En Sıcak Konular

GİZLENMİŞ HEZİMET ''HİZMET'' İÇİNDE

22 Mayıs 2010 10:59 tsi
GİZLENMİŞ HEZİMET ''HİZMET'' İÇİNDE Küresel güçler adına, emperyalist tefeciler adına bir takım faaliyetler sürdürüyorsanız bu faaliyetleri yaldızlı cümlelerle, süslü ambalajlarla sunmanız lazım ki içinde yaşadığınız toplumu kandırabilesiniz.

Gizlenmiş hezimet “hizmet” içinde  

 Küresel güçler adına, emperyalist tefeciler adına bir takım faaliyetler sürdürüyorsanız bu faaliyetleri yaldızlı cümlelerle, süslü ambalajlarla sunmanız lazım ki içinde yaşadığınız toplumu kandırabilesiniz.
 Diğer ülkelerde bunun adı nedir, adını ne koymuşlardır bilemeyiz ama, ülkemizde bunun adına “hizmet” dendiğini biliyoruz.
 Ülkenin ekonomik kaynaklarını belli ellerde toplamanın, ülkenin süper zeka çocuklarını küresel güçler adına devşirmenin en yüz kızartıcı suçtan daha utanç verici suç olduğu ortadadır,  ama adına “hizmet” dediğiniz zaman kolayca hazmettirdiniz demektir.
 Bir milletin geleceği demek olan gençliğini yabancı güçler adına devşirmek o ülkeye yaşatılabilecek en büyük hezimettir.
 Gizlenmiş hezimet “hizmet” içinde.
 Bir milletin en büyük hazinesi demek olan gençliğini, ikinci derecedeki zenginliği olan kaynaklarının yabancılara peşkeş çekilmesini kahve içerek seyreder hale getirmek o millete yaşatılabilecek en derin hezimettir.
 Gizlenmiş hezimet “hizmet” içinde.
  Bir ülkenin, kaynakları çar-çur edilirken, yok fiyatına küresel güçlere armağan edilirken  vatandaşlarını alkışlar vaziyetine getirmek o ülkeye yaşatılabilecek en korkunç hezimettir.
 Saklanmış hezimet “hizmet” içinde.
 Otuz yıldan beri bir ülkenin güvenlik güçlerine kurşun sıkan, ailelere derin acılar yaşatan teröristlerin davul-zurna ile karşılanmasını, şehirlere dağılmasını alkışlamak ve fakat o teröristlerle mücadele ederken gazi olmuş, Devlet madalyası sahibi olmuş vatan evlatlarını iftiralarla içeri tıkmak meydana gelebilecek en büyük hezimettir.
 İç içe hezimet “hizmet” içinde.
 Son yıllarda ülke olarak yaşadığımız iç ve dış hezimetlerin hazırlayıcıları, tatbik edicileri, tatbik edenlerin alkışçıları hep “hizmet”çilerdir ama hepsinin adı da “hizmettir”.
 Cennet vatanımızda, aziz milletimizin arasında her çeşit fitne-fücurun yayılmasının, “cambaza bak” numaralarının tertip edilip altındaki hazinelerin alınmasının adı” hizmettir”.
 Aklı başında insanımız, sadece son sekiz yılda olup-bitenleri salim kafa ile bir tahlil ederse bu “hizmet” kelimesinin anlamını çok daha iyi kavrayacaktır.
 Kimden kime “hizmet?”
 Kimden neye “hizmet?”
 Hizmeti alan kim, hizmet veren kim?
 Gizlenmiş hezimet “hizmet” içinde.

Aziz karaca-Yeni Mesaj

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ,http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?haberno=10002248&tarih=2010-05-22

 



Bu haber 605 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    9,090 µs