En Sıcak Konular

YALÇIN TOPÇU ADIYAMAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ

24 Mayıs 2010 17:15 tsi
YALÇIN TOPÇU ADIYAMAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ Yalçın Topçu;"Meğer ne yaman bir şahsiyetmiş CHP’nin yeni genel başkanı da ; millet olarak biz bunu görememişiz! Büyük büyük gazeteler! manşetlere taşıyor; 'Adı bile yetti' diyorlar" dedi.

BBP GENEL BAŞKANI YALÇIN TOPÇU ADIYAMAN KONGRESİNE KATILDI
 
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu ve Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, Adıyaman Esnaf Odaları Birliği konferans salonunda yapılan BBP Adıyaman 7. Olağan Kongresi'ne katıldı. 
 
BBP Ülkeye Refah Getirecek

BBP olarak ülkenin her karışına güvenlik, özgürlük ve refah getireceklerini ifade eden Topçu, şöyle konuştu:

'' Haksız kazancın, devleti soyma ve dolandırmanın, hileli yollarla ihaleler almanın, özel bankalar kurup bunların içini boşaltmanın, tefeciliğin, ekonomik mafyacılığın, rüşvet ve iltimasın yaygın olduğu ülkemizde ne yazık ki tam bir dibe vurmuşluk hali yaşanmaktadır. Yoksulluk yaygınlaşmakta, ortaya çıkan ekonomik değerler adil bir biçimde dağıtılmamaktadır. Bugün 8,5 milyon insan asgari ücretin altında para alıyor ve meclisteki 550 kişi ise bunların aldığının kaç mislini bir ayda alıyor. 20 milyon insan ise asgari ücrete mahkum. Yine meclisteki bir vekil, asgari ücretlinin tam 20 katı maaş alıyor. Türkiye'de öyle bir gelir adaletsizliği var ki, bunların yaptığını kurt kuzuya yapmaz. Türkiye düşük ücret temelinde biçimlenen ekonomik ve sosyal politikalarla refahı ve toplumsal barışı sağlayamaz...''

İktidara Geldiğimizde Mevcut Güvenlik Konseptini Değiştireceğiz
Terör sorununun 25 yıldır çözülemediğini, iktidara geldiklerinde bugünkü güvenlik konseptini çöpe atacaklarını ifade eden Topçu, şunları söyledi:
'' 26 yıllık kanlı terör eylemlerindeki her türlü kışkırtmalara karşılık devletimizin bu soruna teşhis koyup gerekli etkin tedbirleri yeterince almış olduğu kesinlikle söylenemez. Bu cani örgüt 26 yıldır Türkiye’yi ekonomik siyasi ve sosyal güvenlik açısından büyük zafiyetlere uğratmıştır. Bu meseleyi Türkiye çözmek mecburiyetindedir. Yıllardır kullanılan metotlarla ve yaklaşımlarla terörün bitirilmesinin mümkün olmadığını söylüyorum. Çete faaliyetlerine ve gizli örgütsel terör eylemlerine karşı, düzenli ordularla açık mücadele stratejileriyle netice almak mümkün değildir. İktidar Bu ülkenin Güvenliği konusunda çok yanlışlar yaptı. Hele demokratik açılım adı altında ellerine tutuşturulmuş yol haritalarıyla terör sorununu çözmeye çalışan ve Habur’da eşkıyanın racon kesmesine müsaade eden bir zihniyet terör sorununu çözemez… Bugünkü güvenlik konseptini yırtıp çöpe atacağız.

Siyasetin Dış Müdahaleye Açık Olması Bağımsızlığımıza Zeval Getiriyor
Türkiye’de yaşanan gündemin yapay olduğunu cilalanmış ve şişirilmiş portrelerle “sol” üzerinde yeni bir dizayn çalışması yapıldığını belirten BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, “Daha önce aynı dizayn çalışması merkez sağ üzerinde itina ile yapılmıştı. Şimdi CHP’de benzer bir operasyon yapıldı. Bunu yapanların önümüzdeki yıllarda çevre coğrafyamızda kendi hak ve menfaatlerini doğrultusunda bir iktidar projesi çabası içersine girdiğinin altını çizdi.” Dedi
Türkiye'de siyasetinin dış müdahalelere açık olduğunu ve yeniden dizayn edildiğine dikkat çeken Topçu, "Birleşmiş Milletler daimi heyetinin İran ile alakalı ambargo kararlarına, o kararların uygulanmasına, Rusya'nın, Çin'in ve ABD'nin bir araya gelmesine, Nükleer silahlanmada çifte standartın somut kanıtı İsrail'in nükleer silahları gizlemeye çalışma çabalarına, baktığımız anda niye böyle bir organizasyona gerek duyduklarını anlamamız mümkündür. Önümüzde hem referandum, hem genel seçimler, hem de cumhurbaşkanlığı seçimi var. Eskiden darbeyle, kaosla Türkiye’yi değiştirenler şimdi farklı stratejiler izliyorlar.

