En Sıcak Konular

HAKAN ŞÜKÜR: İLK YARIDA BAŞARILI PERFORMANS SERGİLEDİK'

6 Ocak 2008 23:36 tsi
HAKAN ŞÜKÜR: İLK YARIDA BAŞARILI PERFORMANS SERGİLEDİK' Galatasaray futbol takımı kaptanı Hakan Şükür, ligin ilk yarısında çok başarılı bir performans sergilediklerini söyledi.

İSTANBUL - Galatasaray futbol takımı kaptanı Hakan Şükür, ligin ilk yarısında çok başarılı bir performans sergilediklerini söyledi.
     Hakan, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, bu sezon takımda çok önemli transferler olduğunu belirterek, "Takımımız ilk yarıda çok başarılı bir performans çizdi. Takımın çok önemli transferleri oldu. Bu oyuncuların çok fazla katkı sağlamasını beklerken yaşamış oldukları sakatlıklar, zaman zaman formsuzlukların takımı olumsuz etkilemesi bekleniyordu, ama bu genç arkadaşlarımız sorumluluk alarak bu heyecan içerisinde kendilerini buldular. Son maçı kazansaydık, ilk yarıyı lider olarak tamamlayacaktık" dedi.
     Ligin ilk yarısında Beşiktaş maçından önce kadro dışı bırakılmasıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Hakan, şöyle devam etti:
     ''Teknik direktörümüz Feldkamp ile hiçbir problem olmadığını o zaman açıkladım. Kalli beni bu camiada kalıcı kılan hocaların başında geliyor. Böyle bir lüksüm yoktu, en azından bunu biliyordum. Bizler de insanız, kiminin üzüntüsü 3, kiminin 13 gün sürer. Kadro dışı kalma olayı beni üzmüştü, ama bu etkileşimi farklı alıp medyanın önüne sunmak, daha önce Ümit ile yaşanan olay gibi medyanın bir planı, bir oyunu. Bundan etkilendiğim doğru, ama Kalli'yle böyle bir küskünlüğe lüksümün olmadığı bir gerçek. Maalesef bu kullanıldı, buna kendi içimizden de inananlar oldu. Bunu medyanın önünde farklı konuşan yönetici büyüklerimizde oldu. Çünkü, sanki böyle kötü bir gidiş var, kötü gidişte sorumlu duygusu ön plana atıldı. Ama böyle bir şey olmadı. Lincoln'de vardı, ama bu anlamda pek bir şey yaşamadı. Yabancı olmanın belki de bir avantajı.''
     Hakan Şükür, ligin ilk yarısında kendi performansıyla ilgili olarak, ''Kadro dışı olayına kadar çok da iyi bir performans çiziyordum'' dedi.
     Hakan Şükür, (A) Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri kadrosunda yer almak istediğini söyledi.
     Kendisinin göstereceği performansın finallere gidip gidemeyeceğini belirleyeceğini ifade eden Hakan, ''Buradaki performansımla doğru orantılı, İnşallah burada önemli şeyler yaparız. Şampiyon oluruz, kupaları kaldırırız. Hepsine hala adayız. Sezon sonuna kadar göstereceğim performans orada olup olmayacağımı belirleyecek. Nasip olursa orada olmak isterim. Tabi Allah kaza bela vermezse'' dedi.
     Hakan Şükür, sezon sonunda Galatasaray'daki futbol hayatını noktalayacağını, ama futbolu bırakıp, bırakmayacağına karar veremediğini söyledi.

Bu haber 382 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,271 µs