En Sıcak Konular

TRABZONSPOR'DAN FENERBAHÇE'YE GÖZDAĞI: 2-1

10 Mayıs 2010 22:27 tsi
TRABZONSPOR'DAN FENERBAHÇE'YE GÖZDAĞI: 2-1 Trabzonspor,Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek hem ligde 5.'liği garantiledi, hem de 34. haftada deplasmanda Fenerbahçe'yle oynayacağı maç öncesi moral depoladı...

Fırtına devam ediyor

Geçtiğimiz hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'in 33. hafta kapanış mücadelesinde, Avni Aker'in zeminindeki çalışma nedeniyle İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta, Denizlispor'u 2-1 mağlup etti.

Karadeniz temsilcisi böylece hem ligde 5.'liği garantilemiş hem de 34. haftada deplasmanda Fenerbahçe'yle oynayacağı maç öncesi moral depolamış oldu.

Bordo-mavili ekibe galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Giray Kaçar ve 59. dakikada Murat Tosun kaydetti. Yeşil-siyahlı ekibin tek golü ise 36. dakikada Ahmet Cebe'den geldi.

Trabzonspor bu galibiyetle birlikte puanını 56'ya çıkararak ligde 5. sıradaki yerini korudu. Denizlispor ise 25 puanda kaldı.

TEOFILO İLK GOLÜNÜ ATTI AMA...

Karşılaşmanın 83. dakikasında Trabzonsporlu Teofilo Gutierez topla buluştu ve ceza sahası içinde meşin yuvarlağı filelere göndererek bu sezon Bordo-mavili  formayla ilk golünü atmış oldu. Ancak yan hakemin  bayrağı havadaydı ve pozisyonun ofsayt olduğu gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı.

YATTARA, 200 GÜN SONRA

Trabzonspor'da ameliyatının ardından uzun bir süre takımdan ayrı kalan İbrahima Yattara'nın forma özlemi Denizlispor maçında son buldu.

En son 23 Ekim 2009'da Hüseyin Avni Aker'de oynanan ve bordo-mavili takımın 2-1 kazandığı Kayserispor maçında oynayan Yattara, ligde 200 gün aradan sonra formasına kavuştu.

Karadeniz ekibinde, sakat olan Tayfun da kadroda yer almadı.

ŞENOL GÜNEŞ, KADRODA BÜYÜK DEĞİŞİKLİK YAPTI

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile yaptıkları ve kazandıkları karşılaşmanın kadrosunda büyük değişiklik yaptı.

Güneş, Fenerbahçe maçında ilk 11'de oynayan ancak sakatlıkları nedeniyle Denizlispor maçı kadrosuna alınmayan Onur, Burak ve Selçuk'un yanı sıra Song, Cale'yi yedeğe çekerken, Engin'i ise kadroya almadı.

Tecrübeli teknik direktör, bu oyuncuların yerine ilk 11'de Tolga, Giray, Ferhat, Ceyhun, Sezer ve Yattara'ya görev verdi.

 

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ,http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/14683660.asp?gid=373

 



Bu haber 627 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,046 µs