En Sıcak Konular

İNGİLTERE İLE ABD 1-1'LERİNİ KIRAMADI

13 Haziran 2010 09:37 tsi
İNGİLTERE İLE ABD 1-1'LERİNİ KIRAMADI İngilizler 4. dakikada Gerrard’la öne geçti ama akıl almaz bir hatayla galibiyeti kaçırdı. Dempsey’in şutunu elinden kaçıran Green, maça damgasını vurdu.

Green değil mor  

İngilizler 4. dakikada Gerrard’la öne geçti ama akıl almaz bir hatayla galibiyeti kaçırdı. Dempsey’in şutunu elinden kaçıran Green, maça damgasını vurdu.

DÜNYA Kupası’nın favorilerinden İngiltere, ABD karşısında kalecisi Green’in kurbanı oldu. Gerrard’ın maçın henüz 3. dakikasında attığı şık golle öne geçen İngilizler, Green’in hatasıyla morardı: 1-1. Dakikalar 41’i gösterirken Dempsey’in uzaktan şutunu kolunun altından kaçıran Green karşılaşmaya damgasını vuran isim oldu.
Bu golde İngiliz kaleci Robert Green jeneriklere geçecek, tarihi bir hata yaptı. İngiltere’nin yıllardır yaşadığı kaleci problemi bir Dünya Kupası maçında da boy gösterdi.
Maça iyi başlayan İngiltere 3. dakikada organize gelişen bir atakta takımın destek forveti olan Heskey’in pasında kaptan Gerrard’ın iyi hareketlenmesiyle 1-0 öne geçti. Gerrard ceza sahasına doğru topla birlikte yaptı hızlı koşusunu güzel bir vuruşla tamamladı: 1-0.
Yıllardır kaleci sorunu yaşayan İngiltere’de maçın başında 1 numaralı formanın teslim edildiğ Robert Green i 41. dakikada Dempsey’in uzaktan yerden şutunda topu kontrol etmek istedi, topu kucağına alırken meşin yuvarlak avuçlarından kaydı ve filelere doğru yol aldı: 1-1.
Altidore direğe takıldı
ABD 64’de Altidore ile gole çok yaklaştı. Ceza sahasının sol çaprazında yaptığı vuruş direkte patladı ve bu pozisyon maçtaki temponun yükselişini gözler önüne seriyordu. İkinci yarının bu bölümünde ABD’nin de İngiltere kadar maçı istemesi dikkatlerden kaçmadı.

Amerika yola giren filin kurbanı oldu

DÜNYA Kupası’nda C Grubu’nda mücadele eden ABD Milli Takımı’ndan 10 futbolcuyu taşıyan otobüs, yola giren fil nedeniyle sıkışan trafikte mahsur kaldı. ABD Takımı Sözcüsü Kammarman’ın açıklamasına göre, Rustenberg’de pazara gitmek isteyen futbolcuları taşıyan otobüs, filin yola girmesiyle trafikte uzun süre bekledi.

 

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ,http://www.hurriyet.com.tr/spor/2010dunyakupasi/15008270.asp?gid=362

 



Bu haber 586 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    21,249 µs