En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ İNÖNÜ'DE SEZONU KAPADI: 2-0

7 Mayıs 2010 23:27 tsi
BEŞİKTAŞ İNÖNÜ'DE SEZONU KAPADI: 2-0 Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında bu sezon seyircisi karşısına son kez çıkan Beşiktaş, Manisaspor'u 2-0 mağlup etti

Beşiktaş 2-0 Manisaspor

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında bu sezon seyircisi karşısına son kez çıkan Beşiktaş, Manisaspor'u 2-0 mağlup etti ve son hafta deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor'a gözdağı verdi.

Siyah-Beyazlı takımın gollerini 70. dakikada Nihat ve 71. dakikada Hüseyin (K.K) attı.

Maç sonrasında Beşiktaş puanını 64. yaptı ve 3. Galatasaray ile aynı puana geldi. Ancak siyah-beyazlı takım, averajı Galatasaray'dan az olduğu için 4. sırada kaldı. Manisaspor ise 36 puanla 14. sırada kaldı.

Beşiktaş son hafta şampiyonluk yarışındaki Bursaspor'a konuk olacak. Manisaspor ise sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak.
 
DENİZLİ: GALİBİYET BİZE ZEHİR OLDU

Beşitaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam maç sonrasında şunları söyledi: "Bu galibiyetin Rıdvan'ın olayı ile hiçbir sevinci kalmadı. Rıdvan'ın sakatlığı kırığın haricinde yan bağlarında kopma var. Bir genç oyuncu için çok kötü. Hepimiz çok üzgünüz. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bir takım bir sezonda 8 kırık vakaası ile nasıl karşılaşır anlamıyorum. Sivok da dizinden ameliyat olduğu yere darbe aldı. Esneme oldu. O da hastaneye kaldırıldı. Alınan galibiyete sevinmek için zaman kalmadı. Beşitaş eğer büyük takımsa her zaman Beşiktaş gibi mücadele eder. Beşiktaş bu ligin en fazla mücadele eden takımı. Geriye de düşse gelip geçen bir takım. Ancak bu yarışın hiç beklemediğimiz bir döneminde geride kaldık. Tribünlerin sevgisi takımadır. Biz mücadeleyi ortaya koyunca taraftar mutlu oluyor. İki haftadır şampiyon olamayacağımızı bile bile taraftar mükemmel. Onlar desteklerini bu takımdan kesmesinler. Beşiktaş büyüklüğü bu ligin en gözdesi olduğunu ortaya koyuyor."

REHA KAPSAL: KAZANSAYDIK DA ÜZÜLECEKTİM

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal Beşiktaş maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Reha Kapsal maç sonrasında şunları söyledi: "Oyundan daha önemli bir olay var. Rıdvan'ın ayağının kırılması. Çok üzüldüm. Maçı kazansaydık da çok üzülecektim. İstemeyerek olan bir pozisyondu. İnşallah bir an önce iyileşir. Beşiktaş bgün daha çok isteyen taraftı. Son maçımıza bakacağız ve ligi bitireceğiz. Benden öncede gol sıkıntısı vardı, şimdi de var. Ben bu maçı baz almıyorum. Son haftalarda gayet iyiydik. Ligde kalmak en büyük hedefimizde. Öyle de oldu. önümüzdeki sezonunun planmasını da Kasımpaşa maçından sonra yapacağız. Geçen hafta yırt dışındaydım. Önümüzdeki sene daha farklı bir Manisaspor olacak."

PASCAL NOUMA AMİGO OLDU

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, ikinci yarı öncesi oturduğu locadan kalkarak kapalı tribünün orta bölümüne gitti. Taraftarlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Nouma, daha sonra yaptığı tezahüratlarla Siyah-beyazlı taraftarı coşturdu. Nouma, 10 dakika kaldığı kapalı tribünün orta bölümünden maçın başlamasıyla birlikte ayrılarak yeniden locasına döndü.

RIDVAN'IN AYAĞI KIRILDI

Beşiktaş - Manisaspor maçının 40. dakikasında çok talihsiz anlar yaşandı. Siyah-Beyazlı takımın genç oyuncusu Rıdvan, Manisasporlu Simpson ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Sağlık görevlileri genç oyuncu için hemen sahaya geldiler. Yapılan ilk müdahaleler sonrasında genç oyuncunun oyuna devam edemeyeceği anlaşıldı. Sedye ile kenara alınan genç oyuncunun sol ayak fibula kemiğinin kırıldığı öğrenildi. Genç oyuncu gözyaşları içinde ambulansla hastaneye kaldırıldı.

RÜŞTÜ YOK, HAKAN 11'DE

Hafa içinde Beşiktaş ile sözleşme yenileyen kaleci Hakan Arıkan, Manisaspor karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. Kaleci Rüştü, kadroda yer almazken yedek kaleci olarak da Korcan Çelikay sahaya çıktı. Siyah-beyazlılarda Ferrari, Yusuf, Holosko, Nobre, Ekrem ve Uğur sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

FENERBAHÇE'YE ŞANLIURFA TÜRKÜSÜYLE GÖNDERME

Siyah-beyazlı taraftarlar, “Fener gol gol gol, 30 sene oluyor” tezahüratları yapıp “Urfa'nın etrafı dumanlı dağlar” türküsünü söyleyerek, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Şanlıurfa'da Trabzonspor'a kaybeden ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Maçın başlama düdüğünün ardından da tüm tribünler hep bir ağızdan Şanlıurfa türküsünü yeniden söyledi.

Diğer yandan Beşiktaşlı taraftarlar, Sivasspor ile yapılan maçtaki gibi Manisaspor karşılaşmasından önce de Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Futbol Federasyonu aleyhine tezahüratlar yaptı. Taraftarlar, Yıldırım ve federasyona küfürlü tezahüratlar yaparken, stat hoparlörlerinden kötü tezahürat yapılmaması istendi. Bu arada kapalı tribünde “Alın terindir omzundaki yük, helal olsun sana şanlı Karabük” ve “İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası mübarek olsun” yazılı pankartlar açıldı. Manisasporlu futbolcular sahaya üstünde Türkiye Futbol Federasyonu'nun amblemi bulunan “Küfür etmeyerek hakkınızı koruyun” yazılı pankartla çıktı.

SERDAR ÖZKAN VE İBRAHİM KAŞ KADRODA YOK

Beşiktaş'ta sakatlıkları olmamasına rağmen Serdar Özkan ve İbrahim Kaş maç kadrosuna alınmadı. Galatasaray'a gideceği yönünde spekülasyonlar yapılan Serdar ile yine sezon sonunda kiralık geldiği İspanya'nın Getafe takımına dönecek olan İbrahim Kaş kadroda yer almazken, siyah-beyazlılar, Manisaspor karşısına 17 kişilik kadroyla çıktı.

 

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ,http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/14655898.asp?gid=373



Bu haber 576 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,345 µs