların ana kaynağında Türkiye’nin zenginliklerini ya da topraklarını ele geçirme projeleri vardır.
Bütün bunları demokratik ilkelerle ya da  şeffaf olarak sürdürmemeleri ise sinsi emellerin gizlenilmesinden kaynaklanmaktadır.
 
AKP yöneticilerinin kendilerine verilen misyonu uygulama yönünde bilgisizliklerinden veya  Türkiye’nin psikolojik ya da  stratejik hassasiyetlerinden uzakta oluşlarından kaynaklanan çetin şartların çok yakında kendilerini bitireceğini dahi düşünemez hâle gelmişlerdir. Yani dış güçler tarafından kendilerine verilen ve kendi elleriyle oluşturdukları gündemler AKP yöneticilerini dahi içinden çıkamayacakları çeşitli şokların içerisine itmiştir. Bu sebeple ağır suçlar işliyorlar, bu sebeple kusur deryası içerisinde bocalıyorlar. Bundan sonra yeni dönemler başlayacak, her şey tersine dönecek ve AKP yöneticileri, destek olanlar, yandaşlar birer birer sorgulanacaklardır.
 
Bugün Müslüman görüntüsü altında Türk Milleti’yle alay eden, insanlarımızı aşağılayan, kurumlarımızı ve ülkemizi yıpratan, değerlerimizi savuran AKP zihniyeti, inanç sömürüsüyle, yolsuzluklarla, haksızlıklarla ayakta kalma direnişi göstermektedir.
 
Barışı, kardeşliği, dostluğu, huzuru, dayanışmayı, zenginliği kendi ülkesinde oluşturamayan AKP yöneticileri emperyalist ülkelere verdikleri tavizlerle ülkemizin ve milletimizin geleceğiyle oynuyorlar.
 
AKP yöneticilerinin ve  işbirliği içinde oldukları emperyalist ülkelerin, yeni gündemler oluşturma gayretlerinin altında ülkemiz aleyhindeki tavırlarını gizleme dürtüleri yatmaktadır.
Avrupa’daki Türk işçilerinden, Kosova Türklerinden, Batı Trakya ve Balkan Türklerinden, Türkmen’lerden, Uygur Türklerinden kopuk bir AKP yönetiminin görüntüleri, Türkiye içindeki görüntülerinden hiç farklı değil…
29 Mart 2007 tarihli Yeniçağ Gazetesi’nde yer alan ABD askerlerinin gördükleri tüm Türkmenlere yaylım ateşi açtığı,  kadın ve çocuk demeden kurşun yağdırdığı 47 Türkmen’in hayatını kaybettiği, bu saldırıda 23 Türkmenin de yaralandığı, ABD askerlerinin Türkmen evlerine kapıları kırarak girdiği ve çok sayıda Türkmen’i de gözaltına aldığının duyurulduğu günlerde AKP yöneticilerinin hiç kıllarının kıpırdadığını duydunuz mu?
 
Çin’de Uygur Türklerine uygulanan soykırım faciaları karşısında AKP yöneticileri ne gibi insanî  tepki gösterdiler?  Doğu Türkistan’da yıllardır zulüm ve baskıyla karşı karşıya olan Uygur Türkleri  ne gariptir ki  5 Temmuz 2009 tarihinde Cumhurbaşkanı vasfıyla Abdullah Gül’ün yaptığı ziyaret sonrası  binlerce Uygur Türk’ü katledildi. Bu cinayetler de bir çeşit Türk Milleti’nin başına çuval geçirme hadisesidir! Türk Milletini hiçe sayma girişimidir. Bu konuda AKP zhniyetinin veya uzantılarının en ufak bir girişimlerine şahit olmadık. İçerde AKP’nin  Türk ordusunun kahraman mensuplarıyla savaştığı yabancı ünlü yazarlar tarafından dile getirilirken, dışarıda da  AKP yöneticilerinin zaaf ve tavizlerinden faydalanarak dünya Türklerine karşı soykırım cinayetleri sergilenmektedir.
AKP yönetiminin siyasette, dış politikada, ekonomide, eğitimde ve stratejik konularda ülkemizi bir çöküş dönemine sürükledikleri artık gizlenememektedir.
Bugün saat 13.00’de  Paris Türk Federasyon öncülüğünde Eyfel civarında Uygur Türkleri için bir dayanışma mitingi düzenlenecektir.
Tüm vatanseverlere gurbetten selam ve sevgilerimi sunuyorum.
 
Paris, 04.07.2010
 
Selam ve sevgilerimle.
 
Veli KALLİ
 
http://site.mynet.com/veli.kalli/Denizli/index.htm
http://site.mynet.com/velikalli/Paris/index.htm

Bu haber 1,551 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,243 µs