En Sıcak Konular

GAP'TA KUPA AŞKINA

5 Mayıs 2010 10:39 tsi
GAP'TA KUPA AŞKINA Türkiye Kupası için kozlarını GAP Arena’da paylaşacak olan F.Bahçe ve Trabzonspor’un hocaları bu finalde Türk futbolunun kazanacağını vurguladı.

Türk futbolu kazansın

Türkiye Kupası için kozlarını GAP Arena’da paylaşacak olan F.Bahçe ve Trabzonspor’un hocaları “kupa rüyası” görüyor. İki hoca da bu finalde Türk futbolunun kazanacağını vurguladı. Daum Sarı-Lacivertliler’in 27, Güneş ise Karadeniz ekibinin 6 yıllık hasretinin biteceğini söyledi. İşte iki hocanın final öncesi sözleri:

Böyle cümbüş görülmedi

Şanlurfa’da futbolseverler, “Burada final maçı oynandı da bizmi gitmedik” diyemeyecek. Kentte bir haftadır herkeste büyük bir dinamizim yaşanırken, final krize inat Şanlıurfa’nın ticaret hayatına da önemli bir canlılık kazandırdı. Emniyet güçleri geniş güvenlik önlemlerini de ihmal etmezken, final için GAP Arena ve çevresinde 2 bin 200’ü emniyet ve bini özel güvenlik olmak üzere 3 bin 200 personel görev yapacağı açıklandı. 15.45’de başlayacak maç için stat kapıları 12.00’den itibaren açılacak. Maç öncesi futbolseverler, dans gösterileri ve çocukların bayrak şovlarıyla keyifli anlar yaşayacak. Açılış seremonisi ve devre arasında Anadolu Ateşi dans ekibi gösteri, 50 Şanlıurfalı çocuk da Euro 2016 tişörtleri ile bayrak şov yapacak. Maç öncesi İstiklal Marşı’nı da ünlü tenor Hakan Aysev seslendirecek.

DAUM:

Futbolda yaşayabileceğiniz en güzel şey final kazanmaktır. Takımıma güveniyorum.

Trabzonspor maçları güzel geçer. Herkes motive oldu. Derbilerde gücümüzü gösterdik, Trabzon’a karşı da o gösterebiliriz.

Final sonrasını düşünmek istemiyoruz. Önemli olan bu maça konsantre olmamız.

Ş.Urfa güzel bir şehir, Stat dagüzel ve yeni. İnşallah buradaki kupayı kazanırız.

Akşam maçları futbolcular için zevkli olur. Taraftar için değizmez. Maalesef statta ışık yetersiz olduğu için erken oynanacağız.

İki takım da kazanmaya geldi. Final maçları hep açık geçer. Sonuçları küçük detaylar belirler İnşallah yarın kazanan biz olacağız.

Kazanmak istiyoruz. Trabzon kazanırsa Şenol hocayı kutlayacağız. Tersinde o bizi kutlayacak. Kazanan Türk futbolu olsun.

Fenerbahçe idmanı kupa sesleriyle inledi

Fenerbahçe, final hazırlıklarını GAP Arena’da tamamladı. Christoph Daum, maçın oynanacağı statta yapılan bir saatlik bir çalışmada, takıma ısınma ve koordinasyonun ardından şut ve taktik çalışma yaptırdı. Antrenör Roland Koch’un motivasyona yönelik sözlerinin ardından, takım alkış yapıp hep birlikte “Kupa” diye bağırdı. İlk 15 dakikası basına açıık tutulan idmanda sakatlığı bulunan Andre Santos ile Lugano ve Özer yer almadı. Lugano ve Özer’in tedbir amaçlı olarak çalışmada yer almadıkları bildirildi.

GÜNEŞ:

Trabzon, zirveye oynadığı her dönem karşısında F.Bahçe’yi bulmuştur. Bazen onlar, bazen biz kazandık. Yine öyle olacak. Ligdeki kötü görüntü, finale yansımaz. Motivasyonumuz kalitemizi ortaya koyacak. Fenerbahçe’yi finalde yenerek 7 olan kupa sayısını 8’e çıkarmak istiyoruz. Şanlıurfa medeniyetlerin buluştuğu şehir. Bu güzellikleri görüp, yarışırken futbolu sevdireceğiz. Bunun için hem bize hem F.Bahçe’ye görev düşüyor. Trabzonspor olarak iki kulvarın birinde varız. Dolayısıyla kupada başarılı olmlıyız. F.Bahçe de uzun süre kupa kazanamıyor. Hem lig hem kupaya yönelmeleri işlerini zorlaştırabilir. Biz daha aç, daha istekliyiz. F.Bahçe ile hep güzel maçlar oynadık. 1995-96’daki maçın hesabını yapmadık ama ders çıkardık. Biz kazanmak istiyoruz.

Trabzonspor’da tek eksik Tayfun

Bordo-Mavili ekip, final maçı hazırlıklarını Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, maçın oynanacağı GAP Arena’da yaptığı idmanla tamamladı. Çalışmaya sakatlığı nedeniyle kafilede yer almayan Tayfun haricindeki tüm futbolcular katıldı. İlk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açılan antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon ve taktik çalışması yapıldı. Karadeniz ekibi, antrenmanı tamamladıktan sonra kamp yapacağı El-Ruha Otel’e yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.

 

Kaynak: TERCÜMAN GAZETESİ,http://www.tercuman.com.tr/v1/haber.asp?id=97672&baslik=Türk%20futbolu%20kazansın&katid=5


 



Bu haber 710 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,044 µs