En Sıcak Konular

BAHÇELİ BEYPAZARI'NDA HALKLA BULUŞTU

8 Haziran 2010 09:15 tsi
BAHÇELİ BEYPAZARI'NDA HALKLA BULUŞTU Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenen "Tarihi Evler, El Sanatları, Havuç ve Güveç Festivali"ne katıldı.

Bahçeli, Beypazarı'nda halkla buluştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu yıl 11'incisi düzenlenen Beypazarı Festivali'nde yaptığı açıklamada 'Beypazarı Kent Tarihi Müzesi'ni çok beğendim, hayran kaldım. İlk işim Osmaniye'de de aynısını kurmak olacak" dedi. Bahçeli İmaret Meydanı'ndan geçerek, tarihi Taşmektep restoranına kadar olan bölgede kurulan stantları da gezerek buradaki esnafla sohbet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenen "Tarihi Evler, El Sanatları, Havuç ve Güveç Festivali"nde Beypazarı kent Tarihi Müzesi'ne hayran kaldığını, ilk işinin Osmaniye'de de aynısını kurmak olacağını bildirdi.

Bu yıl 11'incisi düzenlenen festivale katılan Bahçeli, gazetecilere yaptığı açıklamada, festivali çok beğendiğini belirtti.

Festivalin Türk kültürünü, emeğini, göz nurunu, topluma tanıttığını ve geleceğe hazırladığını ifade eden Bahçeli, bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Beypazarı festivalinin bütün illere ve ilçelere örnek olduğunu dile getiren Bahçeli, "Buradan çıkarılacak büyük dersler var. Özellikle Beypazarı Kent Müzesi'ne çok hayran kaldım. İlk işim Osmaniye'de de aynısını kurmak olacak" dedi.

ESNAF İLE SOHBET

Beypazarı'na gelen Bahçeli'yi MHP Ankara Milletvekili Cihan Paçacı, MHP Ankara İl Başkanı Ömer Demirel, Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp ve Beypazarı eski Belediye Başkanı Mansur Yavaş karşıladı.

İlk olarak Beytepe'de yöresel yemekleri yapan bir yerde gözleme yiyen Bahçeli, daha sonra Zonguldak Belediyesi'nin Halk Oyunları Ekibinin gösterilerini izledi. Bahçeli, buradan da Halk Evinde bulunan Beypazarı Kız Meslek Lisesinin sergisini ziyaret etti.

Dana sonra 14. kişisel sergisini açan Remziye Ülker Efcan'ın sulu boya ve kahve ile yapılan resim sergisini gezen Bahçeli, devamında Beypazarı Kent Tarihi Müzesi'ni ziyaret etti.

Müzedeki eserleri, Bahçeli'ye eski belediye başkanı Mansur Yavaş tanıttı.

Bahçeli daha sonra, İmaret Meydanı'ndan geçerek, tarihi Taşmektep restoranına kadar olan bölgede kurulan stantları gezerek buradaki esnafla ayaküstü sohbet etti. Son olarak Taşmektep restoranında yöresel yemeklerden tadan Bahçeli, daha sonra ilçeden ayrıldı.

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ,http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=bahceli-beypazari-39nda-halkla-bulustu&id=16553


 



Bu haber 805 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,112 µs