Meğer ne yaman bir şahsiyetmiş CHP’nin yeni genel başkanı da ; millet olarak biz bunu görememişiz! Büyük büyük gazeteler! manşetlere taşıyor; 'Adı bile yetti' diyorlar. Her söylediğinden bir keramet çıkarma gayreti içerisinde olan Medya pompalamasıyla karşı karşıyayız. Hemen bir imaj oluşturdular. 'Çıkar şu kravatı' dediler. 'Aç bir düğme, emekli memur görüntüsü ver halktan biri gibi' dediler. O da veriyor maşallah, çok güzel yapıyor. Aslında özde bir değişiklik yok." dedi.

Kimse Herkesi Kör Milleti Sersem Sanmasın !

Kılıçdaroğlu'nun başarısız bir SSK Genel Müdürlüğü yaptığını hatırlatan Topçu, "Tabi birisi döner derki; 'Sen bu devlette şu şu görevleri yaptın. Bir görevi biz sana hatırlatalım. SSK Genel Müdürlüğü yaptın. SSK şuanda gırtlağını açmış borç içersinde. Kaç sene yaptıysan o kadar vebalde senindir. Yolsuzluklara karşı belgeli savaş açtığı iddiasında bulunan Yeni CHP Genel Başkanının İş Bankası Yönetim Kurulu Üyesi olduğu dönemde İş-Doğan ortaklığının zararının Petrol Ofisi'ne yüklenmesine ise onay verdiğini unutmuyoruz. Yolsuzluklarla mücadele konusunda sembol isim haline getirilen Kılıçdaroğlu'nun altında imzası bulunan POAŞ operasyonunun 1.4 milyar dolarlık faturası hakkında bugün sessiz kalanlar sütten çıkmış ak kaşık misali cilaladıkları yeni ana muhalefet partisi lideri için istedikleri kadar bunlar çabalasınlar. İstedikleri kadar milleti kör ve sersem sansınlar…" şeklinde konuştu.

Kongrede tek aday olan Nihat Komşu, 99 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden Adıyaman İl Başkanlığı'na seçildi.

Kongreye Merkez Disiplin Kurulu Sekreteri Fehim Taştan, Şanlıurfa İl Başkanı Sabri Çavcı, Malatya İl Başkanı Ramazan Keleş, Gaziantep İl Başkanı İhsan Kaya, Kahramanmaraş İl Başkanı Bekir Kılınç ve Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Yusuf Bilgin katıldı.

Yalçın TOPÇU, “Muhsin YAZICIOĞLU Turnuvasının” Kupalarını Verdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu Kongrenin ardından, Adıyaman spor Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Futbol Turnuvası´nın kupa törenine katıldı.

1999 yılında Adıyaman'a yaptığı ziyarette Adıyaman spor Taraftarlar Derneği'ne üye olan Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu anısına futbol turnuvası düzenlendi. Adıyaman spor Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen turnuvaya 16 takım katıldı. Turnuvada finalde Yaman spor ile Cumhuriyet spor Mensur Yardımcı Stadı’nda karşılaştı.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ve Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır başta olmak üzere çok sayıda partili Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu anısına düzenlenen turnuvanın final maçını izleyerek, daha sonra kupa törenine katıldı. Final maçında penaltılarda galip gelen Cumhuriyet spor’un kupasını Genel Başkan Yalçın Topçu verdi. Turnuvada ikinci Yaman spor, üçüncü ise Turgutreisspor oldu. Kupa töreninde konuşan Adıyaman spor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdurrahman Vural, 1999 yılında Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun teklifleri üzerine derneğe üye olduğunu ve ölümünün ardından futbol turnuvası düzenleme kararı aldıklarını belirtti. Vural, Muhsin Yazıcıoğlu’nun Türk siyasetinin yetiştirdiği ender devlet ve siyaset adamı olduğunu sözlerine ekledi.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ise, bu turnuvanın kupa töreninde bulunmaktan onur duyduğunu belirterek, dernek yöneticilerine teşekkürlerini illet.

Topçu, Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun adının sportif faaliyetlerle yaşatılmasının kendileri için ayrı bir önemi olduğunun altını çizerek, "Biz gençlerimizin önüne kavgayı, dövüşü, ayrılığı koymak yerine O'nun ifade ettiği gibi barışı, birliği, huzuru koymak zorundayız. Gençlerimizin buna ihtiyacı var. Böyle bir sportif faaliyette O'nun anılması çok önemlidir. Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkenin yetiştirdiği önemli devlet ve siyaset adamıdır. Milletin gönlündeki yeri sadece Anadolu'da değil, sınırların ötesindedir" dedi.

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun 1999 yılında derneğe üye olmak için kendi el yazısı ile doldurduğu üyelik formu dernek yöneticileri tarafından çerçeveletilerek Yalçın Topçu'ya takdim edildi. Turnuvanın organizasyonuna katkı sağlayan Yusuf Akbaş'a teşekkür plaketi takdim edildi. Yalçın Topçu dana sonra penaltı atışı yaptı.

 

Kaynak: bbp.org.tr,http://www.bbp.org.tr/haber_detail.php?haberid=451

 
 



Bu haber 728 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,905 µs