En Sıcak Konular

ANKARAGÜCÜ AS BAŞKANI'NDAN İDDİALI AÇIKLAMALAR

7 Mayıs 2010 23:42 tsi
ANKARAGÜCÜ AS BAŞKANI'NDAN İDDİALI AÇIKLAMALAR Ankaragücü As Başkanı Ayhan Atalay,Takımın parasını alamadığı için antremana çıkmadığı yönündeki haberlerin için, “Bu da karşı tarafın bir oyunu. Futbolcular dün de bugün de antremana çıktılar” dedi.

Fenerbahçe'yi 3-0 yeneceğiz

Ankaragücü As Başkanı Ayhan Atalay, yine iddialı açıklamalar yaptı. Takımın parasını alamadığı için antremana çıkmadığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyleyen Atlay, “Bu da karşı tarafın bir oyunu. Futbolcular dün de bugün de antremana çıktılar” dedi.

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem Programı’na katılan Atalay, “Çıkan haberler yalan. Pis ve çirkin iddialar bu da karşı tarafın bir oyunu. Takımın çalışmalarını basına kapattık. İki gündür takım çalışmalara devam ediyor. Bir iki futbolcunun alacağı vardı onu da bu sabah ödedik. Haberler yalan” dedi.

FENERBAHÇE’Yİ 3-0 YENECEĞİZ

Kendisinin geçtiğimiz günlerde yaptığı “özür” açıklamasının çarpıtıldığını ifade eden Atalay, “Bu oyunlara gelemeyceğiz. Takım aslanlar gibi çalışıyor. Teknik heyetimizde hiçbir sorun yok. Bu haberlerden önce Fenerbahçe’yi 1-0 yeneceğiz diyiyordum şimdi 3-0 yeneceğiz diyiyorum. Bu iddialı bir açıklama değil bilgiye dayanarak yaptığım bir açıklama” şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLUK’TA ANADOLUYA GİDECEK

Sert açıklamalarına devam eden Atalay, “A ve B planlarını bozduk. Sıra geldi C planına lig bittince tüm gerçekleri açıklayacağız. Türkiye Kupası Anadolu takımı Trabzonspor’un oldu, şampiyonlukta Anadolu’nun diğer takımı Bursaspor’un olacak” diye konuştu.

KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU ATAMASI

Atalay, Ankaragücü-Fenerbahçe maçını Kuddusi Müftüoğlu’nun yönetecek olması  hakkındaysa, “Kötü bir yorum yapmamı bekemeyin, Müftüoğlu çok namuslu ve iyi bir hakem. Çıkacak ve en doğru şekilde maçı yönetecek” diyerek sözlerini tamamladı.

TÜRKER: ÇANTA İLE PARA GİTTİ

Ankaragücü Asbaşkanı Ayhan Atalay’ın Hürriyet’te Atilla Türker’in haberini yalanlaması üzerine, Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem Programı’na katılıp cevap hakkını kullanan Gazeteci  Atilla Türker ise “ Haberimin arkasındayım. Sabah Ankaragücü tesislerine oyuncuların borcu ödensin, antremana çıksınlar diye çantayla para gittiği bilgisini de ulaştık. Ayhan Atalay, yalan söylüyor. Haberimi kanıtlarım. Hiçbir futbolcu antrenmana çıkmadı. Acaba utanmayacak mı? Biraz önce başka bir kanaldan arkadaşım aradı. 'Ayhan Atalay çok iyi dostumdur, biz bile doğruluğuna inanamamıştık, ama doğru' dedi. Hatta Atalay, bu haber doğrultusunda 3-5 kişiyi kovacağını söylemiş. Futbolcularla da konuştum. 33-34 yönetici telefonlarını açmıyor. Ve hatta Ayhan Atalay, bir gazeteci arkadışıma “Atilla Türker iye haber yakalamış” demiş. Şimdi haberi yalanlıyor” dedi.

 

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ,http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/14658195.asp?gid=373


 



Bu haber 681 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,810 µs