En Sıcak Konular

SEZAİ KARAKOÇ: ''BU İSLAM'I YOK ETME SAVAŞIDIR''

6 Haziran 2010 19:58 tsi
SEZAİ KARAKOÇ: ''BU İSLAM'I YOK ETME SAVAŞIDIR'' Yüce Diriliş Partisi Genel Başkanı Sezai Karakoç, "Merhamet yüklü bir medeniyete, düşmanlık ve silah yüklü sözde medeniyet, ölüm kustu" dedi.

Bu, İslam'ı yok etme savaşıdır

Yüce Diriliş Partisi Genel Başkanı Sezai Karakoç, İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırısı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Yüce Diriliş Partisi Genel Başkanı Sezai Karakoç, mesajda, bu saldırının ne ilk, ne de son olacağı belirtilerek, ''Gönüllü insanların ve kuruluşların donatıp yönettiği yardım gemilerine yapılan bu saldırı, sadece sözüm ona bir devletin kendi başına tertipleyip gerçekleştirdiği saldırısı değil, kendi aralarındaki Soğuk Savaş'ı sona erdirdikten sonra, düşman ilan ettikleri İslam'a, Batı'nın açtığı topyekun savaşın bir gecelik enstantanesi olma özelliğini taşımaktadır'' ifadesi kullanıldı.

En son silahlarla donanmış bir gücün karşısında gıda ve ilaç gibi zaruri ihtiyaç maddelerini muhtaç olanlara götüren silahsız insanlar olduğuna işaret eden Karakoç, mesajına şöyle devam etti: "Merhamet yüklü bir medeniyete, düşmanlık ve silah yüklü sözde medeniyet, ölüm kustu.

Bu, görüldü ki tesadüfi, öncesiz sonrasız bir olay değil, öteden beri devam eden 'Medeniyetler Savaşı'nın bir anı, bir parçası ve ruhların bir aynası, bir gösterge işaretidir. Bir kere daha kafalara dank etmelidir ki bir 'Medeniyetler İttifakı' ya da 'Dinler Arası Diyalog' yok, maalesef İslam'ın doğuşundan bugüne kadar, Batı'nın ve Doğu'nun, kesilmeyen ve çağlar, yüzyıllar boyu süren, tarihi alt üst eden, şehirleri ve medeniyeti yıkıma uğratan saldırısı vardır.''

İslam'ı yok etme savaşının iz ve eserleri, tesir ve tahribi göz önündedir

"Afganistan'da, Irak'ta, Kafkasya'da, Afrika'da ve tüm İslam ülkelerinde, açık ya da gizli, dolaylı ya da dolaysız bu istila ve saldırı, bu İslam'ı yok etme savaşının iz ve eserleri, tesir ve tahribi göz önündedir'' denilen açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Bu istila ve saldırının durması için Batı'dan medet umanlar daima hüsrana ve hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Batı ile uzlaşma imkanı olduğunu sanan bu kişiler, böylesi tavırlarla sonunda devletin batmasını önleyemeyen son dönem Osmanlı vezirlerinin durumuna düşeceklerdir. Bu saldırıda ölenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralananların bir an önce şifaya kavuşmalarını dileriz''.

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE,http://www.milligazete.com.tr/haber/bu-islam-i-yok-etme-savasidir-165827.htm



Bu haber 1,002 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,301 µs