En Sıcak Konular

FRASA MİLLİ TAKIMI KARIŞTI

21 Haziran 2010 12:15 tsi
FRASA MİLLİ TAKIMI KARIŞTI Anelka’nın, hocası Domenech’e ettiği küfürler sebebiyle kadrodan çıkarılmasının ardından dün de futbolcular idmana çıkmadı. Takım direktörü istifa etti

Fransa karıştı

Anelka’nın, hocası Domenech’e ettiği küfürler nedeniyle kadrodan çıkarılmasının ardından dün de futbolcular idmana çıkmadı. Takım direktörü istifa etti

Nicolas Anelka’nın teknik direktör Raymond Domenech’e, 2-0 kaybedilen Meksika maçının devre arasında ağır küfürler etmesinin ardından 2010 Dünya Kupası kadrosundan çıkarıldığı Fransa’da sular durulmak bilmiyor.
Takım kaptanı Patrice Evra ile kondisyoner Robert Duverne’in dün antrenman öncesi kendilerini izlemeye gelen futbolseverlerin gözleri önünde tartışmasının ardından Domenech’in ikiliye müdahale ettiği bildirildi. Bu gelişmeler üzerine, futbolcular antrenmana çıkmayı reddetti. Yaşananları basın mensuplarına açıklayan takım direktörü Jean-Louis Valentin ise “Beni iğrendirdiler. Antrenmana çıkmak istemiyorlar. Bu bir skandal” diyerek görevinden istifa ettiğini belirtti. Futbolcuların, teknik kadro sahada beklerken, otobüse binip perdeleri çektikleri kaydedildi.
Otoritesini kaybetmekle suçlanan Domenech, TF1 kanalında yayınlanan röportajında  “Eğer Anelka özür dileseydi kadroda kalacaktı. Ona şans verdim ama bunu yapmadı. Onunla kişisel bir sorunum yok” diye konuştu. France Soir gazetesine açıklamalarda bulunan olay adam Anelka ise “Domenech ile tartıştığımız doğru. Ama söylendiği iddia edilen küfürleri ona kullanmadım” dedi.
Franck Ribery ise “Anelka kadrodan çıkarılınca gözyaşlarımı tutamadım. Domenech, beni de zaman zaman kızdırıyor. Ama soyunma odasına olanlar orada kalmalı. İçimizdeki hain çok fazla bilgi sızdırdı” diye konuştu.

Tuvalet arıyormuş!
İngiltere’nin Cezayir’le golsüz berabere kaldığı maç sonrası soyunma odasına girip, David Beckham’a sert sözler sarf ettiği belirtilen İngiliz taraftar dün tutuklandı. Adının Pavlos Joseph olduğu öğrenilen 32 yaşındaki taraftarın, soyunma odasına izinsiz girme suçundan dolayı tutuklandığı bildirildi. The Sunday Mirror gazetesine konuşan Joseph ise tuvalet ararken soyunma odasına yanlışlıkla girdiğini söyledi. “Görevliler beni oyuncu tünelinin oraya gönderdi. Beckham’la karşılaştım. Ona taraftarların buraya gelmek için para sarf ettiklerini, oynanan futbolun utanç verici olduğunu söyledim” ifadelerini kullandı. David Beckham ise “Taraftar içeri girdi. Bana bir şeyler söyledi ve odadan çıktı. İtiş kakış veya saldırı olmadı” dedi. Dün hakim karşısına çıkan Joseph’in 67 dolarlık kefaletle serbest bırakıldığı ve bugün yeniden mahkemeye çıkacağı belirtildi.

Para dopingi
B Grubu’nda yarın Güney Kore ile “tamam ya da devam” maçına çıkacak olan Nijerya’da futbolculara prim sözü verildi. Oyunculara, galibiyet halinde daha önce söz verilenin aksine 10 bin değil 30 bin dolar prim verileceği açıklandı.

Vuvuzela talebi
Futbolseverlerin ve yayıncı kuruluşlarının tepkisini çeken vuvuzelaya İspanya da kucak açtı. Takım yetkilileri, vuvuzelaların çıkardıkları seslere uyum sağlamak için futbolseverlerin antrenmanlarına gelip, vuvuzela çalmalarını istedi.(HAZIRLAYAN: ÇAĞDAŞ GÜZER-MİLLİYET)

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ,http://www.milliyet.com.tr/fransa-karisti/spor/haberdetay/21.06.2010/1253405/default.htm


 



Bu haber 779 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,963 µs