En Sıcak Konular

GAP'TA KUPA PANAYIRI

4 Mayıs 2010 10:28 tsi
GAP'TA KUPA PANAYIRI Ziraat Türkiye Kupası finaline ev sahipliği yapacak olan Şanlıurfa GAP Arena, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yarın oynanacak mücadele öncesi gelin gibi süsleniyor.

Urfa’ya uğur geldi!

Türkiye Kupası’nda F.Bahçe-Trabzonspor arasında oynanacak final maçına ev sahipliği yapacak olan Arena Stadı’nda çalışmalar sürerken, yetkililerin spora 5.5 milyon liralık yatırım sözü Şanlıurfalılar’ın yüzünü güldürdü

Ziraat Türkiye Kupası finaline ev sahipliği yapacak olan Şanlıurfa GAP Arena, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yarın oynanacak mücadele öncesi gelin gibi süsleniyor. Eksikleri hızla giderilen stadyumda hazırlıklar maç saatine kadar sürecek. Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan, 10 gündür Şanlıurfa’da bulunduklarını Arena’da 30’a yakın eksiği tamamladıklarını söyledi.

Statta çim zemin, tribün koltuklarının numaralandırılması, skor tabelası, ışıklandırma, turnikeler, jeneratör, ses düzeni, naklen yayın ve internet için fiberoptik bir hattın döşenmesi, VIP alanının düzenlenmesi, iki takım taraftarlarının stada giriş bölümlerinin düzenlenmesi, otopark ve naklen yayın araçlarının konuşlanacağı yer ve buna benzer birçok konuyla ilgili çalışmaların tamamlandığını anlatan Babacan, “Stat, şu anda uluslararası bütün organizasyonların rahatlıkla yapılabileceği bir konuma geldi. Herhangi bir eksiği yok’’ dedi.

5.5 MİLYON GELİYOR

Babacan, GAP Arena’nın çevresine binicilik tesisleri, sentetik çim sahalar, koşu ve yürüyüş parkı yapılacağını, bunun için de 5,5 milyon liralık ödenek gönderildiğini de açıkladı.

GAP’ta kupa panayırı

Futbolda Türkiye Kupası Finalinde karşılaşacak olan F.Bahçe ve Trabzonspor’un resmi ürünlerini satan tırlar, Şanlıurfa’da hizmet veriyor. Final öncesi Urfa’ya gelen tırlar, kent merkezinde farklı yerlerde stant açtı. Fenerbahçe Kulübünün resmi markası olan ‘’Fenerium’’ ürünlerinin bulunduğu tır, Atatürk Spor Salonu önünde, Trabzonspor ürünlerinin bulunduğu tır ise Belediye binası önünde satışa başladı.

Trabzonspor standında ayrıca, kulübün daha önceden kazanmış olduğu 7 Türkiye Kupası da sergileniyor. 3 gün açık kalacağı belirtilen her iki standa da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Final’in düdüğü Çakır’a emanet

Trabzon ile F.Bahçe arasındaki Türkiye Kupası finalini, FIFA kokartlı Cüneyt Çakır yönetecek. Yapılan açıklamaya göre, GAP Arena’da 15.45’te başlayacak maçta Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran, Tarık Ongun yapacak. Kupa finalinin dördüncü hakemi ise Halis Özkahya olacak.

 

Kaynak: TERCÜMAN GAZETESİ,http://www.tercuman.com.tr/v1/haber.asp?id=97662&baslik=Urfa’ya%20uğur%20geldi!&katid=5



Bu haber 642 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,320 µs