En Sıcak Konular

BAHÇELİ'DEN 1 MAYIS MESAJI

1 Mayıs 2010 13:33 tsi
BAHÇELİ'DEN 1 MAYIS MESAJI MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Bahçeli'nin mesaji şöyle:

"Ülkemizin çok hassas ve sıkıntılı bir döneminde “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutluyoruz.

Emeğinden başka bir gücü olmayan, rızkını alın terinden çıkaran milyonlarca çalışanımızın yalnızca bugünle hatırlanması ve gündeme gelmesi elbette doğru olmayacaktır.

Ekonomik krizin etkisiyle; kapanan işyerleri, duran yatırımlar ve sonucunda ortaya çıkan işsizlik sorunu, emeğiyle geçinen vatandaşlarımızı çok zor bir duruma sokmuştur.

Üstelik yılların ihmali ve vurdumduymazlığıyla; hayat standartları sürekli geriye giden işçilerimizin layık oldukları sosyal konumdan ve ekonomik seviyeden çok uzak olduklarını söylemek yanlış olmasa gerektir.

Bu itibarla, siyasi sorumluluk taşıyanlar, emeğin gerçek değerinin yalnızca ücretle değil, insan olmanın gerektirdiği her türlü imkâna kavuşabilecek şartların oluşmasıyla sağlanabileceğini iyi bilmelidirler.

Ayrıca, dayanışmanın ve emeğin bayramı olan bu anlamlı günü, habis emellerine alet etmek isteyen mihraklara karşı korumak ve tahriklere karşı azami bir şekilde dikkatli olmak toplumsal huzur ve sosyal nizam açısından çok önemlidir.

Geçmişte acı birer hatıra olarak kalan ve bir daha tekrarlamamasını temenni ettiğim gerilim ve çatışma ortamının yeniden vasat bulmaması için, hem işçilerimizin hem de güvenlik görevlilerimizin azami ölçüde duyarlı ve özenli davranmaları gerekmektedir.

Emeğin bayramını; bölücü ve yıkıcı unsurların cirit attığı bir güne dönüşmesine fırsat vermeden; kardeşlik duyguları içinde, her yöreden gelen kardeşlerimizin kucaklaşarak, el ele ve omuz omuza kutlamaları içinden geçtiğimiz nazik dönemde daha da bir önem kazanmıştır.

Emekçilerimizin, hak ettikleri sosyal ve ekonomik seviyeye bir an önce kavuşmalarını diliyor, hepsinin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyor, aileleriyle birlikte huzur, mutluluk ve esenlik içinde bir ömür geçirmelerini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum."

 

Not: Mesajın tam metni "mhp.org.tr''den iktibas edilmiştir.



Bu haber 559 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,243 µs