En Sıcak Konular

QUARESMA RESMEN BEŞİKTAŞLI OLDU

20 Haziran 2010 10:36 tsi
QUARESMA RESMEN BEŞİKTAŞLI OLDU Beşiktaş'ın dünyaca yıldızı Ricardo Quaresma dün muhteşem bir törenle kendinisi Beşiktaş'lı yapan sözleşmeyi imzaladı.

Q7 Bomba gibi

Beşiktaş'ın sözleşme imzaladığı Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, 2 saat boyunca bir dizi muayene ve teste tabi tutuldu.

 Beşiktaş'ın dünyaca yıldızı Ricardo Quaresma dün muhteşem bir törenle kendinisi Beşiktaş'lı yapan sözleşmeyi imzaladı. Rekor transfer ücretiyle Beşiktaşlı olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Müthiş bir şekilde karşılandım. Herşeyin en iyisini yapmaya geldim" dedi. Beşiktaş'ın dün sözleşme imzaladığı Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma sağlık kontrolünden geçti. Sabah erken saatlerde Maslak Acıbadem Hastanesi'ne gelen Quaresma, 2 saat boyunca bir dizi muayene ve teste tabi tutuldu. Önce kan tahlili yapılan Portekizli futbolcunun, EKG, efor, kulak-burun-boğaz ve dahiliye olmak üzere bütün kontrolleri yapıldı. Quaresma, dün akşam BJK İnönü Stadı'nda yapılan muhteşem törenle kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

'Türk futbol tarihinin en büyük transferi'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Ricardo Quaresma'nın Türk futbol tarihinin en büyük transferi olduğunu söyledi. Demirören, Avrupa'nın büyük kulüplerinin peşinde koştuğu değerli bir oyuncuyu getirdiklerini belirterek, ''Bu oyuncumuzun hataları olacak, oynamadığı zamanlar olacak, ama gene destek olacağız. Beşiktaş Türk futbol tarihinin en büyük transferini gerçekleştirdi. Bundan hep beraber sevinelim, hep beraber gurur duyalım'' diye konuştu.

'Denizli'ye teşekkür'

Konuşmasında teknik direktör Mustafa Denizli ile ilgili konuya da değinen Demirören, ''Sayın Denizli'ye tekrar teşekkür etmek gerekiyor. Beşiktaş camiasına 20 yıldır yaşamadığı çifte kupa sevincini yaşattı. Üzücü bir rahatsızlık geçirdi ve aramızdan ayrılmak zorunda kaldı'' dedi.

'Maçlara geleceğim'

BJK İnönü Stadı'na gelmemesiyle ilgili de Demirören, ''Ben tabii ki maçlara geleceğim. Ama bu koltuğa saygı olduğu sürece geleceğim'' dedi.

''Yıldırımlar, Sebalar gelir gider, bu koltuk hep kalır'' diyen Demirören, şöyle devam etti:

''Beşiktaş camiası bu koltuğa saygı gösterdiği sürece ben maça geleceğim, bugün de stada gideceğim. Bugün her şey Beşiktaş'ta çok güzel. Bugün her Beşiktaşlı gülüyor. Demek ki birlik beraberlik zamanı. Camia içinde, yönetim içinde, kurullar içinde yara varsa bunları beraber temizleyeceğiz. Beşiktaş'ın  önünü kimseye kestirtmeyeceğiz. Benim büyüklerimden tek ricam; gelin hep beraber sabredin, Beşiktaşımız için hep beraber mücadele edelim. Önümüz açık, hep beraber bu yolda emin adımlarla yürüyelim.''

'Bir golcüye ihtiyacımız var'

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster, İspanyol spor gazeteleri Marca ve As'da yayınlanan, Real Madrid'den Raul ve Guti'nin Beşiktaş'a gidebileceği iddialarına yanıt verdi. Alman teknik direktör, 'Bir golcüye ihtiyacımız var. Geçen sezon toplam 45 gol atmışız. En büyük golcümüz de toplamda 13 gol atmış. Bir forvet oyuncusu bizim için iyi olur, ama Raul Türkiye'ye gelir mi bilmem' diye konuştu.

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE,http://www.milligazete.com.tr/haber/q7-bomba-gibi-167403.htm



Bu haber 672 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,974 µs