En Sıcak Konular

BİR SEZONLUK 90 DAKİKA...

16 Mayıs 2010 10:55 tsi
BİR SEZONLUK 90 DAKİKA... Son haftaya bir puanla önde giren lider Fenerbahçe,sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak.Bursaspor ise sahasında Beşiktaş’ı devirip, Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyecek.

VE SÖZÜN BİTTİGİ YER

Son haftaya bir puanla önde giren lider Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak. Santos’un dışında eksiği bulunmayan sarı-lacivertli ekip kazandığı takdirde, mutlu sona ulaşacak
Bursaspor ise sahasında Beşiktaş’ı devirip, Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyecek. Yeşil-beyazlılar şampiyonluğa ulaşması halinde, Trabzonspor’un ardından bu başarıyı yakalayacak ikinci Anadolu takımı unvanını alacak

Şampiyonluk bugün, kupa ise yarın!
2009-2010 sezonunu zirvede tamamlayan takım, şampiyonluk kupasını yarın yapılacak törenle alacak. Fenerbahçe ve Bursaspor kulüpleriyle tören için temasa geçen Futbol Federasyonu’nun sarı-lacivetli ekibin şampiyon olması halinde kupayı Şükrü Saracoğlu Stadı’na, Bursaspor’un mutlu sona ulaşması halinde ise Bursa Atatürk Stadı’na götüreceği bildirildi.
Her iki kulüpten olası kutlamalarla ilgili bilgi isteyen federasyon, programda herhangi bir değişiklik olmaz ise kupayı şampiyon olan takımın şehrine götürecek. Federasyon Başkanı Mahmut Özgener ve başkan vekillerinin de hazır bulunacağı törene ipi göğüsleyen ekibin başkanı, yöneticileri, futbolcuları ve teknik heyeti katılacak.

Kapılar saat 17.00’de açılacak
Şükrü Saracoğlu Stadı’nın kapıları saat 17.00’den itibaren açılacak. Biletlerin tükendiği, taraftarların büyük bir heyecanla beklediği karşılaşmanın başlamasına 3 saat kala seyirciler tribünlere alınmaya başlanacak. İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar gereği karşılaşmada bin 200’ü polis, 950’si de özel güvenlik elemanı olmak üzere 2 bin 150 kişi görev yapacak. Karşılaşmada 184’ü stat, 15’i polis kamerası olmak üzere 199 kamera da kayıt yapacak. Bilet karaborsacıları için de çeşitli uygulamalar yapılacağı öğrenildi.

Sağlam beyin yıkıyor
Bursaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlarken, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam oyuncularından galibiyet istedi.
Genç çalıştırıcı, takımla yaptığı toplantıda mükemmel bir sezon geçirdiklerini belirtti, “Sizden son maçımızı da bize yakışan şekilde oynamanızı istiyorum. Alacağımız üç puan bize belki şampiyonluğu getirecek, belki de getirmeyecek. Ancak tribünleri dolduracak ve bizi bütün sezon karşılıksız destekleyen seyircimize son bir hediye daha verelim. Bursaspor tarihinin en önemli doksan dakikasında hepinizden tüm gücünüzü ortaya koymanızı bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş’ın eksik bir kadroyla gelmesine rağmen gücünü kimsenin inkar edemeyeceğini kaydeden Sağlam, “Bu yüzden dikkatli olun. Siz üzerinize düşen görevi yapın. Doksan dakikanın sonunda hangi sonla karşılaşacağımızı hep birlikte göreceğiz” dedi. Sağlam’ın cezalı Volkan Şen’in yerine Batalla’ya şans tanıması bekleniyor.

Kontrollü izin
Bursa Valisi Şahabettin Harput, taraftarın maçın ardından tribünlerde 10 bin meşale yakma talebini kısmen kabul etti. Harput, “Meşale yakımına emniyetin gözetiminde, kontrolünde ve bizim standartlarımıza uygun olması kaydıyla müsaade ediyoruz” yanıtını verdi.

Ozan izleniyor
Bursaspor’un yıldızı Ozan İpek, Avrupa Ligi’ni kazanan Atletico Madrid’in takibine girdi. Yeşil-beyazlı oyuncunun, bugünkü Beşiktaş maçında İspanyollar tarafından izleneceği öğrenildi. PSV Eindhoven tarafından da istenen Ozan‘ın, Bursaspor’da kalmayacağı vurgulandı.

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ,http://www.milliyet.com.tr/ve-sozun-bittigi-yer/spor/haberdetay/16.05.2010/1238558/default.htm


 



Bu haber 527 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,858 µs